Bildirim
MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (21. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu renkte alınabilirmiş
Hiç görmedim yollarda -
Arkadaşlar geçenlerde rastladığım garip bir durum nedeni ile öğrenme ihtiyacı hissetim.Araçlarınızın bagajı kumanda ile yada içeriden herhangibir kablosuz iletişim ile otomatik açılıyormu .
Ayrıca aracınızın bagajının park halinde iken durduk yere anlamsız şekilde açıldığı oldumu yada herhangi bir kimseden forumlardan bu tür bir şikayet duydunuzmu .. -
quote:
Orijinalden alıntı: davidxxx
Arkadaşlar geçenlerde rastladığım garip bir durum nedeni ile öğrenme ihtiyacı hissetim.Araçlarınızın bagajı kumanda ile yada içeriden herhangibir kablosuz iletişim ile otomatik açılıyormu .
Ayrıca aracınızın bagajının park halinde iken durduk yere anlamsız şekilde açıldığı oldumu yada herhangi bir kimseden forumlardan bu tür bir şikayet duydunuzmu ..
Bagaj kumanda ile açılıyor bunu biliyorsunuzdur herhalde ama aracın içinde iken kumanda ile açılıp açılmadığını mı soruyorsunuz tam onu anlamadım. Aracın içinden kumanda ile denemedim ama acılır muhtemelen. -
Benim önceki aracımda oldu. Anahtarı, merkezi kilit vakum pompasını (en pahalısı) herşeyi değiştirmek istediler. Özetle sorunu bulmak için bayağı zaman kaybettiler. Sonuç içerideki açma tuşu bozulduğu için kendi kendine anlamsız zaman aralıklarında bagaj açılıyordu. Öncelikle içerideki bagaj açma tuşunu başka bir tuşla değiştirip bir süre kontrol edin. Servis böyle bir imkan sağlamıyorsa benim yaptığım gibi çıkmacıdan alıp denenebilir. Tabi çıkma parçanın bozuk olmadığını varsayıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: coolcool
Ben Mercedesin volvoyla kiyaslanabilecegini düşünmüyorum
Mercedes alacak paraniz varsa Mercedes alın, kıyasa girmeyin çünkü gerek yok
Bu kadar kolay yani??
En azından git bir Volvo'yu incele,belki yine Mercedes daha iyi dersin ama ortada kıyaslanamaz bir durum olmadığını anlarsın.
Markalara olan sempati,taraftarlık insanın gözünü fazla karartıyor.Marka değeri Mercedes'in fazla diyip Mercedes daha iyidir diye bir yargıya varıyorsan eğer kusura bakma ama araç tercihin sadece gösteriş üzerine. -
quote:
Orijinalden alıntı: tolbert
quote:
Bu kadar kolay yani??
En azından git bir Volvo'yu incele,belki yine Mercedes daha iyi dersin ama ortada kıyaslanamaz bir durum olmadığını anlarsın.
Markalara olan sempati,taraftarlık insanın gözünü fazla karartıyor.Marka değeri Mercedes'in fazla diyip Mercedes daha iyidir diye bir yargıya varıyorsan eğer kusura bakma ama araç tercihin sadece gösteriş üzerine.
Bunlar boş laflar, 3 sene volvo s60 kullandım. 2007 ve 2010 seneleri arasında, Temmuz 2011 de makyajli cgi amg'ye geçtim. İki marka arasında
Kiyaslanamayacak kadar fark var, servis olsun showroom olsun bı kere fark orada basliyor. Yeni s60 i test surusude yaptım 3.20 d yi denedim saab'a baktım ve son olarak 1.8 c yi denedim. Hepsinin boş olduğunu gördüm, mercedesin yanında kıyaslamak bile bu yüzden gereksiz. Ayrıca evet gösteriş meraklisiyim o yüzden de tercih ettim ama sunu biliyorum ki; gösteriş merakı bütün insanların icinde vardır. Kimisi açıkça ifade eder
Kimiside kat-iyen bunu ifade edemez ve inkar eder
Her neyse bu kadar kolay mı die sormuşsunuz evet bu kadar kolay çünkü Mercedes başla bir dünya
Volvo ve BMW kredili almaya çalıştığınızda faiz oranını 1.10 larda bilmem kaçlarda verirken ben mercedesi aynı gün icinde 0.49 mu 0.59 muydu neydi
Öyle bir oran üzerinden alabildim
Evet bu kadar kolay- rahat- kaliteli-gösterişli bir araba sahibi olmak İcin sizde Mercedes almalısınız
Herkes anlamıştır umarım sizde anlamissinizdir
-
Sayın coolcool size katılmamak mümkün değil aynen dediklerinize katılıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: italy-network
Sayın coolcool size katılmamak mümkün değil aynen dediklerinize katılıyorum
Neye katılıyorunuz?Teknik bilgi detay ve objektif görüşlere mi?
Yoksa bir hayran bir fan olarak gururunuzu okşadığı için mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 12 Ekim 2011; 12:51:53 > -
Sanane diye sorsam cuk diye oturur :) -
quote:
Sanane diye sorsam cuk diye oturur :)
Senin yaş grubun belli oldu tamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imagoodman -- 12 Ekim 2011; 12:54:48 > -
Çok komik:) herseyi yasa basa bağlamak bı insanın kültürel altyapısı hakkında fikir edinmemize yardımcı olabilir. Dolayısıyla forumun bu kısmından çıkıp Fiat - doğan - sahin taraflarında mesaj yazmanız sizin İcin daha uygun olacaktır -
quote:
Çok komik:) herseyi yasa basa bağlamak bı insanın kültürel altyapısı hakkında fikir edinmemize yardımcı olabilir. Dolayısıyla forumun bu kısmından çıkıp Fiat - doğan - sahin taraflarında mesaj yazmanız sizin İcin daha uygun olacaktır
Hadi kum havuzuna çocuk. -
Kum havuzu mu? Varos musun amca sen? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: tolbert
quote:
Bu kadar kolay yani??
Markalara olan sempati,taraftarlık insanın gözünü fazla karartıyor.Marka değeri Mercedes'in fazla diyip Mercedes daha iyidir diye bir yargıya varıyorsan eğer kusura bakma ama araç tercihin sadece gösteriş üzerine.
Bunlar boş laflar, 3 sene volvo s60 kullandım. 2007 ve 2010 seneleri arasında, Temmuz 2011 de makyajli cgi amg'ye geçtim. İki marka arasında
Kiyaslanamayacak kadar fark var, servis olsun showroom olsun bı kere fark orada basliyor. Yeni s60 i test surusude yaptım 3.20 d yi denedim saab'a baktım ve son olarak 1.8 c yi denedim. Hepsinin boş olduğunu gördüm, mercedesin yanında kıyaslamak bile bu yüzden gereksiz. Ayrıca evet gösteriş meraklisiyim o yüzden de tercih ettim ama sunu biliyorum ki; gösteriş merakı bütün insanların icinde vardır. Kimisi açıkça ifade eder
Kimiside kat-iyen bunu ifade edemez ve inkar eder
Her neyse bu kadar kolay mı die sormuşsunuz evet bu kadar kolay çünkü Mercedes başla bir dünya
Volvo ve BMW kredili almaya çalıştığınızda faiz oranını 1.10 larda bilmem kaçlarda verirken ben mercedesi aynı gün icinde 0.49 mu 0.59 muydu neydi
Öyle bir oran üzerinden alabildim
Evet bu kadar kolay- rahat- kaliteli-gösterişli bir araba sahibi olmak İcin sizde Mercedes almalısınız
Herkes anlamıştır umarım sizde anlamissinizdir
Allaha şükür gücümü,saygınlığımı bindiğim arabadan almıyorum.Dolayısıyla Mercedes'i gösteriş için değil kalitesi için almayı düşünürüm.
Ama senin kriterin österişse büyük yanılgı içindesin.Özellikle İstanbul'da C180'e binmek artık gösteriş olmaktan çıktı.Bu kadar ortalıkta dolanan bir araba için gösteriş değilde,konforu,kalitesini övsen anlayacağım(hakta vereceğim) ama sandığın gibi bir durum yok.
-
Bu sözleri söyleyen birinin c180 i bırak hyundai alacak parası yoktur:) bırakın bu isleri isinize bakin -
quote:
Bu sözleri söyleyen birinin c180 i bırak hyundai alacak parası yoktur:) bırakın bu isleri isinize bakin
Sana sadece gülüyorum.senin gibi olmamak icin gerekirse hacı murata binerim.c180 ninle caddelerin aranan cocuğu modunda yasamaya devam et sen.Başka dayanacak birşeyin yok belli ki. -
Senin dayandığın ne varki bu hayatta:) tek isin böyle forumlarda takılmak, eminim evinde internet yoktur, cafeden takiliosundur hagahaga -
quote:
Senin dayandığın ne varki bu hayatta:) tek isin böyle forumlarda takılmak, eminim evinde internet yoktur, cafeden takiliosundur hagahaga
Hahahahahah anaokulundami öğrendin bu esprileri? Ne komik seysin sen öyle.C180 bebek koltuguylada çok rahat anlaşılan fazla havalara sokmuş seni . -
Allah olmayanlarada versin dicem ama kıskanç, ictenpazarlikli ve athirsizi ayarindaki insanlara vereceginide sanmıyorum:) hahahajahaha Aklah kimseyi ezik duruma düşürmesin:))
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X