Şimdi Ara

MAKYAJLI F30 BMW 3 SERİSİ TANITILDI! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
5
Favori
16.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • farkını anlatacak bi görsel verecek yok mu? ikisi de aynısı ..farkı fiyatı olacak gibi duruyor..
  • Bu kasa böbreklerle birleşen far olayıyla , direksiyon problemi, paslanma sorunlarıyla fail bi 3 serisi olarak kalacak ilerde... Şahsen bi sonraki 3 serisi çıkana kadar kuruş çalışmaz f30 a benden... Bmw pazar kapma telaşıyla bu araçta çıtayı çok düşük tuttu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadas ya.

Kac para ulan bi F30 320

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Teknoloji dedin mi S serisi dir. G11 de hangi teknolojik yenilik var anahtardan park etme disinda?

Lazer farlar. temassız multimedya kontrol, (gesture) , ekranlı anahtarla dışarıdan park etme. Karbon fiber gövde.
    Bir kasa değişiminde bu kadar yenilik az değil. Daha ne yapsınlar . Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası.

Bu arada kimse bilmez ama e90 3 serisinin radyo tuşları dokunmatiktir. Değdiğiniz an hangi istasyon olduğunu tuşların üzerinde elinizi gezdirerek görebilirsiniz.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 520i 1.6 ile 320i ED 1.6 motorlar bambaşka 2 motor.

BMW 520i n20b16 (BMW tasarımı 2 litrelik n20b20 den oluşturulmuş)
    BMW 320i ED n13b16 (PSA tasarımı Prince motor)

Saygılar
  • 170 beygirlik 320i ED makyajlı versiyonla satışa sunuldu.
  • Öehh..

İçerde kırmızı mavi şerit kaplamaya ek olarak siklamen pembesi şerit alternatifi yeniliği getirmişler.

Ee bmw tabi yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

170 beygirlik 320i ED makyajlı versiyonla satışa sunuldu.

134.075 kağıttan başlıyormuş
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Fiyat gayet iyi. Ama gönül Yeni 330i'yi istiyor. 2 litre 252 beygir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Fiyat gayet iyi. Ama gönül Yeni 330i'yi istiyor. 2 litre 252 beygir.

çok km yapılmıyorsa 330i 320d den mantıklı duruyor
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum yorumunuza. BMW makyajda büyük değişiklikler yapmıyordu. Bu geleneği 1 serisinde değiştirdiler. 1.16i aldım geçen sene. Makyaj geleceğini biliyordum ama fiyatı makul geldiğinin tercih etmiştim. Makyajlı halini görünce bayağı moralim bozulmuştu. Bence 3 serisini makyajı yerinde olmuş. Çok büyük değişiklikler ilk çıkan kasayı baya zarara uğratıyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Mercedes C serisinde BMW 3 serisi ile fiyatları birbirine yakın olup performansı, motor şanzıman uyumu ve yakıt tüketimi konusunda öne çıkan bir modeli yok maalesef. Birçok dergi ve web sitesi karşılaştırmalarda 3 serisini önde gösteriyor.
    Mercedes'in en önemli artısı çok iyi süspasiyonları olması ve konfor konusundaki üstünlüğü. Beğenmeyebilirsiniz ama BMW 3 serisi hakikaten çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark Mercedes c180 testini izleyin. Göreceksiniz 3 serisi kesinlikle daha iyi 3 serisini kullandım en yakın zamanda c180 kullanıp kendim göreceğim hangisi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmrsn -- 1 Kasım 2015; 20:30:58 >
  • konsolun altındaki boşluğu doldursalar yeterdi makyajda hep derim yine diyorum 90 lı yılların japon konsolları gibi yaptılar ekran olmasa hiçbişeye benzemiyo gerçi ekranda sonradan koymuş gibi bişeye benzemiyo ama rakiplerine bakınca yine on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Mercedes C serisinde BMW 3 serisi ile fiyatları birbirine yakın olup performansı, motor şanzıman uyumu ve yakıt tüketimi konusunda öne çıkan bir modeli yok maalesef. Birçok dergi ve web sitesi karşılaştırmalarda 3 serisini önde gösteriyor.
    Mercedes'in en önemli artısı çok iyi süspasiyonları olması ve konfor konusundaki üstünlüğü. Beğenmeyebilirsiniz ama BMW 3 serisi hakikaten çok iyi.

+1
    Mercedes C ve CLA serilerinin motorlarını renault a ürettiriyor. Yani Bir CLA ya binerken clio motoru sürüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgauslu06

quote:

+1
    Mercedes C ve CLA serilerinin motorlarını renault a ürettiriyor. Yani Bir CLA ya binerken clio motoru sürüyorsunuz.

dünyada ilk 3 de beğenmediğiniz dcı reno motoru

• quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

quote:

+1

Hocam beğenmemekten değil ama imaj açısından bence doğru değil....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

quote:

+1

Hocam beğenmemekten değil ama imaj açısından bence doğru değil....

sorun yoksa imaj vardır

• 6 aydır kullanıyorum 11 litrenin altına düşüremedim yakıt ortalaması 6,2 yazsa da aldanmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitbekci

6 aydır kullanıyorum 11 litrenin altına düşüremedim yakıt ortalaması 6,2 yazsa da aldanmayın

Dizel mi Benzinlimi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.