|
Makyajlı DS 7 Crossback tanıtıldı: 360 beygirlik hibrit seçenek de listede

-
-
Güzel araç ama hayal işte. Belki yeni bir hükümet gelirse artık 20 yıl boşa gitti.
-
Basimizdakiler biner ancak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ds3 crossback ve ds9 da ki gizli kapı kolları bu araçta da olsaydı daha premium bir görüntü olabilirmiş.
Yine de çok güzel bir araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarim bu sefer multimedya sisteminin yazilimi guncellenmis ve hizlanmistir. Bu aracta sevemedigim tek sey o ekran. Bunun disinda gercekten cok begeniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harika yol tutan,segmente göre yüksek off road kapasitesi olan çok kaliteli bir araç,ve hibrit olması ayrı güzel
şapka çıkarıyorum
Hemen çıksa da inceleme videolarını izlesek
Geçen Muğla'dan Bodrum'a giderken bi tane kaymakam, makam arabasını bu ds7'den yapmış. Paşalar keyfince araba aldırıyor milletin parasıyla. Seneye yenisi çıktı diye de değiştirir model yeniler. Eşini çocuğunu da aldırır gezdirir. Yakıtı da biz öderiz. Sanırsın ülkeyi kurtarıyorlar, öyle bir hizmet sağlıyorlar da hak ediyorlar.
O jantlar ne öyle ya aşık oldum
Sen yolda giderken beleş eşşek bulsan sorarmısın naapıyım ben bunu die. Binersin. Çünkü dünyanın her yerinde beleş eşşeğe binilir. Öteki türlü doğaya aykırı olur. Eşşek binilmek içindir. Bu toprakların eşşeğide boldur çalışkandır şükürcüdür. Daha kötüsüne bakıp sabreder.
Güzel tasarımları ile fark yaratan markanın bu seferki tasarımını çok beğenmedim. Özellikle aracın önünde karmaşa var, çizgi çok. İçinde kontrast yetersiz. Mercedes'in son tasarımlarının gerisinde.
-
Güzel olarak araç makyajla daha da güzel hale gelmiş
-
aşık olum be -
rüyalarda buluşuruz...
-
-
7li masa gelirse dolar 5 lira mı olacak :)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmezse peki Dolar 5 lira mı olacak :)))
-
en azından ilk zamanlar güzel geliyor senin buzdolabı tipli vw nin ne ilk çıktığında nede sonradan iyi duruyor buzdolabı hep buzdolabı işte
Geçen Muğla'dan Bodrum'a giderken bi tane kaymakam, makam arabasını bu ds7'den yapmış. Paşalar keyfince araba aldırıyor milletin parasıyla. Seneye yenisi çıktı diye de değiştirir model yeniler. Eşini çocuğunu da aldırır gezdirir. Yakıtı da biz öderiz. Sanırsın ülkeyi kurtarıyorlar, öyle bir hizmet sağlıyorlar da hak ediyorlar.
|
Sen yolda giderken beleş eşşek bulsan sorarmısın naapıyım ben bunu die. Binersin. Çünkü dünyanın her yerinde beleş eşşeğe binilir. Öteki türlü doğaya aykırı olur. Eşşek binilmek içindir. Bu toprakların eşşeğide boldur çalışkandır şükürcüdür. Daha kötüsüne bakıp sabreder. |
en azından ilk zamanlar güzel geliyor senin buzdolabı tipli vw nin ne ilk çıktığında nede sonradan iyi duruyor buzdolabı hep buzdolabı işte |
Özür dilerim dostum kusura bakma, bütün sözlerimi geri alıyorum. Türkiye de Jelibon rezervleri bulunduktan sonra, Amerika Almanya nasıl kıskanıyorlar tekrardan anladım. NASA 10 kentilyon dolarlık Psyche projesi iptal etmiş bu haberden sonra. NASA da bazı insanlar kıskançlıktan çatlamışlar yeni haberlere göre. Özür dilerim dostum senden de senin zihniyetinden de 25 yıldır Ankarayı yönetmiş ve insanlığa 800 milyon dolar harcayarak 1000 yıl sonra bile çocuklarımıza miras kalan Ankarapark içinde ve 20 yıldır ülkemizi yöneten herkes den tekrardan özür dilerim. |
Basimizdakiler biner ancak
|
Gelmezse peki Dolar 5 lira mı olacak :))) |
Benzer içerikler
- instagram engellemek isteyebileceklerin neye göre belirlenir
- video boyutu küçültme
- instagram gizli hikaye izleme
- apple watch whatsapp yükleme
- fotoğraf canlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X