Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: erdal.t
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
370.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasis performansi ne durumda acaba? 2011 kasasina sahibim cok canimi sikiyor bu kasistee ziplamalari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

ESP var mı?

şimdiki kasada opsiyon olarak sunuluyor gti da direk veriyorlar. yeni gelecek kasalarda muhtemelen 150 ps ve üstüne direk, altına opsiyon olarak sunarlar.
  • sanoran kullanıcısına yanıt
    Yenisi ne zaman gelecek acaba?

• quote:

Yenisi ne zaman gelecek acaba?

en geç haziranda diyorlar ama bekleyip göreceğiz :)
  • Dolu dolu olmuş güzel olmuş.
  • Yine aynı arabayı allayıp pullayıp koymuşlar...

• Dışı aynı desem taşlarlar mı?

Ama poloyu yerden yere vururum hem pahalılığı hem de güvensizliği ile ama yenisinden iç mekan tasarımı gerçekten güzelleşmiş.

B sınıfına göre iç mekan tasarımı bana iyi geldi
  • Gelecek ayın sonuna doğru çıkarsa dolu bir lansman aracı denk getirirsek ve geleceği fiyata da bağlı olarak 1.4 dizel otomatik almak gibi bir planım var.

Bu U biçimindeki ledli farlar mercekli Xenon değil de Leon'un full ledi gibi birşey mi?O ledlerin arkasından halojen far yanmıyordur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozancango

quote:

quote:

Canlı destekten aldığım bilgi : "2014 makyajlı Polo aracımızın 2014 yılının son çeyreğinde Türkiye Pazarında satışa sunulması planlanmaktadır.". Planlarım değişti şu anda!

Mayıs sonu, haziran başı geliyor. Planlarınızda bir erteleme olmasın bence ;)

Canlı destekten aldığım bu bilgiden sonra 2. el bir polo alırım önümüzdeki yılda değiştirir makyajlısını alırım diye düşünmüştüm. Bakalım hayırlısı hergün karar değiştiriyorum.

Daha önce Vw' de satış danışmanıydım, şuan neredeyse her bayide arkadaşım var :) Mayısta lansman var İzmir' de ;)

Mevcut Polo sahiplerini lansmana davet ediyor musunuz? :)

Bu sadece satış danışmanları için :)

Hocam,

Geliş tarihinde ve gelecek kombinasyonlar hakkında güncel bilgin var mıdır..?

Selamlar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Canlı destekten aldığım bilgi : "2014 makyajlı Polo aracımızın 2014 yılının son çeyreğinde Türkiye Pazarında satışa sunulması planlanmaktadır.". Planlarım değişti şu anda!

Mayıs sonu, haziran başı geliyor. Planlarınızda bir erteleme olmasın bence ;)

Canlı destekten aldığım bu bilgiden sonra 2. el bir polo alırım önümüzdeki yılda değiştirir makyajlısını alırım diye düşünmüştüm. Bakalım hayırlısı hergün karar değiştiriyorum.

Daha önce Vw' de satış danışmanıydım, şuan neredeyse her bayide arkadaşım var :) Mayısta lansman var İzmir' de ;)

Mevcut Polo sahiplerini lansmana davet ediyor musunuz? :)

Bu sadece satış danışmanları için :)

Hocam,

Geliş tarihinde ve gelecek kombinasyonlar hakkında güncel bilgin var mıdır..?

Selamlar,

Henüz belirlenmemiş olabilir, pazartesi günü bir yoklayayım olmazsa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sanoran

quote:

ESP var mı?

şimdiki kasada opsiyon olarak sunuluyor gti da direk veriyorlar. yeni gelecek kasalarda muhtemelen 150 ps ve üstüne direk, altına opsiyon olarak sunarlar.

+ şimdiki kasada GTI ve Bluemotion modellerinde standart olarak geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatık vıtes en ucuz ne kadardan baslar acaba
  • Bayiyi aradım tanıdık satış temsilcisi vardı,12 mayısta İzmir'de lansman yapacaklarını bilgilerin sonrasında netleşeceğini söyledi.Dizel otomatik sordum şu anki kasa bile 59bini buluyor fiyatı yüksek girebilir dedi.

1.0 yada 1.2 TSI gelirse dizelden vazgeçebilirim ama TSI gelmesi şart.
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    siparişleri lansman günü verebilecek miyiz yoksa daha sonradan mı?

_

birde yeni çıkmış arabalarda "fazla" sıra olmadığı için bekleme süresi kaç hafta/ay oluyor?

ekleme: otomatik dizel gelir mi? soruyu sormamım sebebi fiesta corsa astra gibi arabalarda bu seçeneğin olmamasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 29 Nisan 2014; 23:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

siparişleri lansman günü verebilecek miyiz yoksa daha sonradan mı?

_

birde yeni çıkmış arabalarda "fazla" sıra olmadığı için bekleme süresi kaç hafta/ay oluyor?

ekleme: otomatik dizel gelir mi? soruyu sormamım sebebi fiesta corsa astra gibi arabalarda bu seçeneğin olmamasıdır.

Lansman günü sipariş verilemez ama lansmandan resmi satış tarihine kadarki sürede el sıkışıp ayırtma durumu olabilir belki.

İlk partideki araçlar bittikten sonra klasik bir VW bekleme süresi olur ki buda 2-3 ayı bulabilir.

Otomatik dizel zaten Polo'nun en kuvvetli eli fakat yeni dizel motorla geleceği için direk DSG ile gelecekmi onu göreceğiz.Benim tahminim 1.0 TSI yada 1.2 TSI gelirse ilk önce onlarda DSG olup bir süre onlar üzerine yoğunlaşılacağı ama satışa çıktığı ilk günden dizel otomatik olursa zaten yine kuyruk olur.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    1.4 tdi 90 hp de dsg opsiyonu var

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    farlara led gelmiş derken? gelen farlarda bixenon sadece u şeklinde led gündüz aydınlatması gelmiş. Aslında oda önceki gti larda vadı ama şekli böyle değildi. Yani farlar gene bixenon.
  • arkadasa bugün polo aldık 2011 35 bine.. 10 bin km de .. 1.4 comfortline.. araba bomboş ya.. iki hava yastıgı ve kapaklı jant var hiç sevmem.. marka olacak diye bu kadar para verilir mi.. halbuki ben ona 1.5 full dolu 103 hp, tüm verilerde önde olan mazda 2 bulmuştum 32 bine! ille de polo alcam diye tutturdu! aldı..
  • Yeni kasayı yabancı sitelerden baya bi inceledim. Almanya başta olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde çoktandır satışta ve tüm özelliklere de ulaşılabiliyor. Her ne kadar avrupa donanımı ile ülkemiz donanımı birbirinden farklı olsa da yine de bir çok şey fikir verebiliyor. Sanırım TSI motorlar, TDI motorları sollayacak gibime geliyor. Henüz geleek motorlar ile ilgili hiç birşey belli olmasa da 1.2 TSI 90 yada 110 BG.'lerden birini bekliyorum ben. İkisi de 4 silindir ve oldukça yüksek torklara sahip. Hele bir de peygamber çiçeği mavisi diye bir renk seçeneği var ki tadından yenmiyor. Araca cuk diye oturmuş bu renk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Life Jacket

Yeni kasayı yabancı sitelerden baya bi inceledim. Almanya başta olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde çoktandır satışta ve tüm özelliklere de ulaşılabiliyor. Her ne kadar avrupa donanımı ile ülkemiz donanımı birbirinden farklı olsa da yine de bir çok şey fikir verebiliyor. Sanırım TSI motorlar, TDI motorları sollayacak gibime geliyor. Henüz geleek motorlar ile ilgili hiç birşey belli olmasa da 1.2 TSI 90 yada 110 BG.'lerden birini bekliyorum ben. İkisi de 4 silindir ve oldukça yüksek torklara sahip. Hele bir de peygamber çiçeği mavisi diye bir renk seçeneği var ki tadından yenmiyor. Araca cuk diye oturmuş bu renk.

1.2 tdı polonuz var sanırım tdı den memnun değilmisiniz değiştirme sebebiniz nedir tam olarak sakıncası yoksa yazarmısınız ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.