Şimdi Ara

Makyajlı Scirocco-Bmw 1.16 ( (86.000 bütçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır seat leon mk3 dsg 1.6 tdi kullanmaktayım.Aracımı satılığa koydum şuan elimdeki bütçem 85-86 milyar civarı.2.el alıcam 0 değil ama kafam karıştı.Makyajlı sciriocco düşük kmli full kazasız falan filanlar 86ya alabiliyorum.Birde gözüm 1.16i m paket estril blue 2013 olcak en az 20.000i geçmiycek ki böyle araç bulamadım açıkcası.Olanın fiyatı 90 küsürde buda son bütçem 86 daha fazla çıkamıycam.Şimdi kafamı karıştıran noktu şu scirocco istiyorum fakat leonumda vag grubu araç olduğu için ortam arabanın şanzımanı filan aynı hemen hemen scirocco spor araç motor filan farklı ama ambiyans aynı ondan bmwye kaydı kafam birazda.Siz olsanız + -leriyle hangisini alırdınız

• 1 serisi dururken Scirocco

Madem spor bi araç istiyosunuz,önden çekişle ne işiniz var?

M-Paket bulamazsınız 86'ya.Sportline veya Joy Edition denk getirebilirsiniz.Makyajlı kasa gelmeden Joy Edition'ların 0'larını 82-83'e bıraktı Borusan.

Bmw sahibiyim bende,sorun olursa yardımcı olurum.Aklında şüphe kalmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

1 serisi dururken Scirocco

M-Paket bulamazsınız 86'ya.Sportline veya Joy Edition denk getirebilirsiniz.Makyajlı kasa gelmeden Joy Edition'ların 0'larını 82-83'e bıraktı Borusan.

86m paket 6 tane araç var.Sadece estroril istediğim için bakmadım olanlar beyaz renk
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

1 serisi dururken Scirocco

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-1.16i-m-sport-2013-kasim-cikisli-hatasiz-ucretsiz-bakim-229509143/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-temiz-full-plusfull-m-paket-234222688/detay

• kartalus kullanıcısına yanıt
    1.16i arka çekiş 0-100 10.2 Sn

Scirocco ön çekiş 0-100 8.4 Sn

Beklenti kalite ve premium his ise 1.16 tabii ki ama Scirocco'nun daha spor durduğu kesin.

1.16 spor araç değil bence premium kaliteli müdür arabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 4 Aralık 2015; 9:24:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

1.16i arka çekiş 0-100 10.2 Sn

Scirocco ön çekiş 0-100 8.4 Sn

Beklenti kalite ve premium his ise 1.16 tabii ki ama Scirocco'nun daha spor durduğu kesin.

1.16 spor araç değil bence premium kaliteli müdür arabası.

Ya açıkcası 1.16i arkadaşımda var hiçte premium bi havası yok.Bide alcağım aracı 2 yıl bincem öğrenciyim yaşım 20.Bmw makyaj yedi kasa değişti ben eski kasa almış olcam.Scirocco alırsam yeni kasa olcak açıkcası
  • bilgexx kullanıcısına yanıt
    Ben de öğrenciyim yani bi arabadan beklentilerini az çok anlıyorum bence Scirocco daha uygun sana, zaten önceki araban da Leon'muş Scirocco'ya daha rahat alışırsın ama yolda görmeyim sataşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 4 Aralık 2015; 9:29:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben de öğrenciyim yani bi arabadan beklentilerini az çok anlıyorum bence Scirocco daha uygun sana, zaten önceki araban da Leon'muş Scirocco'ya daha rahat alışırsın ama yolda görmeyim sataşırım

:D sataş buyur :D Senin tercihin ne olurdu bide bmw çok yakıyo diyolar ondan bilgin varmı
  • baba0392 kullanıcısına yanıt
    116i 136hp olup 8.7 saniye 0-100 ü var. Vag grubu araçların fabrika verilerinin gerçeği yansıtmadığını da cümle alem biliyor.

Dedim ya ben de Leon FR sahibiyim TSI motorun karakterini seviyorum. Alıcağın Scirocco 1.4 TSI 150 bg muhtemelen benimkiyle aynı. Ankara şehir içi ortalamam 6.0-6.6 lt/100km şu an. Gazlarsan 10-11 görürsün en fazla. Yakıt konusunda sıkıntı dur kalk trafikte başlar üst limit yok gibi bi şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 4 Aralık 2015; 9:36:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm.karahan

116i 136hp olup 8.7 saniye 0-100 ü var. Vag grubu araçların fabrika verilerinin gerçeği yansıtmadığını da cümle alem biliyor.

Vag grubu fabrika verilini yansıtıyor gayet.Marka hayranlığı yapmayalım 1.16in var diye bi yorum yapıp geçersiniz
  • quote:

Dedim ya ben de Leon FR sahibiyim TSI motorun karakterini seviyorum. Alıcağın Scirocco 1.4 TSI 150 bg muhtemelen benimkiyle aynı. Ankara şehir içi ortalamam 6.0-6.6 lt/100km şu an. Gazlarsan 10-11 görürsün en fazla. Yakıt konusunda sıkıntı dur kalk trafikte başlar üst limit yok gibi bi şey

hacı 160lık olan makyajlı 160 olcak fr kadar az yakmaz scirocco şanzıman ve motor ayarlarıda farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgexx

quote:

hacı 160lık olan makyajlı 160 olcak fr kadar az yakmaz scirocco şanzıman ve motor ayarlarıda farklı

Alıntıları Göster
    Rocco kadar gereksiz bir araç yok, şekil mekil güzel ama çok gereksiz bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Rocco kadar gereksiz bir araç yok, şekil mekil güzel ama çok gereksiz bir araç.

Siz olsanız bmw alırıdnız ozaman kafam çok karışık napcam bilmiyorum valla biri rocco biri bmw çok ortadayım
    Hocam biri rocco biri bmw derken? Kıyaslanmayacak araçlar ya gözünüzü seveyim 1.16 ile o aracı nasıl kıyaslarsınız?

Yani sırf şekli var diye alıp gazlayıp uçup kaçıyorlar (nereye kadar kaçarlar muamma tabi), hiç değilse lakabı değil adı gibi premium bir markaya binersiniz.

Test etme imkanınız varsa 2 sini de deneyip tarafınızı seçin, ben olsam BMW yi seçerdim.
  • quote:

Hocam biri rocco biri bmw derken? Kıyaslanmayacak araçlar ya gözünüzü seveyim 1.16 ile o aracı nasıl kıyaslarsınız?

Yani sırf şekli var diye alıp gazlayıp uçup kaçıyorlar (nereye kadar kaçarlar muamma tabi), hiç değilse lakabı değil adı gibi premium bir markaya binersiniz.

Test etme imkanınız varsa 2 sini de deneyip tarafınızı seçin, ben olsam BMW yi seçerdim.

Roccoyu edebilirimde bmw eski olduğu için nasıl etcem bilmiyorum borusanda yoktur heralde
  • Tutturmuşlar bir Vag araçları 0-100 verilerini tutturamıyor diye. 136 Hp 1.16i (8,7 saniye) ile 160 Hp Scirocco (8 saniye) ve 150 Hp Leon (8 saniye) kalkışları Youtube üzerinden bulunabilir sanırım. Orada açılan fark da gerçeği yansıtmıyor demek ki.

Arkadaşlar herkes kendi kriterlerine göre tercih yapar, VW'miş BMW imiş taraf tutup objektiflikten uzaklaşmayın. Her aracın bakış açısına göre artı ve eksi yönleri bulunuyor.

Benim aracım 116d ve 116iyi de pek önermem genelde. Yakıcaksa 170 lik 118i yaksın derim onu tavsiye ederim. Marka fanatikliğim yoktur ben bunu youtube da yapılan 0-100 testlerine istinaden söyledim.

https://m.youtube.com/watch?v=EBLjj5apwq0 Golf 1.6 tdı fabrika verisi 10.7

https://m.youtube.com/watch?v=d6QbssXcnXo Bmw 116d fabrika verisi 10.3

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Tamam işte Scirocco'yu alan zaten gazlayıp uçup kaçmak için alıyor, sabah işe gidiyim akşam döniyim Haftasonu da pikniğe giderim diye değil. Scirocco ve 1.16 aynı yolun yolcusu değil. Burda arkadaşımızın tam olarak ne istediğine karar vermesi gerekiyor bence. Uçup kaçmak mı, kaliteli mala binmek mi bu ikisi arasında tercih yapması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgexx

quote:

Roccoyu edebilirimde bmw eski olduğu için nasıl etcem bilmiyorum borusanda yoktur heralde

Olmaz mi, makyajlisi var iste. Git test et aynisi. Bmw nin daha keyifli bir surusu var.

Premium olmasi, konfor, marka prestiji ve surus keyfi ustunlugunu dusunursek ben 1 serisini secerdim. Dsgli herhangi bi arac uzak olsun zaten bana :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.