Şimdi Ara

Makyajlı duster geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
15.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dacia Model yelpazesini yenileyen marka, 2013’te hafif ticari sınıfındaki yeni Dokker’ın yanı sıra Lodgy minivanını getirecek. Her iki model de, gelecek yılın ilk yarısında piyasada olacak. Ayrıca Duster’ın makyajlı versiyonu da 2013’üçn ikinci yarısında geliyor.
    Arkadaşlar kesinlikle 90 lı yılların korpit tasarımı olan duster almayın.firma ozaman makyajı öne almak zorunda kalır .2013 ikinci yarısı az bir zaman kaldı. ilk kez içine binenlerin burun kıvırdıkları ve bunu niye aldın dedikleri korpit tasarımından kurtulmaya az kaldı

LÜTFEN MAKYAJLI KASA GELİNCEYE KADAR DUSTER ALMAYIN 3/4 AY BEKLEYİN SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ

• Gidin B segmenti benzinli araclara 40 küsür bin TL verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerin

Dacia Model yelpazesini yenileyen marka, 2013’te hafif ticari sınıfındaki yeni Dokker’ın yanı sıra Lodgy minivanını getirecek. Her iki model de, gelecek yılın ilk yarısında piyasada olacak. Ayrıca Duster’ın makyajlı versiyonu da 2013’üçn ikinci yarısında geliyor.
    Arkadaşlar kesinlikle 90 lı yılların korpit tasarımı olan duster almayın.firma ozaman makyajı öne almak zorunda kalır .2013 ikinci yarısı az bir zaman kaldı. ilk kez içine binenlerin burun kıvırdıkları ve bunu niye aldın dedikleri korpit tasarımından kurtulmaya az kaldı

LÜTFEN MAKYAJLI KASA GELİNCEYE KADAR DUSTER ALMAYIN 3/4 AY BEKLEYİN SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ

Hiç bir gorseli felan yokmu:...

• quote:

Dacia Model yelpazesini yenileyen marka, 2013’te hafif ticari sınıfındaki yeni Dokker’ın yanı sıra Lodgy minivanını getirecek. Her iki model de, gelecek yılın ilk yarısında piyasada olacak. Ayrıca Duster’ın makyajlı versiyonu da 2013’üçn ikinci yarısında geliyor.

bu haberin herhangi bir dayanagi var mi?
    su anda sadece ingilterede satilan dacia duster'larda bahsettigin makyaj var. dacia olarak satis yapilan diger tum ulkelerde guncel gogus bulunmakta

• İç dış makyaj olacak sanırım ,satışlar iyi ama elde stoklar var galiba.Yoksa herkes cenevre fuarında makyajlı kasayı beklerken son anda yapıldığı belli saçma bi model çıktı.

Genelde firmalar makyaj öncesi bu tip atraksiyonlar yaparlar.Bu makyaj kapsamlı olacak izolasyona kadar gider bencede acelesi olmayan beklesin acelesi olanda lodgy stepway gibi güncel elden kolay çıkarabileceği araç alabilir
  • Şu an için beklemek mantıklı.Stepway modelinde olduğu gibi ciddi iyileştirmelerle gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomaniac

quote:

bu haberin herhangi bir dayanagi var mi?
    su anda sadece ingilterede satilan dacia duster'larda bahsettigin makyaj var. dacia olarak satis yapilan diger tum ulkelerde guncel gogus bulunmakta

Olmaz olurmu elbette var şu ana kadar çoktan net tarihi de belli olmalıydı daha doğrusu bence bellide arkadaşın dediği gibi stok tüketiliyor gibi,dışta makyaj içte bayağı değişiklik olacagı yazılı Hindistan Brezilya sitelerinde ingilterede de zaten içi makyaj görmüş görünmekte bu saatten sonra sadece beklemek lazım fazla da olacağını zannetmem,ben kendi açımdan iki aydır bekliyorum sonuna kadarda bekleyeceğim gerekirse yaz tatiline araç kiralar giderim ama almadan bekleyeceğim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio vs fluence
    8 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende sıraya gıreyım ozaman

şurdakı aracsa harıka derım...

http://www.youtube.com/watch?v=3pFwvzAho24
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

bende sıraya gıreyım ozaman

Link yanlış mı oldu?

Arkadaşlar madem yeni kasa gelecek hiç bir yere foto yok mu? Biraz yorum yapsaydık kendimizce
  • ingilterede piyasaya çıktı biraz daha bekleyin
     Makyajlı duster geliyor
  • Resim şuan satılan makyajlı da .Yapılacak makyajda sanderodaki gibi veya symbolde görülebileceği gibi Cruise Control de gelecektir.Bence yeni konsol bu olmayacak D-Cross konsepti tadında birşeyler olacak D-Cross un içi daha da güzel.Yeni tasarımcı onada el atmıştır çıkacak bütün modelleri yeniden ele aldılar bu arada renault 2013 için başka yenilik olmayacağını duyurmuştu ancak yinede beklenti var
  • quote:

ingilterede piyasaya çıktı biraz daha bekleyin
     Makyajlı duster geliyor

Dış görünüm peki nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

bende sıraya gıreyım ozaman

Link yanlış mı oldu?

Arkadaşlar madem yeni kasa gelecek hiç bir yere foto yok mu? Biraz yorum yapsaydık kendimizce

Youtube yazınca bi çıktı acaba bunu dedim

• Arkadaşlar duster en geç 2013 yılı 7. ayda kapsamlı bir makyaj operasyonu geçirecek.

Yenilikler arasında iç ve dış görsellerden cok aktif ve pasif güvenlik donanımları artış gösterecek.

Çünkü şuanda dacianın ürün gamında ticariler dışında en az güvenlik donanımı dusterde diyebiliriz Shy

sanderonun başlangıç donanımında ;

ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi)

AFU (Acil Fren Destek Sistemi)

ESP (Elektronik Denge Programı)

Sürücü Hava Yastığı

Ön Yolcu Hava Yastığı (devreden çıkarılabilir)

Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit

Kodlu Immobiliser

3 Noktalı Arka Emniyet Kemerleri
    admin daciakulubu
    Çocuk Koltuğu Sabitleyici (ISOFIX)

Gündüz Farları

Hareket Halinde Otomatik Kapanan Kapı Kilitleri

Sürücü kapısı açık uyarı ışığı

ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi)

bulunuyor.

Duster makyaj sonrası en baz versiyonunda bile bu doanımlar sahip olacak olmak zorunda çünkü Smile

Makyaj iç ve dış tasarımda belirgin değişiklikler
    resim olarak şunlar var ;

Makyajlı duster geliyor Makyajlı duster geliyor

• http://www.dacia.co.uk/

Sitede değişim yok görünüyor.
  • quote:

Arkadaşlar duster en geç 2013 yılı 7. ayda kapsamlı bir makyaj operasyonu geçirecek.

Yenilikler arasında iç ve dış görsellerden cok aktif ve pasif güvenlik donanımları artış gösterecek.

Çünkü şuanda dacianın ürün gamında ticariler dışında en az güvenlik donanımı dusterde diyebiliriz Shy

sanderonun başlangıç donanımında ;

ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi)

AFU (Acil Fren Destek Sistemi)

ESP (Elektronik Denge Programı)

Sürücü Hava Yastığı

Ön Yolcu Hava Yastığı (devreden çıkarılabilir)

Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit

Kodlu Immobiliser

3 Noktalı Arka Emniyet Kemerleri
    admin daciakulubu
    Çocuk Koltuğu Sabitleyici (ISOFIX)

Gündüz Farları

Hareket Halinde Otomatik Kapanan Kapı Kilitleri

Sürücü kapısı açık uyarı ışığı

ASR (Elektronik Patinaj Önleme Sistemi)

bulunuyor.

Duster makyaj sonrası en baz versiyonunda bile bu doanımlar sahip olacak olmak zorunda çünkü Smile

Makyaj iç ve dış tasarımda belirgin değişiklikler
    resim olarak şunlar var ;

Makyajlı duster geliyor Makyajlı duster geliyor

Satis rakamlari ne olur acaba? Ozellikleri guzel yani artik olmasi gerekende budur...ozaman bekliycez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 yılının mayıs ayında euro 5 motorlu duster aldım sızın bu gösterdiğiniz kokpit zaten duster ın araçla beraber gelen kitabında var 2010 yılında çıkan kitaptada var bu yeni bi şey değilki adamlar türkiyeye burda kokpiti getirdi ingiltereye rusyayada diğer sizin gösterdiğiniz resimdeki kokpitle gidiyor.bunu yenilik diye koyamazlar yenilik başka bir şey olmalı,geçen yıl bende yeni makyajlıyı bekliyordum sonra düşündüm 2 yıl bunumu bekliyeceğim diye bastım parayı aldım bekle bekle nereye kadar ömür geçiyor.
  • Sadece ön kolsol yüzünden bu arabayı almıyorum.Beklentim HAZİRAN sonunda makyajlanacak 2 ay bir zaman kaldı beklemeye bence değer.Renault markalı duster kokpit ile aynı olabilir.zaten renault bu kokpiti kullanma ihtimali yok en son broadway da kullanmıştı.
  • Değişecek elbette zaten sahibinden.com adresinde 2012 model satışıda bayağı arttı, bayinin 50.500 sattığı deri döşeme hariç fullere 46-47 istiyorlar bakalım model değişşsin kaça satacaklar..Geçen ay birine 43.5 vereyim dedim 44.5 dedi bende almadım şu andan sonrada zaten 42.5 verse almam bekleyeceğiz...
  • Bende baktım sahibinden.com neredeyse yarıya yakın 2012 duster satılık. Müthiş artış var Buna kol kesmek denir. Bende bekleyenlerdenim bilsin insanlar almak isteyen yine alsın ama 2 ay sonra olacakları bilsin bayiler insanları kandırmasınlar.
     Makyajlı duster geliyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.