Şimdi Ara

Makyajlı kasa peugeot 307 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    25bin civarı araba bakıyorum ve 307ler aklıma takıldı. eski kasasında bir sürü sorundan bahsediyorlar genellikle makyajlı kasada sorun yok deniliyor ancak denk geldiğim yorum yapanların tamamı eski kasa sahipleri bu yüzden cesaret edemedim bir türlü. dizel makyajlı kasa tavsiye edermisiniz yoksa o paraya şunu al daha iyi diyeceğiniz bir araç var mı?

forumlarda denk geldiğim bazı sorunlar:
    hareketli volan sesi
    titreşimden dolayı kavramada sorun
    cd çalar - changer arızası
    arka amartisorden ses gelmesi
    sinyal kolu kopması, arızası
    direksyon pompası

• 2005 yılından beri 307 kullanıyoruz. Şuan 160Bin Kilometrede, hiç bir problem yaşamadık halen severek kullanılıyor.

Birkaç ufak kronik hatası vardır doğrudur,
    CD changer'ı iptal edip aynı soketten usb-aux-sd müzik çalar taktım zamanında, 90TL gibi bir maliyetle. Şuan sadece görsel olarak duruyor cd changer.
    Sinyal kolu da sağa sinyal verirken otomatik atınca sola sinyal verir.
    Arka süspansiyon sesli çalışır, sert çukurda ses yapar ama bu bir sorun değil, aracın yapısıyla alakalı.
  • Gordugun yerden kosarak uzaklas,elektrik arizasi coktr,ozelliklrde beyin arizasi.Arkadasim hstasz boyasiz yeni takili tuplusunu 2.5 ayda 21750 ye zorr satti... 10 gun olmadi daha bide sanruf haric en dolusuydu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçene kriterlerine uyuyorsa neden alınmasın?
    Her araçta sorun olabilir kaçarı yok.

• Yakıt olarak 110luk dizel harikadır müthiş gider ve sabit hızda çok çok az yakar kendi arabam için konuşmak gerekirse ilk başta çok seviyordum ama 160-170 binden sonra arabaya bişeyler oldu teyp cd almadı vermedi bende kahrettim bi teyp taktım usbli sesi baya değişti orjinal teyp hoparlörleri öldürüyor adeta Sol arka amortisör kronik arızalı parçasıymış her çukurdan geçtiğimde patır kütür ses geliyodun zaten arabanın her tarafından ses geliyo şu anda sahibi olduğum Doblo süspansiyon ve sessizlik olarak ona 5 çeker 200 binde beyin ve enjektör arızası verdi 2500 lira yedi araba az yakıyor ama ufak tefek masraflarını hesaplayınca az yaktığını servise ödüyorsun en azından benim için öyleydi satarkende baya sıkıntılı gitti ufak tefek bütün darbeler iz yapıyor arabaya sacı cidden zayıf insan kendini pek güvende hissetmiyor zaten 210 binde sattım en Son üst kapaktan ve enjektörlerin girişinden yağ atıyordu pejo mu bidaha asla ama çok teminine denk gelirseniz sorunsuz demeyim ama benim yaşadıklarımı yaşamazsınız bide stoplarla farların malzemeleri çok adi hemen sararıyor stoplardada erimeler oluyor benim yaşadıklarım bunlar...

• yorumlar için sağolun arkadaşlar. benim uğraşacak vaktim pek yok açıkçası. sorun da küçük bile olsa uğraşıp da giderilmezse araçtan soğutur. ben iyisimi japonlara yöneleyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.