|
Makyajlı Mercedes-Benz E-Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Allah sahibine bağışlasın diyelim ve geçelim.
-
Bu e 220 d 4matic 50 bin euro civarı değil mi fiyatı? 60 bin euro desek bile şu an 522 bin lira yapıyor 1 milyon 39 bin 500 lira olacak kadar neyin vergisini alıyorsunuz?
Üreticiden fazla kazanıyorlar
-
güzel fiyat E200d alınabilir ama E250 4 maticten iyi değildir boşa para verip sırf model yükseltirim o da mantıksız geliyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arabalar ucuz da vergi çok vergi
-
Hey yavrum hey fiyatlara bak,
190 beygir e segmenti araba 1 milyon sınırını kafa atarak geçmiş...
Yakında d segmentinde de milyonu görürüz, passat reis yapar yeni kasasında birşeyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gördüğüm en çirkin Mercedes'ler....
-
Donanım güzel motor güzel ama o fiyatlar...
Ön far ve direksiyondaki kocaman mercedes logosunu beğenmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak fırsatlara taşınmalı konu, yoksa 1.6 l dizel yakında 1 milyona çıkacak bu gidişle.
eski b sınıfı ucuz arabaların farına benzemiş ön farların şekli.
-
Eylülde kaskonun yenilenme zamanı.İmm yi yükselteyim bari.
-
az sabredin yarın euro 1 tl, bu arabalar sudan ucuz olacak
-
Araba harika ama bu fiyatlar nedir ya yazıklar olsun emeği geçen herkese.
-
nedense ruhunu kaybetti benim gözümde Mercedes, özellikle e klasse.
exclusive paket bile kurtarmaz bu tasarımı berbat
-
Türkiye de yok satacaktır yine hayla fakir edebiyat i yapanlar olacak tabi masalah avrupadan turkuye geldim yataile almanyada gormedim arabalari burda goruyoruz sastim kaldim yere göğe sığdıramadiniz almanya simdi turkiye ye muhtac
quote:
Orijinalden alıntı: jesipikmin
Türkiye de yok satacaktır yine hayla fakir edebiyat i yapanlar olacak tabi masalah avrupadan turkuye geldim yataile almanyada gormedim arabalari burda goruyoruz sastim kaldim yere göğe sığdıramadiniz almanya simdi turkiye ye muhtacÖnce konuşmayı öğren, sonra yorum yap. Madem Türkiye'nin ekonomik durumu çok iyi ne işin var elin gavur memleketin de dönsene ülkene.
750binden basliyormuş şaka gibi olaya bak
Telefondan yazıyorum ne alakası var yazıyla. Tukeiye ha diyince gelemiyoruz tüm düzeni buraya kurduk simdi ama coook isterdim ulkeme donmekquote:
Orijinalden alıntı: toysicanÖnce konuşmayı öğren, sonra yorum yap. Madem Türkiye'nin ekonomik durumu çok iyi ne işin var elin gavur memleketin de dönsene ülkene.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Allah sahibine bağışlasın diyelim ve geçelim.
|
Gördüğüm en çirkin Mercedes'ler....
|
Kara para aklayan, yandaş olup kolay yoldan haksız kazanç sağlayan, işçinin emeğini sömüren ve 3 kuruşa çalıştıranların yeni arabası hayırlı olsun. |
Önce konuşmayı öğren, sonra yorum yap. Madem Türkiye'nin ekonomik durumu çok iyi ne işin var elin gavur memleketin de dönsene ülkene. |
Bu e 220 d 4matic 50 bin euro civarı değil mi fiyatı? 60 bin euro desek bile şu an 522 bin lira yapıyor 1 milyon 39 bin 500 lira olacak kadar neyin vergisini alıyorsunuz? Üreticiden fazla kazanıyorlar |
Hey yavrum hey fiyatlara bak,
190 beygir e segmenti araba 1 milyon sınırını kafa atarak geçmiş... Yakında d segmentinde de milyonu görürüz, passat reis yapar yeni kasasında birşeyler |
Ya bazen youtube da falan yabancı kanallarda yazışıyoruz da yabancılar resmen şok oluyor. İşte son çıkan arabalardan bahsediliyor. 45-50.000 Eurolar konuşuluyor. Ben diyorum bizim ülkede bu 120.000 euro diye, inanamıyorlar, nasıl bir şey bu diyorlar. Başka hiç bir ülkede sanırım böyle bir şey yok, fiyatı neyse o.
|
Fakirlerdeki bu algı hiç değişmiyor. Terinin son damlasına kadar helal parayla kazanıp almış insanlar tanıyorum ben.
|
Troll
|
Benzer içerikler
- bina yıkım kararı sorgulama
- whatsapp neden açılmıyor
- instagram dondurma
- spotify apple music aktarma
- instagram takip etmeyenleri bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X