Şimdi Ara

Makyajlı CIVIC FD6 nasıl araçtır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda cıların güzel bir özelliği var kendi forumların da kan agliyorlar burda aracın 2eli düşmesin diye uçak uçak uçak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik 1 vitesteki tüp te silkeleme sorununuda yazalım da fd6 nin değeri düşsün biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

Fd6 yi fanboyluk ta son nokta yalıtım a bile iyi diyecek yakında uçak ya uçak bi fd6

Ha cevabını da vereyim en az 5 bin kmyoll yapmisligim var geçen yaz sivas tan izmire geldik 2 şoför beynim patladı Allah yardımcın olsun

Ben 98 bin km yol yaptım daha şikayet etmedim. Sen devamlı S serisine biniyorsan sana biraz sesli gelmiş olabilir Bu arada 98 bin km boyunca sadece 9 sefer servise girdi bu araba LPG 8 bin km de takıldı.

• Civic'i satmadan benimde çok aklıma takılmıştı bu konu. Biraz araştırdım tam olarak net bir şey öğrenemedim ama genelde böyle yol düzlükse güç istemeyen durumlarda araç tork konvertörünü kapatıyor ve peşinden 200-300 devir düşüyor Bunu vites yükseltmeden yapıyordu gerçekten harika bir şeydi

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Civic'i satmadan benimde çok aklıma takılmıştı bu konu. Biraz araştırdım tam olarak net bir şey öğrenemedim ama genelde böyle yol düzlükse güç istemeyen durumlarda araç tork konvertörünü kapatıyor ve peşinden 200-300 devir düşüyor Bunu vites yükseltmeden yapıyordu gerçekten harika bir şeydi

150 ile giderken 3000 devirde kalması harika bir olay.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Hacettepede kbb ciler iyidir tavsiye ederim

• quote:

Hacettepede kbb ciler iyidir tavsiye ederim

Sanayicilere öpülmekten daha iyidir kardeşim tasalanma.
  • quote:

Kronik 1 vitesteki tüp te silkeleme sorununuda yazalım da fd6 nin değeri düşsün biraz

Sen bi servise göster aracını bence. 500 liralık tüp tak sonra araba silkeliyo de. Bizim italyan tüpler neden silkelemiyo.
    Bizde de BRC kit vardı hiçbir zaman öyle silkeleme falan olmazdı

• quote:

Honda cıların güzel bir özelliği var kendi forumların da kan agliyorlar burda aracın 2eli düşmesin diye uçak uçak uçak

kardeşim hangi araca biniyorsun bilmiyorum ama ben civic almadan önce bir çok foruma üye oldum. Aklımda 5 6 araç vardı Bravo C4 auris focus jetta. Bravo forumlarında aracını 6 aydır satamayan birinin konusunu okuyunca vazgeçtim. C4 forumunda birisi aracını otomatik vites yüzünden yakmak istediğini söyleyince ondan da vazgeçtim. Jettayı DSG yüzünden eledim. Focus LPG ye uyumlu olmamasından dolayı eledim. İyikide Civic almışım diyorum civic için yol sesi rüzgar sesi lastik sesi v.s gibi söylemler vardı hatta yokuş çıkmadığını yazmış birisi. Aracı alınca 75 lık dizel puntonun dip gaz 120 yi geçemediği yokuşta 160 la çıktım.

Aracımın değeri düşmesin diye birşeyler yazmama gerek yok çünkü aracım altın değerinde bunu biliyorum.

Sattıktan sonra 2014 Corolla alıcam 1.6 LPG CVT

• merak etmeyin ülkemizde apaçi sayısı çok fazla olduğundan her zaman civic alıcı bulur
    Üstad arkadaşı boşver o Honda konularını trollemeye devam etsin :) Dediğin gibi kendisi büyük ihtimal S serisine falan biniyordur. FD6 kasa ile yolculuk yaptım dediği de eminim uydurmadan öteye geçmiyordur. FD6 dan yalıtım olarak daha kötü olan vtec2 aracımla daha bu bayram istanbul-rize yolculuğumda en ufak bir ses rahatsızlığım olmadı. Bu birazda psikolojik bence. Eğer insan bir araçtan ses duyacam diye bindikten sonra Bmw 5 serisine de binse yine ses duyar.
    ayrıca polo ya biniyorum 1.2 tsi burda bütün sorunlarını eksilerini yazarım problem değil ondan önceki aracımda 1.0 yaris ti genç bir arkadaşım ancak araçlara meraklıyım her aracı kurcalarım her aracın kronik sorununu biliyorum aldığım dönemde civic te aklımdaydı civice kötü araç demiyorum bakın ailemde çok kişide civic var 2 tanesini ben aldırdım ancak şuan bu apaçi grubu arabasını öven civiccilere karşı antipatim var arabanız evet altın değerinde ancak gerçekten aracınızın çok iyi olduğundan olduğunu düşünmüyorum kusura bakmayın
  • valla üstad hiç kusuruma bakma ama honda civic sahipleri apaçi ise bana da nedense vw sahipleri hep sonradan görme ve arabadan anlamayan insanlar olarak görüyorum. Tabi bu böyle uzar gider. Herkesin tercihleri zevkleri farklıdır. Buna saygı duymak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

valla üstad hiç kusuruma bakma ama honda civic sahipleri apaçi ise bana da nedense vw sahipleri hep sonradan görme ve arabadan anlamayan insanlar olarak görüyorum. Tabi bu böyle uzar gider. Herkesin tercihleri zevkleri farklıdır. Buna saygı duymak gerekiyor.

bu konuda haklısınız bişey diyemem aracım polo haddini biliyorum ancak bir lounge donanm çıktı ve polo forumlarından araçla ilgili herşeyde polo lounge yazanlar ve lounge sonuna gelince farklı bir araç olduğunu düşünenler var buda olayı gösteriyor leon grubuda aynı şekilde aracın berbat yol tuttuğu ve süspansiyonlarının berbat olduğu herkes tarafından bilinirken gelip burda şöyle iyi böyle iyi demek mantıklı mı ? kusura bakmayın ama yukarda yazdığım sorunlarda civicdeki çoğu araçtaki sorunlar google a yaz civic yalıtım neler çıkıyor google yaz silkeleme 100 lerce konu var zaten fren ve arka süspansiyonun vurduğunu bilmeyen var mı hala bilmiyorum

• baltalayan yok hayırlı olsun civic in
  • Her zaman söylüyorum fd6 kasalar boş yere şişiriliyor. Fiyatlara bakarsanız neredeyse 2012 model fb7 kasalar ile aynı seviyede. Arada 2-3 bin TL ancak oynuyor.

2012 model Premium FB7 kasanın 2010 Elegance FD6 kasaya göre artıları

Yalıtımı daha iyi
    Geri görüş kamerası ve buna bağlı park sensörleri
    Elektrikli katlanır ayna
    Gelişmiş imid ekranı
    Daha geniş bagaj
    Fabrikasyon tüplü ve garantisi devam ediyor.

Bir insan bunları bırakıp neden eski kasasını alır inanın bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Honda cıların güzel bir özelliği var kendi forumların da kan agliyorlar burda aracın 2eli düşmesin diye uçak uçak uçak

kardeşim hangi araca biniyorsun bilmiyorum ama ben civic almadan önce bir çok foruma üye oldum. Aklımda 5 6 araç vardı Bravo C4 auris focus jetta. Bravo forumlarında aracını 6 aydır satamayan birinin konusunu okuyunca vazgeçtim. C4 forumunda birisi aracını otomatik vites yüzünden yakmak istediğini söyleyince ondan da vazgeçtim. Jettayı DSG yüzünden eledim. Focus LPG ye uyumlu olmamasından dolayı eledim. İyikide Civic almışım diyorum civic için yol sesi rüzgar sesi lastik sesi v.s gibi söylemler vardı hatta yokuş çıkmadığını yazmış birisi. Aracı alınca 75 lık dizel puntonun dip gaz 120 yi geçemediği yokuşta 160 la çıktım.

Aracımın değeri düşmesin diye birşeyler yazmama gerek yok çünkü aracım altın değerinde bunu biliyorum.

75 beygirlik punto ile 125 beygirlik civici mi karşılaştırıyorsun ?
    Arada 50 beygir fark var bırakta civic daha iyi çıksın.
    Yokuşta çekmiyor diyenlerde genelde 2-3 bin devirde çıkmaya çalışanlar 5-6 bin devir çevirince gayet iyi çekiyor tabi yakıt artıyor o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

75 beygirlik punto ile 125 beygirlik civici mi karşılaştırıyorsun ?
    Arada 50 beygir fark var bırakta civic daha iyi çıksın.
    Yokuşta çekmiyor diyenlerde genelde 2-3 bin devirde çıkmaya çalışanlar 5-6 bin devir çevirince gayet iyi çekiyor tabi yakıt artıyor o ayrı mesele.

Puntonun torku 200

• 1.8'i çok güzel ben 1.8 alırdım.

apartmanımdan bir komşu 2012 model i shift 1.4 sport paket aldı 2 ay önce. sattığı arabası da 97 civic 1.4'tü.

en son konuştuğumda i-shift'Ten şikayetçiydi. ama iç mekanı ve sağlamlığı olarak memnunum demişti. yakıt olarak eh işte demişti ne çok ne de az yakıyormuş tam kararındaymış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.