Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi teorimi kendim çürüteyim. Denedim. Motor ısınmadan da tüketimi düşürmek mümkün... Başlangıçta 20lt/100km olduğu ve ilk viteslerde gaa yüklenildiği için düşmüyor. Yokuş aşağı gidilebilecek bir alanda denerseniz, motor ısınmadan da yakıt sarfiyatı ortalamasının düştüğünü görürsünüz.
  • Yokuş aşağı gitmiştim bende değişen birşey olmamıştı :( gerçi kısa mesafeydi.

Sizlere bir sorum olacak; alttaki gündüz farları ile C şeklindeki park lambalarını aynı anda yakmanın bir yolu varmı? Aracın kilidini açtığımızda veya kilitlediğimizde bu şekilde yanıyor fakat bir türlü ben aynı anda yanmasını sağlayamadım.
  • O ışık muhabbetini bende cozemedim.a da duruo öyle
  • Küçük bir detay;

Kontakt anahtarının yanında tuzluk şeklinde duran cisim, telefonun mikrofonu sanılır ancak klimanın ısı sensörüdür.
     MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ

Telefonun mikrofonu ise aynanın üzerindeki iki tane çıkıntı.

• Tuzlugu merak etmiştim teşekkürler bilgi İcin
  • merhaba arkadaslar,
    uzun suredır bu forumu takıp etmekteyım,c180 1.8 amg almak ıstıyorum ama aaradıgım bır kac bayı ellerınde kalmadıgını soyledı...bılgısı olan arkadasların yardımını rıca edıyorum kolay gelsın
  • hocam kalmadıysa kalmamıştır:) haziran temmuz gibi vardı ellerinde:)
  • asclepius
  • Hem sis farlarını hemde gündüz farını aynı anda yakmanın bir yolu var mıdır?
  • sis ledlerini ve c şeklindeki gündüz farlarını bir arada yakamıyoruz sanırım ,oysa yansa çok şık olur..
  • c180 Fascination ve c180 amg arasındakı farklar nelerdır?
    c180 1.8 amg hıc bır bayıde kalmamıs..sadece fascination var onunda fıyatı 43000 euro dıyorlar...fıyat nasıl arkadaslar?
    ozellıkler farkları hakkında bılgı vermenızı rıca edıyorum
  • Fascination için 43000€ çook güzel bir rakam çünkü en düşük 43800'e bırakıyorlardı.

AMG'de spor bir tasarım (tampon, marşpiyel) var, aracın içinde ise aluminyum pedallar, koltuk, direksiyon farklı. Süspansiyonu da biraz daha sert..
  • anladım..benı tek dusunduren sey F1 dıreksıyon olmaması ...yanı bu bukadar onemlı bır fark mı sızce ..! amg sanırıım bulunma ıhtımalı yok..! bu arabayı almak mantıklımı?
  • Hem euro düştü hem fiyat, kaçan bize kaçtı :) 44.000 euro ya aldım ben fascination 2.58 civarıydı euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Hem euro düştü hem fiyat, kaçan bize kaçtı :) 44.000 euro ya aldım ben fascination 2.58 civarıydı euro

Ben amgyi 49750 Euro'ya aldım
    Şimdi ne kadar istiyorlar. Ayrıca amg çok çok farkediyor bence, alacaksanız amg alin
  • 2011 model c serisi avantgarde 40000euro,fascination 44000euro fiyat aldım...
  • Arkadaşlar raporum oldugu çin ötv den muaf arac alma hakkım var (kdv muafiyeti su an icin belirsiz , mahkeme kararı ile kdvnin geri alındıgı haberlerini okuyoruz ) , aracımı yenilemeyi düsünüyorum , fakat ötv muafiyeti 1600 cc ye kadar gecerli ve yasalarda bir değişiklik olmadıkca en az 5 yıl aracı satamam veya tekrar aynı haktan yaralanıp arac alamam , motor hacmi fazla oldugu icin a4 secenekler dısında kalıyor , bmw 1 serisi yada 3.16 , s40 , insignia , wv gibi seceneklerin arasında hepsi bir yana mercedes bir yana , ama mercedes te alabileceğim araclar a ve b seri ve en cok dusundugum 2012 1.6 motor c 180. beni en cok dusunduren kısmı yakıt tuketimi 3-5 bin km sonra aracta yakıt tuketimi 8 litre civarını gecmesse sıkıntı olmaz ama daha fazla yakıt ruketimi butcemi zorlar 4 yılda clio ile 100 bin km yapmıslıgım var.netten baktıgımda yakıt tuketimi hakkında cok celiskili ifadeler gördüm. ikinci beni dusunduren konu ise motor atıyorum 2013 de 1.6 7g motor gelecekse arac alımımı erteleyebilirim , yok 1.6 hep bu sekilde gelecekse beklemem alırım diye dusunuyorum.ve en nihayetinde 5 yıl sonra aracımı 2. elde cok fazla kaybım olmadan satabileceğimi dusunuyorum.Yakıt tuketimi , motor , yada diğer araclar hakkında fikirleriniz nelerdir benim hic dusunmediğim arac önerileriniz var mı? bu arada trafikte genellikle uzun yolda 90-130 km arasında seyrederim. sehir ici ise pek arac kullanmam. şimdiden tesekkurler

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weißstern -- 9 Ekim 2011; 1:48:10 >
  • arkadaşlar ben c180cgi avangarte almayı düşünüyorum iyi fiyat verdiler 39.000 € almalımıyım birde s60 var karar veremiyorum sizce ne yapmalıyım?
  • Araç satışa başladığı günden beri TL fiyatları hiç değişmedi. Dolayısı ile uygun fiyata alıyor psikolojisine kapılmayın. 98.000 TL civarında fiyat avantgarde'in makyajlı kasa 1.8 +7G-Tronic fiyatı.

S60'da motor seçeneği çok. Tercihinizi bilmiyorum ama ben her iki aracı da yakından tanıyorum. Ben C180 tercih ettim.

En önemli farklılık C180, S60'a göre iç mekanda biraz daha dar. Aile aracı olarak zorlayabilir. Ek olarak Avantgarde paketinin donanımları her durumda S60'dan ciddi miktarda az.

Donanım seviyorsanız, iç mekan biraz daha ferah olsun dıyorsanız S60.

Sürüş dinamikleri, performans, v.b. sürücüye göre değiştiği için test etmeniz de şart.

Mercedes marka değeri dışında kağıt üzerinde zorlanabilir, özetle.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.