Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: filkete

Arkadaşlar 2011 1.6 AMG 44 bin fiyat aldım ne diyorsunuz bu fiyata ?

çok yüksek derim.

Ben compand aps li c180 2011 1.6 aracımı 41500 euro verdim. araca eklettirdiğim extra aksesurların ücretinide satış sırasında alamıyorsun.

temiz bir araç ise 40000 euroya alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 14 Ekim 2011; 20:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Arkadaşım senin kafan mı iyi?
    Ne zaman kotu konuşmuşum ben Mercedes hakkında?Eleştiri ayrı kötü konuşmak ayrı.
    Eleştiri geliştirir olgunlaştır.Ama yurt dışında eğitim alsanda bu kavramlara uzaksın gördüğüm kadarıyla.Kompleks olayında da bence çok emin olmayın.Ben burda körü körüne herşeyi savunanlarla kavgam.
    Ben hangi kompleksi atamamışım bi zahmet açıkla.
    Araç 1,8 ama parasının 1,6 olduğunu benden çok daha iyi biliyorsun.Bindiğin araba kırkkusur bın € sanki 200bin€ gibi artislik yapıyorsun.
    Burda boş boş konuşup sanki araç uzaydan gelmiş sadece sizde var gibi davranma.
    Sen aracın sahibi ol araç senin sahibin olmasın.

Mesajlarında kendinle çelişiyorsun.

Önce paranın önemi yok diyorsun sonra cebimden çıkan parayı hesap ediyorsun. Onuda tutturamadın. Mercedeste çalıştığından şüpheliyim.

Araç sadece bende varmış gibi davranmıyorum, sahip olduğum araç modelini aşağılıyorsun, bende savunma gereği duyuyorum.

Daha oncede bazı arkadaşlarda olmayacak seylerden suphelenip ortaya zar attı.
    Ama tutmadı.
    Sonra sende onlar gibi komik duruma düşme.
    Pmden adımı soyadımı vereyim gir bı bak istersen.ama sonra yok ben öyle demedim diye kivirma.
    Ben asla aracı aşağılamadım asagilayamamda ama eleştiririm
    Kendi bindiğim markayı da çalıştığım markayı da eleştiririm
    bunları görebilmen icin at gözlüğünü çıkarabilmem lazım önce ki Volvo BMW yada Vw forumunda ki bazı arkadaşlardan farklı olabilesin.
    Sen ben okadar sehir gezdim bı iki tane gördüm dersen ben gülerim bu aşağılamaksa senin algında ve yorumunda bı problem var derim.
    Ben bu aracı markayı kendi bulunduğum forumda tek basıma savundum sen asagilamaktan bahsediyorsun.
    Böyle forumlarda peşin satan gibi kurulup yok siz krediyle bilmem neyle alamazsınız gibi reklam kokan hareketlere girişmeye gerek duyma.sonrada bende varmış gibi yapmıyorum diye ahkam kesme öyle yapıyorsun önceki mesajlarını iyi oku.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım senin kafan mı iyi?
    Ne zaman kotu konuşmuşum ben Mercedes hakkında?Eleştiri ayrı kötü konuşmak ayrı.
    Eleştiri geliştirir olgunlaştır.Ama yurt dışında eğitim alsanda bu kavramlara uzaksın gördüğüm kadarıyla.Kompleks olayında da bence çok emin olmayın.Ben burda körü körüne herşeyi savunanlarla kavgam.
    Ben hangi kompleksi atamamışım bi zahmet açıkla.
    Araç 1,8 ama parasının 1,6 olduğunu benden çok daha iyi biliyorsun.Bindiğin araba kırkkusur bın € sanki 200bin€ gibi artislik yapıyorsun.
    Burda boş boş konuşup sanki araç uzaydan gelmiş sadece sizde var gibi davranma.
    Sen aracın sahibi ol araç senin sahibin olmasın.

Mesajlarında kendinle çelişiyorsun.

Önce paranın önemi yok diyorsun sonra cebimden çıkan parayı hesap ediyorsun. Onuda tutturamadın. Mercedeste çalıştığından şüpheliyim.

Araç sadece bende varmış gibi davranmıyorum, sahip olduğum araç modelini aşağılıyorsun, bende savunma gereği duyuyorum.

Daha oncede bazı arkadaşlarda olmayacak seylerden suphelenip ortaya zar attı.
    Ama tutmadı.
    Sonra sende onlar gibi komik duruma düşme.
    Pmden adımı soyadımı vereyim gir bı bak istersen.ama sonra yok ben öyle demedim diye kivirma.
    Ben asla aracı aşağılamadım asagilayamamda ama eleştiririm
    Kendi bindiğim markayı da çalıştığım markayı da eleştiririm
    bunları görebilmen icin at gözlüğünü çıkarabilmem lazım önce ki Volvo BMW yada Vw forumunda ki bazı arkadaşlardan farklı olabilesin.
    Sen ben okadar sehir gezdim bı iki tane gördüm dersen ben gülerim bu aşağılamaksa senin algında ve yorumunda bı problem var derim.
    Ben bu aracı markayı kendi bulunduğum forumda tek basıma savundum sen asagilamaktan bahsediyorsun.
    Böyle forumlarda peşin satan gibi kurulup yok siz krediyle bilmem neyle alamazsınız gibi reklam kokan hareketlere girişmeye gerek duyma.sonrada bende varmış gibi yapmıyorum diye ahkam kesme öyle yapıyorsun önceki mesajlarını iyi oku.

Eğer gerçekten Mercedeste çalışıyorsan durum dahada vahim. Senin gibi şahısları bu kadar büyük bir firma bünyesinde bile bulundurmamalı.

Toplasan toplasan Tüm Türkiyede kaç adet C serisi vardır ? sen cevapla. Küçük şehirlerde elbetteki bu arabayı görme ihtimalin daha az , bunda gülünecek birşey yok, gülünecek tek şey bu laftan rahatsız olup benle uğraşmaya kalkman.

Önce yaşımı başımı eleştirdin, sonra bilmeden etmeden maddi durumumu eleştirdin.

''bindiğin araba sanki 200 bin euro altı üstü 40 bin küsur'' diyorsun, sonra ben seni aşağılamadım diye masum rolü kesiyorsun. Bariz aşalıyorsun..Sadece beni değil bu forumdaki bir çok mercedes sahiplerini aşaılıyorsun.

Arabayı eleştirsen sana laf etmem, sen dolaylı yoldan bizim maddi durumumuzu eleştiriyorsun. ''Altındaki arabanın değeri şukadar sen fazla konuşma'' türünden muhabbet çekiyorsun.

Yaptığın ayıp ve benim anlamadığım sen nasıl bir mercedes-benz çalışanısın? Hiç mi eğitmiyorlar sizi , yahu ?

Bu kafayla ancak işçi statüsüyle çalışırsın. Şirket arabasına binersin, müşterilere gıcık olursun. vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 15 Ekim 2011; 1:02:39 >

• Sen tahminimdende kalın kafalı çıktın arkadasım.ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun.
    Daha fazla uzatıp forumda kirlilik yaratmak istemiyorum ben ne anlatsamda sen anlamak istediğin yerden anlayacaksın bu böyle uzatıp gidecek en iyisi mı bosver
  • Lokum kardes biz birbirimizi anlarız birbirimizi biliriz, gerisi bosssss. Boş adamlarla muhatap olmaya gerek yok
    Selametle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen tahminimdende kalın kafalı çıktın arkadasım.ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun.
    Daha fazla uzatıp forumda kirlilik yaratmak istemiyorum ben ne anlatsamda sen anlamak istediğin yerden anlayacaksın bu böyle uzatıp gidecek en iyisi mı bosver

Çok tanıyorsun ya beni, kalın kafalı yaptın :) Bende , neden muhatap oluyorsam ?

Bu son yazımdı sana. Bu forumu kirletmemek konusunda haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 16 Ekim 2011; 4:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

Lokum kardes biz birbirimizi anlarız birbirimizi biliriz, gerisi bosssss. Boş adamlarla muhatap olmaya gerek yok
    Selametle

tamam kardiş ;)
  • arkadaslar uzulerek burda yapilan tartismalari izliyorum, arac sahibi olan olmiyan herkes kafasina gore birsey yaziyor bu kadar tartismaya ne gerek var, arac sahipleri biraz deneyimlerini paylassinda bizde su forumdan yararlanalim oyle degil mi , sormak istedigim sey su makyajli kasa c180 avantgarde da gunduz seyir farini sadece otomatik olarak mi ayarlayabiliyorsunuz fascinationlarda bu farlar gecede acik gordugum kadariyla acaba bunun xenon far sistemi olmasi ile bir dogru orantisi mi var yardimci olabilecek arkadaslara tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulmonty

arkadaslar uzulerek burda yapilan tartismalari izliyorum, arac sahibi olan olmiyan herkes kafasina gore birsey yaziyor bu kadar tartismaya ne gerek var, arac sahipleri biraz deneyimlerini paylassinda bizde su forumdan yararlanalim oyle degil mi , sormak istedigim sey su makyajli kasa c180 avantgarde da gunduz seyir farini sadece otomatik olarak mi ayarlayabiliyorsunuz fascinationlarda bu farlar gecede acik gordugum kadariyla acaba bunun xenon far sistemi olmasi ile bir dogru orantisi mi var yardimci olabilecek arkadaslara tesekkurler.

sanırım avangarde ve fascinationlar aynı.

C serisinde bu modelin ismi fascination diye geçiyor sanırım. iç bölümünde avangarde yazıyor. Far sistemi makyajlı kasada biraz farklı.

makyajlı kasada otomatik sistemde iken araç hava kararınca farları yakıyor. eyer bilgisayardan gündüz seyi farını açık hale getirirseniz avrupa ülkeleri standartlarına uygun olarak farlar gündüzde yanıyor.

Birde makyajlı kasada intelligent light ve adaptif far sistemi diye 2 extra var.

adaptif far sisyeminde: virajlara dönerken, direksiyon dönüş açısına göre farlarda dönüyor ve dönülen virajı aydınlatıyor.

intelligent light: karşı yönden bir araba gelmiyorsa otomatik olarak uzunlar yanıo , bir araba geldiğinde sönüyor ve onu geçince tekrar yanıyor. uzun yolda gerçekten çok kullanışlı oluo

• Sprint booster taktirdim
    Tavsiye ederim:) inanılmaz bişey:)
  • quote:

quote:

arkadaslar uzulerek burda yapilan tartismalari izliyorum, arac sahibi olan olmiyan herkes kafasina gore birsey yaziyor bu kadar tartismaya ne gerek var, arac sahipleri biraz deneyimlerini paylassinda bizde su forumdan yararlanalim oyle degil mi , sormak istedigim sey su makyajli kasa c180 avantgarde da gunduz seyir farini sadece otomatik olarak mi ayarlayabiliyorsunuz fascinationlarda bu farlar gecede acik gordugum kadariyla acaba bunun xenon far sistemi olmasi ile bir dogru orantisi mi var yardimci olabilecek arkadaslara tesekkurler.

C serisinde bu modelin ismi fascination diye geçiyor sanırım. iç bölümünde avangarde yazıyor. Far sistemi makyajlı kasada biraz farklı.

makyajlı kasada otomatik sistemde iken araç hava kararınca farları yakıyor. eyer bilgisayardan gündüz seyi farını açık hale getirirseniz avrupa ülkeleri standartlarına uygun olarak farlar gündüzde yanıyor.

Birde makyajlı kasada intelligent light ve adaptif far sistemi diye 2 extra var.

adaptif far sisyeminde: virajlara dönerken, direksiyon dönüş açısına göre farlarda dönüyor ve dönülen virajı aydınlatıyor.

intelligent light: karşı yönden bir araba gelmiyorsa otomatik olarak uzunlar yanıo , bir araba geldiğinde sönüyor ve onu geçince tekrar yanıyor. uzun yolda gerçekten çok kullanışlı oluo

Avantgarde da fascinationdan farkli olarak xenon yok ve sanirim bu yuzden gece gunduz farlari yanmiyor olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

Avantgarde da fascinationdan farkli olarak xenon yok ve sanirim bu yuzden gece gunduz farlari yanmiyor olabilir mi?

Fascination ile Avangarde aynı. Xenon Değil hepsinde Bi-Xsenon Standart.

Makyajlı fascination larda extradan intel light ve adaptif far sistemleri var.

Fascination araçların iç kısmında Avangarde yazıyor

• Normalde C serisinde 3 farklı donanım mevcut: Start (Eski Classic), Elegance ve Avantgarde.

Fascination ise Avantgarde donanıma eklenmiş bir paket olarak kabul edilebilir. Benim bildiğim Avantgarde göre ilaveleri :

- Bi-Xenon farlar
    - ILS =Led li gündüz farları + statik dönüş aydınlatması (araç dururken halojen lambalarla direksiyonun döndüğü yönü aydınlatma) + dinamik viraj aydınlatması (araç hareket halinde iken virajlarda direksiyon ile dönen farlar) + otm. uzun far asistanı
    - Elektrikli katlanır ayna
    - Panaromik tavan (normalde Avantgarde da sunroof veya panaromik tavan yok, opsiyon olarak ekleniyor)

Makyaj öncesi kasada işler biraz daha farklı idi. Fascination pakette ILS opsiyondu (+1000 Euro) ayrıca sunroof standart, panaromik tavan da opsiyondu (+1250 Euro). Yani makyaj sonrası Fascination pakette 2250 Euro'luk bir donanım artışı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terdal -- 18 Ekim 2011; 12:07:35 >
  • Araca alalı yaklaşık 3 ay olmasına rağmen (2010);
    1.Halen daha klimadaki Mono'nun ne işe yaradığını,
    2.Sadece içerdeki havayla soğuk/sıcak vermesini(ki özellikle trafikte dışarıdan gelen egzoz kokusuna mani olamamayı,
    3.Ön cam buğu olduğunda tear düğmesine basıp deli gibi sıcak verip buğu'yu almasına(normali böylemi?)
    4.4 Hasılalı olan sensörlü sileceklerin 1nci ve 4ncü kademeyle aralarında ne fark olduğunu,
    5.Farlardaki, A işaretinden sonraki kademenin ne işe yaradığını bilen bir ümmeti müslüman varsa acilen haber vermenizi rica ederim.

Hee Bu arada bugünkü hürriyette C 180 1.6 39.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla diye ilan vardı,bilgisi olan ve var is 1.7 G-tronicmi?

Selamlar
  • 2011 sonrası

2011 öncesi

3 Numara Zone (=Mono) --> Sürücü ve yolcu tarafında 2 bölgeli soğutma / ısıtma fonksiyonu açıp kapatır!
    7 Numara --> Havayı içeride dolaştırır. Böylece egzos v.b. kötü koku içeri girmez.
    4 Numara açık değil ise ön camdaki buğu yüksek oranda sıcak hava ile açık ise daha ılık hatta gücüne göre soğuk hava ile yok edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 18 Ekim 2011; 16:49:52 >

• 1-Sol Park
    2-Sağ Park
    3-Side Lamps+Plaka Işığı+Gösterge Işığı
    4-Auto (Far+ Gündüz Led'i v.b.)
    5-Normal Far

• Normalde fotoğraflarda da görüldüğü gibi Avantgarde ya da Elegance fark etmez, akıllı xenon far seçeneği var.
    Fascination paket normalde olması gereken min. donanımlara sahip standart aracı tanımlıyor. (Panaromik tavan hariç.)
    Bunun avantgarde ya da elegance görünmesi keyfinize kalmış. Bu tanımlamalar görünüşü değiştiyor.

Türkiye'de avantgarde ve elegance, donanımları eksiltilmiş (akıllı far, elektrikli katlanır ayna, kendinden kararan dikiz aynası, gibi) araçları tanımlamak için de kullanılıyor. Karışıklık bundan oluyor bazen.

Aslında şöyle düşünebilirsiniz.

1- START = 39.000€'dan başlayan diyebilmek için ortaya çıkarılmış, donanımdan maksimum fedakarlık edilmiş araç. Piyasada pek bulunmaz.
    2- ELEGANCE = AVANTGARDE = Görüşününü (ızgara, direksiyon, v.b.) değiştirebildiğiniz donanımları yukarıda belirttiğim kadar her iki görünüşte de azaltılmış normal altı seviyedeki araç.
    3- FASCINATION = Normalde olması gereken donanımları barındıran ancak panoramik tavan nedeniyle fiyatı artan araç. Görünüşü yine avantgarde ya da elegance teoride seçilebilir.
    4- AMG'de aslında gerçekten AMG tarafından motor, şanzıman gibi ağır teknik detaylarına dokunulmadığı halde, süspansiyon sertliği, şanzımanda manuel mod, jantlar, lastik ölçüleri gibi hafif teknik değişikliklerle birlikte dış görünüşü de değiştirilmiş araç. Bu nedenle de dikkat ederseniz AMG logosu minimum seviyede kullanılarak pazarlama yapılır.

3 numaralı Fascination panoramik tavan ile üretilmese aslında 2 numaralı araca gerek kalmaz. Tabii 2 numaralı araç Mercedes-Benz Türkiye için pek çok nedenle daha karlı. Bir de 4 numaralı araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sobriquet -- 18 Ekim 2011; 16:49:09 >

• Amg ile diğer modeller arasında çok fark var bence. Görünüş inanılmaz farkediyor ve değişik bir agresiflik kazanıyor araç
  • Zaten dış görünüş değişiyor dedim. :)

Detay vermek gerekirse AMG pakette marşpiyeller, tamponlar, jantlar, lastik ölçüleri, fren diskleri farklı. Dışarıdan agresif görüntüyü bunlar sağlıyor.

İçeride direksiyonun avantgarde ile tıpatıp aynı olsa da altının küt olması, daha fazla metalik renkte aksesuar gibi detaylar tabi ki var.

Ama motor ve şanzıman diğer araçlarla aynı. Mercedes-Benz tüketicinin bu agresif görüntüye kanacağını bildiği için çok az maliyetle fiyatı yükseltiyor. Değerleme yaparken AMG markası sayesinde jantlar, marşpiyeller ve tamponlar korkunç maliyetli olmamasına rağmen pahalı gösteriliyor.

Son noktada arkaya 3 harfi de koymuyorlar. Çünkü AMG ünvanını sağlayan tüm kriterler (motor, v.b.) masraflar yapılmıyor. AMG logolu jant ve fren diski de olmasa hiç keyfi kalmayacak.

Ben bu donanım işlerine biraz kızıyorum da ondan. Start stop gibi standart donanımların çıkarılması da bir örnek mesela. Onda yazıp duruyorum.

• quote:

Hee Bu arada bugünkü hürriyette C 180 1.6 39.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla diye ilan vardı,bilgisi olan ve var is 1.7 G-tronicmi?

Selamlar

2012 1.6 start liste fiyatı 45 000 € du , acaba ilanda bahsedilenler 2011 model olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weißstern -- 18 Ekim 2011; 23:00:33 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.