|
BMW X1 xDrive25e Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
BMW nin en dandik modeli olabilir. Fiyatı gereksiz pahalı . Gözümde 2 milyondan fazla etmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimisi Boğazından Lokma Geçsin Diye Ucuz 1 Kg Et Kuyruğuna Girer...
Kimisi de Milyonluk Araç Kuruğuna Girer...
Ülkem Bunu Haketmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aksine, son yılların en iyi giris seviyesi BMW ailesini görüyoruz. Rakibi GLA GLB Q3 XC40tan birçok açıdan üstün. Tasarımı da modern BMW'lerin en iyilerinden biri. Eski jenerasyonlarından daha şık.
Haketmez olur mu hiç, herkes hak edildiği şekilde yönetilir
Bu Söze Katılmıyorum... Kurunun Yanında Yaşı Yakamazsın
Biz yandık daha yapacak bir şey yok. Millet halinden memnun gayet, kimsenin sesi çıkıyor mu ? Hayır.
Sırbistana bakın mesela, bütün halk sokaklara inmiş durumda. Bizde anca tweet atarlar, ikinci güne unuturlar.
Millet Sokağa 15 Temmuzda Çıktı 250 İnsan Öldü.
Ölmekle Kalmadı Geride Kalanlar Fakirlik Sefalet Patronun Canını Alarak Verdiği Üç Kuruşa Talim. Ne Bileyim Konuşulacak O Kadar Çok Konu Var ki Yaramı Dağladın.
Peki bunla kamiq monte carlo aynı fiyatta olsa hangisini alırsın muzo?
-
110 binlik paket farkıyla kim xline alsın
x1 in bu modeli benim de radarımda hatta bu hafta sonuna kosifler bostanci da test sürüşü randevusu aldım. en çok merak ettiğim konu pilin şarjı bitince aracın sadece benzinli motor ile performansı nasıl, uzun yolda özellikle 140-150 bandında sürünce aracın şarj etme dinamiği vs. nasıl olacak bu konularda tatminkar cevaplar alabilirsem sanırım x1 ailemizin yeni üyesi olacak :)
-
Selamlar. Mevcutta son kasa x1 arabamız var. Oldukca memnunuz. Sizin test edeceğiniz hybrid olana biz de yazıldık. Test deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben bugün aracı test etme fırsatı buldum. Çok beğendim daha önceden 3.20 deneyimledim ama bu keyfi vermemişti. Bayilere geldiğince alacağım sanırım.
-
BMW nin yeni tasarım dili en çok X1 serisine yaramış diyebilirim. çok şık.
84 km elektrikli menzili 60 lara bile düşse hemen herkesin günlük işe git gel menzilini karşılayacaktır. kısa mesafe gidenlerin ( 5km gibi ) yaklaşık bir haftalık ihtiyacını karşılar.
Fiyat olarak yorum yapamıyorum artık, otometik egea olmuş 1,6 milyon.
-
Ülken tam olarak bunu hak ediyor, 25 milyon kişi bunu istiyor. Geriye kalan 22-23 milyonun bir önemi yok, ABD bu saatten sonra planını bozar mı, savaşsız yok etmek üzere adamlar 23 senelik süper projeyle.
-
Neyse Konu Başka Yere Gidiyor. Ben Türkçü Değilim. Umarım Anlarsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Haketmez olur mu hiç, herkes hak edildiği şekilde yönetilir |
Biz yandık daha yapacak bir şey yok. Millet halinden memnun gayet, kimsenin sesi çıkıyor mu ? Hayır. Sırbistana bakın mesela, bütün halk sokaklara inmiş durumda. Bizde anca tweet atarlar, ikinci güne unuturlar. |
Peki bunla kamiq monte carlo aynı fiyatta olsa hangisini alırsın muzo?
|
BMW nin en dandik modeli olabilir. Fiyatı gereksiz pahalı . Gözümde 2 milyondan fazla etmez
|
Aksine, son yılların en iyi giris seviyesi BMW ailesini görüyoruz. Rakibi GLA GLB Q3 XC40tan birçok açıdan üstün. Tasarımı da modern BMW'lerin en iyilerinden biri. Eski jenerasyonlarından daha şık.
|
Millet Sokağa 15 Temmuzda Çıktı 250 İnsan Öldü.
Ölmekle Kalmadı Geride Kalanlar Fakirlik Sefalet Patronun Canını Alarak Verdiği Üç Kuruşa Talim. Ne Bileyim Konuşulacak O Kadar Çok Konu Var ki Yaramı Dağladın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X