Şimdi Ara

Makyajlı Scirocco-Bmw 1.16 ( (86.000 bütçe) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

quote:

Tutturmuşlar bir Vag araçları 0-100 verilerini tutturamıyor diye. 136 Hp 1.16i (8,7 saniye) ile 160 Hp Scirocco (8 saniye) ve 150 Hp Leon (8 saniye) kalkışları Youtube üzerinden bulunabilir sanırım. Orada açılan fark da gerçeği yansıtmıyor demek ki.

Arkadaşlar herkes kendi kriterlerine göre tercih yapar, VW'miş BMW imiş taraf tutup objektiflikten uzaklaşmayın. Her aracın bakış açısına göre artı ve eksi yönleri bulunuyor.

o araçların rakip olarak görmesi gereken 1.18i dir sizde o videolara bakın ;) ordaki fark gerçeği yansıtır sanırım

Başlığı açan arkadaş 1.18 demiş de ben mi yanlış okuyorum?

farkedermi öve öve bitiremediğin o araçlar 1.16dan performans olarak iyiler zaten bunu herkez biliyor eşitmiş gibi konuşuyorsun. performan olarak iyiler ama kalite olarak değiller... birisi 1400kg diğerleri 1150 kg oda ayrı bi konu ;)

Elbette farkeder, ortada belirli bir bütçe var bilmem farkında mısınız? Öve öve bitiremediğim de nereden çıktı, okumak ve okuduğunu anlamak hususunda problem yaşıyorsunuz sanırım. İşinize geldiği zaman aktarma, arkadan itiş, motor gücü olur; işinize gelmediği zaman Bmw'nin kalitesini (o sınıfta kalite diyince BMW kimin aklına gelir o başka konu ya) konuşursunuz. Aracınızın üstün olan yanı ne ise konuyu o yöne çekip, performanstan kaliteye dönerseniz, bir bakmışsınız neyi savunduğunuzu bile unutmuşsunuz.

Eskiden olur olmadık yerlerde Vag grubu araçları savunanlar ne kadar boş geliyorsa, bunlara tepki verdiğini zanneden ve tüm amaçları bu grubu yermek üzerine kurulu olan kişiler daha da boş geliyor gerçekten.

Tıpkı sizin Mercedes fanboyu olduğunuz gibi allahtan gizleyerek söylemişsin o sınıfta daha iyisi olduğunu çünkü yok öyle bir araç Mercedes A deme öyle Mercedes olmaz olsun 2 aracıda deneyerek 1 aldım zaten satışlardan belli ne kadar iyi olduğu nerde Mercedes A görsem içinde bayan ... Kocası zengin bayan arabası alıcı kitle o

doğru yolu bulup önce kendinizi eleştirmenizi diliyorum çünkü tartışmayı açacak konuşmayı siz yaptınız geriye dönüp mesajlardan bakabilirsiniz aksini kanıtla eşek gibi anırması benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

1.16i arka çekiş 0-100 10.2 Sn

Scirocco ön çekiş 0-100 8.4 Sn

Beklenti kalite ve premium his ise 1.16 tabii ki ama Scirocco'nun daha spor durduğu kesin.

1.16 spor araç değil bence premium kaliteli müdür arabası.

Kanka bmw 1.18i 0-100 7.4 Sn ona bakarsan.

Geç bu işleri müdür arabasıymış.Zanneden 3 serisi 5 serisi alacak sanır.Her anlamda bmw ezer geçer sciroccoyu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onder Akbas O kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğinizi anlamadım 1.18i nerden çıktı adam 1.16 demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Hocam biri rocco biri bmw derken? Kıyaslanmayacak araçlar ya gözünüzü seveyim 1.16 ile o aracı nasıl kıyaslarsınız?

Yani sırf şekli var diye alıp gazlayıp uçup kaçıyorlar (nereye kadar kaçarlar muamma tabi), hiç değilse lakabı değil adı gibi premium bir markaya binersiniz.

Test etme imkanınız varsa 2 sini de deneyip tarafınızı seçin, ben olsam BMW yi seçerdim.

Arkadaş doğru söylemiş. Performans olarak 1.16i değil 1.18 ya da 1.20d ile falan kıyaslaman lazım.

Ya arkadaş golf ile kıyaslanmaz desen anlarım da Scirocco spor otomobildir bmw binektir.

Ha ben olsam BMW alırdım ama spor isteyen de gidip Scirocco alır.

Karı kız kaldırma açısından da Scirocco daha iyi kesinlikle cam tavan olursa hele çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Hocam biri rocco biri bmw derken? Kıyaslanmayacak araçlar ya gözünüzü seveyim 1.16 ile o aracı nasıl kıyaslarsınız?

Yani sırf şekli var diye alıp gazlayıp uçup kaçıyorlar (nereye kadar kaçarlar muamma tabi), hiç değilse lakabı değil adı gibi premium bir markaya binersiniz.

Test etme imkanınız varsa 2 sini de deneyip tarafınızı seçin, ben olsam BMW yi seçerdim.

Arkadaş doğru söylemiş. Performans olarak 1.16i değil 1.18 ya da 1.20d ile falan kıyaslaman lazım.

Ya arkadaş golf ile kıyaslanmaz desen anlarım da Scirocco spor otomobildir bmw binektir.

Karı kız kaldırma açısından da Scirocco daha iyi kesinlikle cam tavan olursa hele çok iyi.

ahahaha karı kız açısından niye iyi hacı cam tavan napıyo kızlara :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgexx

quote:

quote:

Ya bişey zannediyorlar onu. "Aaaaa üstü mü açılıyoo bunuuuuun" vs gibi tepkiler. Ya da mekandan çıkıp diğerine giderken kafayı yukardan çıkaran

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya bişey zannediyorlar onu. "Aaaaa üstü mü açılıyoo bunuuuuun" vs gibi tepkiler. Ya da mekandan çıkıp diğerine giderken kafayı yukardan çıkaran

Leonum full bitek sunroof yoktu bunda kısmetse olucak :D

• kartalus kullanıcısına yanıt
    1.16İ'yi nasıl spor araba olarak tanımladın bende onu çok merak ediyorum .
    Bencede 116i kadar gereksiz bir model yok .Scirocco alsın keyfine baksın arkadaş.
  • quote:

quote:

quote:

Cam tavandan yıldız gökyüzü manzaralı

Ferah ferah zevk x2.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumların hiç birisini okumadım yazdıklarım yazıldıysa affola

Öğrenciyim ve Leon TDI'dan geçiyorum demişsin

Scirocco 10 litreden aşağı yakmıyor ortalama 12 falan. Arkadaşım Mini Cooper S ten Sciroccoya geçip pişman oldu sattı.

1.16i ne kadar yakar bilmiyorum ama Scirocco karşısında çok artısı var bence

• Ayrıca Leon ikisinden de daha güzel bi araç bence, niye sattın

• Sciroccodan nefret ediyorum ne kadar apaçi varsa bu aracı kullanıyor ama yeni kasa mı makyaj mı neyse bu yıl gelen o 1 serisi olacaksa ki o 84 bine çok zor olabilir . Önceki versiyonları özellikle arka farlar igrenç görünüyor . Araba resmen çirkin ördek yavrusu tabirine uyuyor.

• SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    Tamam

• quote:

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır seat leon mk3 dsg 1.6 tdi kullanmaktayım.Aracımı satılığa koydum şuan elimdeki bütçem 85-86 milyar civarı.2.el alıcam 0 değil ama kafam karıştı.Makyajlı sciriocco düşük kmli full kazasız falan filanlar 86ya alabiliyorum.Birde gözüm 1.16i m paket estril blue 2013 olcak en az 20.000i geçmiycek ki böyle araç bulamadım açıkcası.Olanın fiyatı 90 küsürde buda son bütçem 86 daha fazla çıkamıycam.Şimdi kafamı karıştıran noktu şu scirocco istiyorum fakat leonumda vag grubu araç olduğu için ortam arabanın şanzımanı filan aynı hemen hemen scirocco spor araç motor filan farklı ama ambiyans aynı ondan bmwye kaydı kafam birazda.Siz olsanız + -leriyle hangisini alırdınız

kesinlikle bmw 1 kasa derim 116i olmasada makyajsız kasa 116d al oda çok keyifli

• 60-65 Bin civarına sizce BMW'nin hangi kasası alınır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

quote:

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır seat leon mk3 dsg 1.6 tdi kullanmaktayım.Aracımı satılığa koydum şuan elimdeki bütçem 85-86 milyar civarı.2.el alıcam 0 değil ama kafam karıştı.Makyajlı sciriocco düşük kmli full kazasız falan filanlar 86ya alabiliyorum.Birde gözüm 1.16i m paket estril blue 2013 olcak en az 20.000i geçmiycek ki böyle araç bulamadım açıkcası.Olanın fiyatı 90 küsürde buda son bütçem 86 daha fazla çıkamıycam.Şimdi kafamı karıştıran noktu şu scirocco istiyorum fakat leonumda vag grubu araç olduğu için ortam arabanın şanzımanı filan aynı hemen hemen scirocco spor araç motor filan farklı ama ambiyans aynı ondan bmwye kaydı kafam birazda.Siz olsanız + -leriyle hangisini alırdınız

kesinlikle bmw 1 kasa derim 116i olmasada makyajsız kasa 116d al oda çok keyifli

Bmw alıyosam kesinlikle zf şanzuman için alırım 1.16dlerde düz vites ondan cevabım no

• Hiç bi kasası alınmaz kardeşim e87 1.16i alınır oda çöp bi araç 15 lt yakıyo 116 bg atmosferik motor
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Scirocco apaçi arabası değildir 20 jant takıp arabayı sürüngen yapıp çakarlar şeyler warex egzozlar takan ve pertten dönme araçları 50 milyara alıp kullananlar apaçi
  • Arkadasim kendim polo gti kullaniyorum. Sciroccolar dis goruntu olarak agresif duruyor , icinin kalitesi fena degil makyajla ufak tefek oyuncaklar eklendi , performansi daha iyi , altyapisi eski olsada saglam ve iyidir ancak neticede vag grubu. Hissiyat olarak bir sure sonra aynis hissi alacaksin. Ben yerinde olsam bmw alirdim. Hayat zaten kisa denemedigin bisey denemelisin. Sanmiyorum ki 1 serisi ikinci elde zarar ettirsin. Performansa da o kadar takilma, bu ulkede ve bu yollarda arabani hic bir zaman sonuna kadar kullanamiyosun. Kendimden biliyorum , 180 degil 122 lik tsi da olsa hemen hemen ayni tempoda gidersin cunku yol yok trafik var vs. O yuzden 1.16 her turlu tatmin eder performansi zaten leondan sonra ucak gibi gelir. He baktin olmadi satar scirocco alirsin kacmiyor ya rocco.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

Arkadasim kendim polo gti kullaniyorum. Sciroccolar dis goruntu olarak agresif duruyor , icinin kalitesi fena degil makyajla ufak tefek oyuncaklar eklendi , performansi daha iyi , altyapisi eski olsada saglam ve iyidir ancak neticede vag grubu. Hissiyat olarak bir sure sonra aynis hissi alacaksin. Ben yerinde olsam bmw alirdim. Hayat zaten kisa denemedigin bisey denemelisin. Sanmiyorum ki 1 serisi ikinci elde zarar ettirsin. Performansa da o kadar takilma, bu ulkede ve bu yollarda arabani hic bir zaman sonuna kadar kullanamiyosun. Kendimden biliyorum , 180 degil 122 lik tsi da olsa hemen hemen ayni tempoda gidersin cunku yol yok trafik var vs. O yuzden 1.16 her turlu tatmin eder performansi zaten leondan sonra ucak gibi gelir. He baktin olmadi satar scirocco alirsin kacmiyor ya rocco.

Dostum sorun şuki 1.16 mpaket olmadan almam m paket olanlarda 91den başlıyo en son bütçem 87 malesef o 4bini bulamıyorum çünkü öğrenciyim m paket olmadanda açıkcası 1.16i tam bir bayan aracı oluyo ...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.