Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erdal.t
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
370.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 90 BG gelir diye düşünüyorum ben de. Ama bu benim için problem değil. Motor seçeneklerine şöyle bir baktığımda 1.2 TSI 90 BG olanı benim için biçilmiş kaftan gibi demiştim zaten. Tüketim değerleri de fena değil. 1.2 TDI'dan 1.2 TSI'ya geçişi ciddi ciddi düşünüyorum.
  • yıl 2014 ve 60 hp motor koymak siz sesinizi çıkarmayın kuyrukta beklemeye devam edin yakında motor'da opsiyonel olur
  • Sıkıcı tasarım devam ediyor.
    Bu ne abi, 40 yaş üzeri kitleye hitap ediyor sanki.
  • Hiç sanmıyorum ama keşke şu Blue GT modelini getirseler ne GTI kadar uçuk bir performans (ve motor sorunları) ne de klasik bir Polo ikisinin arasında çok tatlı bir model olmuş.

Ayrıca 1.2 TSI 110 HP ve 1.4 TDI 105 HP DSG ile gelirse fiyatı ne olursa olsun millet kuyruğa girer fakat DSG'li fiyatları baz Golf'ü yakalayıp hatta manuel Golf'ü geçeceği için getirirler mi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: ozancango

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: ozancango

Canlı destekten aldığım bilgi : "2014 makyajlı Polo aracımızın 2014 yılının son çeyreğinde Türkiye Pazarında satışa sunulması planlanmaktadır.". Planlarım değişti şu anda!

Mayıs sonu, haziran başı geliyor. Planlarınızda bir erteleme olmasın bence ;)

Canlı destekten aldığım bu bilgiden sonra 2. el bir polo alırım önümüzdeki yılda değiştirir makyajlısını alırım diye düşünmüştüm. Bakalım hayırlısı hergün karar değiştiriyorum.

Daha önce Vw' de satış danışmanıydım, şuan neredeyse her bayide arkadaşım var :) Mayısta lansman var İzmir' de ;)

Mevcut Polo sahiplerini lansmana davet ediyor musunuz? :)

Bu sadece satış danışmanları için :)

• 5 motor seçeneği ile geleceğini düşünüyorum.

1.0 litre 75 HP (Sadece en baz donanımla gelir muhtemelen)
    1.2 TSI 90 HP
    1.4 TSI ACT 150 HP

1.4 TDI 75 HP
    1.4 TDI 90 HP
  • Doğuş Oto'daki görevli arkadaş Mayıs'ta lansman yapılacağını, hemen akabinde de yeni poloların satışa sunulacağını söyledi. Sanırım Doğuş en en küçük motorlu, en güçlü ve en az yakan modeli ilk olarak getirecekmiş. Bu da 1.0 TSI 90BG BMT modeli oluyor. Dokunmatik ekran standart olacak, led farlar opsiyonel olarak sunulacakmış. Kesin olmamakla beraber hayırlı olsun.

• Bunu getirecekler mi acaba?
  • Arkadaşlar
    Bazılarınızın hatırlayacağı gibi, 2012 Temmuz'da çok severek Polo BM almıştım. Hali hazırda mutlu bir beraberliğimiz de var aslında, ama eşim manual'de pek rahat edemiyor. Golf'ün otomatiklerinin fiyatı da uçuyor - acaba yeni Polo gelince 1.2 TSI DSG gibi bir kombinasyon gelirse geçsem mi diye düşünüyorum.. Ne dersiniz.. Ya da Leon filan mı bakmalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anladığım kadarıyla dolu ve uygun fiyatlı bir araç arıyorsun. bilmem haberin var mı yeni mazda 3 çıktı. kesinlikle bu aracı incelemeden araç alma aracı test edip beğenmeyen yok. bence birde sen incele

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Makyajsız polo dizel otomatik full 70 bin tl iken makyajlı kasa full minimum 75 bin tl olur sanırım.

Polo gti a ait opsiyon listesi yok normal poloya ait olan opsiyon fiyatlarini kullanabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayısta tanıtım var deniliyor ondan herhalde polo da %7 indirime gitti
  • Stoplar yine iğrenç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında burası "b sınıfı araca 70bin lira, onun yerine ikinci el xx alırım" mesajları dolacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar ne olur acaba..

Suan dizel otomatik 1.6 polo comfortline 55 bandinda alinabiliyor.
    Yeni seri beklenmeli midir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende "kendi polonu yarat" seçeneği çalışmıyor. Problem sitede mi yoksa flashplayer'da mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Bende "kendi polonu yarat" seçeneği çalışmıyor. Problem sitede mi yoksa flashplayer'da mı ?

sorun sitede bende de çalışmıyor
  • Arkadaşlar merhaba şu aralar Polo TDI 1.6 alma istediğim var. 2. El 2012-2013 30 Bin KM civarı araçlar bakıyorum. Sizce ortalama 2. el fiyatları nedir. Temiz vuruğu kiriği olmayan boyasız. DOD sitesinden bakıyorum. 43 Bin TL civarı, ek olkarak sürüş konfor paketi oluyor. DODtan almayı önerirmisiniz 2. el. Günveilirmidir. Bazı yerler uzan durun yazmışlar. Ayrıca yeni araçın gelmesi 2.elde bir oynama yapar mı? Birde bu DOD bayilerinden araçlara pazarlık yapılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 24 Nisan 2014; 2:46:11 >
  • ESP var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.