Makyajlı C5 AİRCROSS'tan İlk Fotoğraflar
-
-
Tavan boyasını bu sefer düzgün atsalar bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Passat katili derken? Ancak kendini öldürerek intihar eder c5x…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 22 Temmuz 2021; 16:35:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın arabası
Fahir bunu beğendi.
Bu sınıfın en iyisi bu
şu fransız çöplerini ovv yeee donanım diye abartıyolar. adamlar daha boyasını düzgün atamıyor. boyası atar, kuş pisliği ile boya kalkar vs. vs.
-
Tavanını hic boyamasinlar, alanlar boyatsinlar.
Su 205 taban lastiklerden ve siyah tavandan bir an once kurtulmasi lazim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Passat katilimi xD.
Passat bunu kaale bile almaz. Passat KSS (kanuni sultan süleyman han) ise bu anca fransız köyünde mahalle azası olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 22 Temmuz 2021; 20:39:34 >
Bi arkadaş geçen sene c5 aldı fakat pişman oldu.şimdiden trim sesleri oluşmuş.ben demiştim c5e bulaşma git tucson,sportage,tiguan vs al diye.c5 görüntü güzel fakat kalite yok.
Makyajlı grandlandın zımba gibi haşin duruşu
Bir de şu poğaça gibi duran c5 suv
Ne bileyim zevkler diyoruz
her gönderiye illa bunu yazacak mısın? 12 bin km oldu tık yok.
-
werneke bey daha araç kamuflajdan çıkmamış siz makyajlı versiyonu tanıtılmış glx ile karşılaştırıyorsunuz şok yanii...
az sabırrr, az nefess kamuflajdan çıkınca yorumlarsın.
-
Hiçbiri kusursuz değil.. Orda burda şanzıman ısındı geç kenara bi üfle de soğut uyarısı almak istemediği içi almıştır C5i belki.quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333Bi arkadaş geçen sene c5 aldı fakat pişman oldu.şimdiden trim sesleri oluşmuş.ben demiştim c5e bulaşma git tucson,sportage,tiguan vs al diye.c5 görüntü güzel fakat kalite yok.
yakıt tüketimi ve emisyon yüzünden 205 taban kullanıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi
Hiçbiri kusursuz değil.. Orda burda şanzıman ısındı geç kenara bi üfle de soğut uyarısı almak istemediği içi almıştır C5i belki.
Alıntıları GösterÖyle bir şey yok, sadece ilk çıkan dct lerde kaygan çimde vs zorlarsan ısıtırsın.
Maşallah, daha da ses gelmez o kmden sonra..quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristasıher gönderiye illa bunu yazacak mısın? 12 bin km oldu tık yok.
Ama sikayetvar’da 2020 modellerden bile sikayet var. Hyundai’in en guzel yani uzun garanti suresi ve parca degisimi icin diger markalar kadar ugrastirmamalari.
Mutlak sorunsuz sıkıntısız bir arac yok. Bir de su var bazi modellerde tuketiciler aracin degeri dusmesin diye susuyorlar. Catlak sesleri de susturuyorlar. Bunu facebook gruplarinda yasiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: trexin
Ama sikayetvar’da 2020 modellerden bile sikayet var. Hyundai’in en guzel yani uzun garanti suresi ve parca degisimi icin diger markalar kadar ugrastirmamalari.
Mutlak sorunsuz sıkıntısız bir arac yok. Bir de su var bazi modellerde tuketiciler aracin degeri dusmesin diye susuyorlar. Catlak sesleri de susturuyorlar. Bunu facebook gruplarinda yasiyoruz.Valla saçma sapan şeyler yapmadığın sürece ısınacağını sanmıyorum, yıllardır üretilen bir şanzıman illaki gerekli revizyonlar yapılmıştır. Son otopark testinde de normal bir kullanıcının yapacağından fazlasını yaptı yine de ısınmıyordu. Dediğiniz gibi Hyundai garanti konusunda malına güvenen bir marka, ben sorun yaşanacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Fahir bunu beğendi.
|
Passat katili derken? Ancak kendini öldürerek intihar eder c5x…
|
Tavan boyasını bu sefer düzgün atsalar bari.
|
şu fransız çöplerini ovv yeee donanım diye abartıyolar. adamlar daha boyasını düzgün atamıyor. boyası atar, kuş pisliği ile boya kalkar vs. vs. |
Hiçbiri kusursuz değil.. Orda burda şanzıman ısındı geç kenara bi üfle de soğut uyarısı almak istemediği içi almıştır C5i belki.
|
Eşeğe altın semer de taksan eşek esektir! Citroen dandik bir marka , ne kadar modern tasarıma sahip olsada bu gerçek değişmez.
|
Benzer içerikler
- golf 7 ile 7.5 arasındaki fark
- benzin pompası arızası
- code anahtar işareti
- bmw ix1 yorumlar
- gece görüş gözlüğü yorumları
- bmw i7 sıfır fiyatı
- bmw ix2 2024 fiyat
- seres fiyat listesi
- paul walker kazası
- opel rocks e
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X