Şimdi Ara

Makyajlı CIVIC FD6 nasıl araçtır ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aksi iletilere karşı hassassınız belki ama, parasının aracı olmadığını düşünüyorum. Türkiye piyasasında 40.000'in üzerine çıktığınız an dizel demelisiniz bence. Atmosferik motor+lpg+otomatik vites ile kombo sürünme garantisini alıyorsunuz resmen. Sorunsuz eyvallah, tipi de estetik. Fakat o motorla ne kadar da olsa o paralar makul değil. Honda'cı tayfa tarafından çok şişiriliyor piyasası. Yok vtec açıyormuş da bilmemne. Gören de uçuyor sanır. Günde kaç kere 4000-4500 devir üstünü görüyoruz? Bu tür motorlar azami güçlerini gayet yüksek devirlerde gösteriyor. Yani günlük kullanımda motoru tam güçle zaten kullanamıyoruz. Lpg ile çıkması muhtemel sorunlar da cabası.. Güzel bir dizel alın gitsin derim.

Aracın bana göre eksileri yazılmış zaten. Motor, yalıtım ve boya kalitesizliği. Bunları göze aldıysanız alın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Çünķü fd6 yeni kasasından daha estetik duruyor.

• görüntü olarak güzel duruyor ama civicler bence parasını haketmiyor
  • Konu karışmış yine. Yukarıda arkadaşın dediği gibi kullananlar tavsiye ediyor, kullanmayanlar b.k atıyorlar.

1.5 yıl 25000 kmdir lpg de kullanıyorum. 1600 liraya taktırmıştım brc kit. 25000 km ortalaması ise 8.2 litredir. Şahsen bu zamana kadar lpg ile ilgili ne bir sirkeleme ne stop etme durumu yaşadım. LPG yi de her zaman en ucuz nerde ise oradan alırım.

Çekmeme olayına gelirsek gaza biraz basarsanız hiç sorun çıkmıyor. Kaynaşlıdan otobana girip bolu dağına 4000 devirde 120-130 km hızla tırmanıyor araba daha basarsan daha da gidiyor.

Şöyle bir durum var vtec2 kullanan hemen hemen herkes de FD6 ya geçiş isteği oluyor.
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Çünkü FD6 da çok yakışıklı bir araç. Vtec 2 den sonra diğer marka araçlar bana tipsiz geliyor nedense ve en önemlisi FD6 daki kokpit
  • evet aynen kokpit çok hoş.
    herşey turbolu motor gücü değil.
    arti vtec motorunun sesi güzeldir (ama 1.8 olacak), ona gürültü diyen dizele binsin. onun tar tar sesi de benim hoşuma gitmiyor.

Varsın üst devirde süreyim.

• Ha 300 küsür beygir çipli 530d de kullandım. Benzinli motorun sesi ve sürüş keyfi gene başka.

• Hocam biraz saçma olacak ama, 10 Temmuz pazar günü Samsun Atakumdaki Yelken Kulübünde Saat 14:00 sularında sohbet ettiğim kişi siz miydiniz ? O da dh den di aynı şekilde 2005 civic satıyordu 2010-2011 alıcam demişti sormamıştım nickini

• Bi türlü anlayamadınız be. vtec değil. i-vtec şu araç. yok vtec sesi yok bilmemne. bu ne cahilliktir yahu. vtec falan açmıyor şu araba. anlayın artık.
    Vtec Honda NSX tir, S2000 dir, VTİ dir. İntegradır. Type R dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 14 Temmuz 2016; 0:52:46 >
  • Bende yokuş çıkarken boğuluyor diyenleri anlamıyorum, bunu özellikle test ettim 5 kişi bagajda dolu köpek gibi tırmanıyor araç.
    Gaz pedalından ayağını çekme baktın devir düştü dip gaz yap bak nasıl tırmanıyor!
  • Hiç honda grubu araç özellikle accord 2.4 veya Legend 3.5 kullandiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bi türlü anlayamadınız be. vtec değil. i-vtec şu araç. yok vtec sesi yok bilmemne. bu ne cahilliktir yahu. vtec falan açmıyor şu araba. anlayın artık.
    Vtec Honda NSX tir, S2000 dir, VTİ dir. İntegradır. Type R dir.

Yani cahilliğimiz neymiş, şu vtec neymiş ivtec neymiş, neden yukarıda bahsi geçen araçlar dışındakilerden vtec sesi alınamazmış, şöyle biz cahiller için detaylıca anlatın da bizde aydınlanmış olalım..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.