Şimdi Ara

Makyajlı Mercedes-Benz E-Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Afişteki aracın plakası 34 AKP 014 olması gerekiyordu

• Vay güzel ülkem vay. Fiyatta ayrı güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Fakirlerdeki bu algı hiç değişmiyor. Terinin son damlasına kadar helal parayla kazanıp almış insanlar tanıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: nikony

Fakirlerdeki bu algı hiç değişmiyor. Terinin son damlasına kadar helal parayla kazanıp almış insanlar tanıyorum ben.

Elbette. Fakirler ancak avutsunlar kendilerini.

• Evet gençken cok eleştirip.3-5 yıl sonra aşık olunulan markanın yeni arabası.bmw gibi ilk görüşte asık olmazsınız ama eskidikce güzelleşir bu arabalar

• cok güzel. Allah herkese nasip etsin

• 850-950 bin lira arası olacakmış Kasım'da gelince
    950.000 dokuz yüz elli bin Türk lirası.
    Bitmisiz biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Fe Yekün

850-950 bin lira arası olacakmış Kasım'da gelince
    950.000 dokuz yüz elli bin Türk lirası.
    Bitmisiz biz

Daha Geçen sene 3.0 motor yenikasa CLS 400d alınıyordu dokuzyüzellibinteleye :)) biz bitmişiz herşey bitmiş...

• kkvan kullanıcısına yanıt

Şu an araba alamıyorum. 600-700k arası butceyle kaldım öylece.

• Bugun gorustugum butun bayiler takas + 8 ay araci satmamak uzere sozlesme yapildigini soyledi. Markalara fena bikkinlik gelmis alsatcilar. Ayni durumdan bende muzdaribim biniciyim araba ariyorum neredeyse bir milyon para vericem. Eskiden bayiler pesimizde kosardi simdi biz kosuyoruz

• 1,5 aydır bu araç için İstanbul’da konuşmadığım bayi kalmadı. Çoğu Eylül başı gibi kotalar açıklanır bizde sizle iletişime geçeriz diyordu. Eylül başında ise konuştuğum bayilerden 1-2 tanesi işi iyice abartarak sizi sıraya yazarız , şuan 130. Kişisiniz. Araç hangi donanım, hangi renk gelir bilemeyiz. Geldiğinde (en erken Aralık , Ocak , Şubat) fiyat Netleşir, alırsan alırsın almazsan sizi son sıraya tekrar yazarız. Bu gibi SATIŞ temsilcilerinden dolayı resmen araçtan soğudum. Diğer satılmtemsilcileri de doğru düzgün telefonla geri dönmedi. Aradım, Telefonlarına bile bakmadılar. 1 milyona yakın para verecek olup rezil olmak böyle birşey. Arabaya lafım yok ama satış temsilcileri üç kuruşluk adam değil. O yüzden 320d M ile yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_3277 -- 9 Eylül 2020; 20:59:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt

Sonuna kadar haklisiniz Turkiyedeki butun bayiler ile gorustum ben uc satis temsilcisiyle iyi anlastim. Hatta bu ay teslim arac bile buldum ama amg olmadigi icin almadim. Size tavsiyem istanbul disindaki bayiler ile gorusmeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3321 -- 10 Eylül 2020; 8:55:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.