Şimdi Ara

Makyajlı Mercedes-Benz E-Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes tasarımda git gide berbat bir hal almaya başladı, nerede o eski tasarımlar nerede bunlar.

• jesipikmin J kullanıcısına yanıt
    Sen her mercedesin altina bu yorumu yapiyorsun. Millet avrupaya gelmesin diyemi ?. Almanyanin hangi magarasinda yasiyorsun ? S500 L , E220D yi taksi olarak kullanan bir memlekette hic mercedes görememen hayret verici......

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alamayacağımız arabanın haberini okuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara para aklayan, yandaş olup kolay yoldan haksız kazanç sağlayan, işçinin emeğini sömüren ve 3 kuruşa çalıştıranların yeni arabası hayırlı olsun.

Troll

• quote:

Orijinalden alıntı: jesipikmin

Türkiye de yok satacaktır yine hayla fakir edebiyat i yapanlar olacak tabi masalah avrupadan turkuye geldim yataile almanyada gormedim arabalari burda goruyoruz sastim kaldim yere göğe sığdıramadiniz almanya simdi turkiye ye muhtac

Dalga mi geçiyorsun? Ben Rüsselsheim'da oturuyorum, Opel'in anavatani ana fabrikasi, kuruluş yeri, Opel'den çok Mercedes var.

Benim arkadaşta 2018 model e220 var 30binde bana 28bin euro'ya teklif etmişti.

Bu fiyatlari gorunce sasiriyorum, saka gibi...

• Araç güzel ama arka kısmına tam alışamadım

Aynı avrupada mı bulunuyoruz zira dediklerini tutmuyorda

• Leş

• Ön tasarım iğrenç. Tosbağa gibi bakıyor.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Ya bazen youtube da falan yabancı kanallarda yazışıyoruz da yabancılar resmen şok oluyor. İşte son çıkan arabalardan bahsediliyor. 45-50.000 Eurolar konuşuluyor. Ben diyorum bizim ülkede bu 120.000 euro diye, inanamıyorlar, nasıl bir şey bu diyorlar. Başka hiç bir ülkede sanırım böyle bir şey yok, fiyatı neyse o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 20 Ağustos 2020; 23:15:57 >
  • çok güzel lan.eskiden yolda falan görür arabanın çizgilerini incelerdik.artık öyle bir fakirleşiyoruz ki zengin bile bunu alamıyor.

• Aracın arkası bildiğin Audi

• ön kısım çok berbat dış tasarımcıya acil kovulsun, iç tasarımcıyada plaket verilsin bence.

• 45-50 yaşından sonra Mercedes tercih edebilirim. Bana orta yaş arabası gibi geliyor.

• 1 milyon üstü helal :D

• Çok yazık gerçekten. Yıl sonu anca gelir diyorlar. Fiyat tahminleri de 900k larda falan. Fakirlestik. Çok yazık

• Tamam hiç bir zaman alamayacagiz. Belki de hayatımız boyunca içine bile binemeyeceğiz ancak bu ön tasarım nedir? Tek kelime ile berbat, facia. Iç tasarım güzel o ayrı.

"Almanya Türkiye'ye muhtaç" ı gel burda herhangi bir cadde de sokakta milletin içinde söylesene

• Ön taraf leş. Makyajsizin önü daha asildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.