Şimdi Ara

makyajlı makyajsız 407 farklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model yılında 407 ye son makyaj atıldığını sanıyorum ama emin değilim. 2009 model yılına sahip 407 lerin hepsi makyajlı mıdır? makyajlı-makyajsız 407 1.6 hdi comfort farkları nelerdir?

makyajlı kasa olup da 4 kollu direksiyona sahip 407 ler var olabilir mi?

• ben makyajdan kısa süre önce aldım,yanıtlayayım;
    2009 model makyajsız 407'ler yılbaşına kadar geldi...yani 2009 model ama makyajsız 407'ler var...comfort pakette makyajlı kasalar zaten 4 kollu direksiyonla geldi...sonradan 3 kollu geldi mi bilmiyorum ama 3 kol sanırım executive pakette oldu,comfortta hiç gelmedi diye biliyorum...

makyaj ile dış tasarımda(comfort paket);
    *kapı-tampon çıtaları gövde rengi+kromajlı oldu...
    *ön tamponda logo altındaki havalandırma ızgarası krom görünümlü kaplamalar önceden yatay iken yatay+dikey kaplandı...
    *arka stoplar kırmızı+pembe iken kırmızı+beyaz oldu...
    *yeni renk seçenekleri eklendi...

iç mekanda;
    *orta konsol rengi alumınyum gri iken füme oldu...
    *göstergeler 4'lü iken 5'li oldu...
    *koltuk döşeme deseni değişti...
    *ilk başta gelenlerde değil ama daha sonra deri direksiyon eklendi...
    *müzik kumandalarında yuvarlak kısım etrafı krom görünümlü çerçeve yapıldı...

gövde rengi kapı kolları 2008 yılında eklendi..mp^3çalar+cruise control de 2007 yılında eklendi...yine arka cam perdesi de en başından beri var sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 15 Ekim 2011; 21:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

ben makyajdan kısa süre önce aldım,yanıtlayayım;
    2009 model makyajsız 407'ler yılbaşına kadar geldi...yani 2009 model ama makyajsız 407'ler var...comfort pakette makyajlı kasalar zaten 4 kollu direksiyonla geldi...sonradan 3 kollu geldi mi bilmiyorum ama 3 kol sanırım executive pakette oldu,comfortta hiç gelmedi diye biliyorum...

makyaj ile dış tasarımda(comfort paket);
    *kapı-tampon çıtaları gövde rengi+kromajlı oldu...
    *ön tamponda logo altındaki havalandırma ızgarası krom görünümlü kaplamalar önceden yatay iken yatay+dikey kaplandı...
    *arka stoplar kırmızı+pembe iken kırmızı+beyaz oldu...
    *yeni renk seçenekleri eklendi...

iç mekanda;
    *orta konsol rengi alumınyum gri iken füme oldu...
    *göstergeler 4'lü iken 5'li oldu...
    *koltuk döşeme deseni değişti...
    *ilk başta gelenlerde değil ama daha sonra deri direksiyon eklendi...
    *müzik kumandalarında yuvarlak kısım etrafı krom görünümlü çerçeve yapıldı...

gövde rengi kapı kolları 2008 yılında eklendi..mp^3çalar+cruise control de 2007 yılında eklendi...yine arka cam perdesi de en başından beri var sanırım...

+ türkçe renkli (6renk) bilgi ekranı eklendi ..
    +arka tampon değişti , tampon spoyleri konuldu , plakalıkta tamponun en altına konuldu ..
    +dış renk seçeneğine aytozu gri rengi eklendi ..

• arka tamponu unutmuşum evet,en belirgin farklılıklardan zaten...renkli ekranı ben de bilmiyordum,sanırım executive'deki mavi-beyaz tonlarındaki renkli ekran...Türkçe olması da güzel bir artı...sanırım 2010'dan sonra koydular...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.