Şimdi Ara

C5 Aircross'tan Tucson'a geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2022 model 17bin km deki benzinli shine bold aracımı satıp 22/23 model N-line benzinliye geçme gibi bir fikir var kafamda.

Aracımın üzerine 100-150bin tl eklemem gerekecek bu değişim için.

Mevcuttaki aracım shine bold olsa da, arabaların bulunamadığı dönem paket özellikleri değişik gelen araçlardan.

Dolayısıyla, hafızalı ve masajlı koltuk, nappa deri, geri vitese geçince aşağıya dönen yan aynalar gibi bazı özellikler eksik. Shine bolddan geriye ne kaldı tartışılır.

Böyle bir değişimden memnun kalır mıyım? Yorumlarınızı rica ederim. 3 kişilik bir aileyiz.

• Yakıt masrafını dert etmeyecekseniz geçin.

• Yakıt problem değil, yıllık 10.000km maks yapıyorum. O sebeple benzinli tercihim.

• 100-150 bin şu zamanda para değil değişiklik olsun diyorsanız olabilir yoksa ikinci el haricinde bir artısı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sizin araç biraz boşmuş yani shine bold pakete göre. Nline dolu bir araç ama yakıt ciddi farkeder, c5 kadar konforlu değil yalıtım aynı sayılır. şanzıman çift kavrama problem yaşayanlar var dikkat etmek lazım. Birde c5 in oturma pozisyonu suv gibi hissettiriyor ve daha ferah kişisel fikrim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia'dan Megane'a Geçtim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.