Şimdi Ara

MAKYAJLI POLO 2014 ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.741
Cevap
70
Favori
370.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sanoran

quote:

Orijinalden alıntı: Life Jacket

Yeni kasayı yabancı sitelerden baya bi inceledim. Almanya başta olmak üzere bir çok avrupa ülkesinde çoktandır satışta ve tüm özelliklere de ulaşılabiliyor. Her ne kadar avrupa donanımı ile ülkemiz donanımı birbirinden farklı olsa da yine de bir çok şey fikir verebiliyor. Sanırım TSI motorlar, TDI motorları sollayacak gibime geliyor. Henüz geleek motorlar ile ilgili hiç birşey belli olmasa da 1.2 TSI 90 yada 110 BG.'lerden birini bekliyorum ben. İkisi de 4 silindir ve oldukça yüksek torklara sahip. Hele bir de peygamber çiçeği mavisi diye bir renk seçeneği var ki tadından yenmiyor. Araca cuk diye oturmuş bu renk.

1.2 tdı polonuz var sanırım tdı den memnun değilmisiniz değiştirme sebebiniz nedir tam olarak sakıncası yoksa yazarmısınız ?

TDI'den memnunum. Özellikle yakıt konusunda çok memnunum. Ortalama akıcı şehir içi trafikte devirli kullanmama rağmen 4.9 lt. yakıyor. Onun dışında malum 1.2 ve üç silindir oluşundan dolayı performans kaybı yaşamıyor değilim. Bunu en başta çok önemsiyordum ama araca alışınca ve de her bir huyunu öğrenince artık performanstan neredeyse tatmin olabiliyorum. Bir de Trendline donanımı boş bir donanım. İnsan biraz donanımlı araca binmek istiyor tabi. Gerçi sonradan taktırdığım opsiyonlarla aracım Comfortline'nı bile geçti donanım olarak. Fakat tabi ki bunlar aracı değiştirmem için şu anda geçerli bir neden değil. Aslında aracı değiştirmem de şu anda pek mantıklı da değil. Takip ediyorum sadece diyelim. :)

• Life Jacket L kullanıcısına yanıt
    anladım hayırlısı olsun diyelim o zaman :)
  • Şöyle ufaktan resmi haberler çıksa güzel olacak umarım 12 mayıstaki lansmandan sonra araçların satışa çıkması çok uzun sürmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şöyle ufaktan resmi haberler çıksa güzel olacak umarım 12 mayıstaki lansmandan sonra araçların satışa çıkması çok uzun sürmez.

Online müşteri hizmetlerinin söylediği; Haziran başında gelmiş olacağı şeklinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Hafta önce bende bir bayi ile görüştüm Haziran ayında satmaya başlıycaz dedi. Zaten vw şu anki kampanyalarının detayına bakarsanız oradaki indirimlerin Polo için 13 Mayıs 2014'e kadar olduğunu görebilirsiniz. "Hemen siz de Polo için 13 Mayıs 2014, diğer tüm modeller için 31 Mayıs 2014 tarihine kadar geçerli bu kampanyadan yararlanmak için indirim kodunuzu oluşturun"
  • Var mi gelisme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

Var mi gelisme?

Buradan takip edebilirsin son gelişmeler bu şekilde;
    http://forum.donanimhaber.com/m_91632199/f_//tm.htm#91632199
  • Fiyatlar...
  • Polo ürün gamının yeni üyesi Polo BlueGT. 150 hp gücünde olan model ilk etapta GTI'ın yerini alacak...
  • fiyatlar tam okunmuyor daha iyi fotolar bekliyoruz :D
  • 1.2 90ps comfortline dsg 50bin tl civari yaziyor. Donanim detaylari da belli mi acaba? Kesin arac yine bombos olacak ama yine de bu arac satar trde. Golfle arasinda yaklasik 15bin tl fark olacak sanirim.

• Blue GT piyangodan çıktı. Merakla bekliyorum.
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    GTI'a manuel getirmediler. GT geldi yine manuel yok. Bi' manuel şanzımanlı getirmediler şunları.

• Sunumda esp ve yokus kalkis destegi fln standart yazmislar oyleyse mantikli olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

Sunumda esp ve yokus kalkis destegi fln standart yazmislar oyleyse mantikli olmus.

Fiyatlar çok yüksek

esp yi standart yapmışlar da Euro nun 2,85 e düştüğünü unutmuşlar
  • 1.0 TSI 90hp zayif. Ford gibi 100 ve 125hp seçenekleri olsa daha hoş olurmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 90ps comfortline manuel fiyatı okunmuyor, Birde 1.2 110ps gelmeyecek anlaşılan hayaller suya düştü 175 torkun keyfine varamayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Sunumda esp ve yokus kalkis destegi fln standart yazmislar oyleyse mantikli olmus.

Fiyatlar çok yüksek

Fiyatlar suan tum araclarin yuksek, indirecek gibi de degiller euro istedigi kadar dussun. Normalde 10bin tl fazlasi var b ve c sinifi arabalarin bence.

Motorlari da sadece beygir gucu uzerinden yorumlamak yanlis olur, karsilastirma icin 0-100 degeri ve yakit tuketimine bakmak lazim. Golften daha az yakacaktir daha hafif oldugundan sanirim, o zaman benxinli arac icin basarili olur. Ford'da 1.0 motor var da kac tane satti, ya da sehirici sehir disi ne yakiyor detayli paylasan hic gormedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Fiyatlar çok yüksek

Fiyatlar suan tum araclarin yuksek, indirecek gibi de degiller euro istedigi kadar dussun. Normalde 10bin tl fazlasi var b ve c sinifi arabalarin bence.

Motorlari da sadece beygir gucu uzerinden yorumlamak yanlis olur, karsilastirma icin 0-100 degeri ve yakit tuketimine bakmak lazim. Golften daha az yakacaktir daha hafif oldugundan sanirim, o zaman benxinli arac icin basarili olur. Ford'da 1.0 motor var da kac tane satti, ya da sehirici sehir disi ne yakiyor detayli paylasan hic gormedim.

EURO istediği kadar düşsün indirmezler gibi bir mantık kurmuşsunuz

size katılmıyorum

makyajlı polo düşük kur ile ithal edilmeye başlandı. Euro nun 3.20 ye çıktığı zamanda değiliz

neticede ben fiyatı yüksek buldum

• 1.2 90 BG 45.700 mü 43.700 mü çözemedim.
    Bir de Blue GT'yi 61.000 olarak okudum, doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.