Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
78
Favori
388.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun evet inci beyazı.Xtronic korktuğum gibi çikmadı gidişi yakışı çok iyi bence.1035 km yol geldim alır almaz.Yakıt ortalmam 5.1 görünüyor.Yeni araç için bence güzel ve daha da düşecektir.1.5 manuel aldı arkadaşım aynı yoldan geldi 4.8 ortalaması vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

bugün diğer markalardaki fiyatlarla karşılaştırmak için bir kaç markaya uğradım, resmen bedava şu anda siparişini geçtiğim 1.5 dci skypack.

RENAULT KADJAR : Emsal donanımla Kadjar benim sipariş fiyatımdan 8.250 tl daha pahalı. Ekstra olarak led far ve yarı deri koltuk var.

FORD KUGA : Emsal donanımlı Kuga benim sipariş fiyatımdan 15.250 tl daha pahalı. Üstelik bu araçta navigasyon ve cam tavan yok.

SEAT ATECA : Emsal donanımlı Ateca benim sipariş fiyatımdan 32.500 tl daha pahalı. Üstelik bu araçta navigasyon yok ama artı olarak cam tavanı açılıyor.

PEUGEOT 3008 : Liste fiyatı 150.000 görünce zaten hiç gitmeye gerek görmedim.

VW TİGUAN : Liste fiyatı 145.000 görünce zaten hiç gitmeye gerek görmedim.

HYUNDAİ VE KİA : Bu markalar zaten dizel otomatik araç getirmiyorlar.

Uzun lafın kısası hala sipariş vermeyi düşünen varsa acele etsin. Bayilerde 114.500 - 115.000 arası skypack veriyorlar.

Kesinlikle katılıyorum.Dizel otomatik tekna donanım aldım.Skypack manuel düşünüyordum.Fark fazla olmayınca cam tavandan vazgeçtim. Eşit yada yakın olanlardan daha uygun fiyatlı olduğu kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: naviga70

Halojen far kesin hocam maalesef. Reklamlarda, resimlerde görünen far iç alt kısmından başlayıp üst kısmından boylu boyunca geçen gündüz ledi de sadece PPP versiyonda. Diğer versiyonlarda eskisi gibi farın içe bakan ucunda < şeklinde

Yani neyin kafasını yaşamışlar bilemedim. Ekran tetris seviyesinde farlarda anladıkki aynı seviyede... Hakkını kaybetti... PPP den başka alınmaz onun da fiyat çok yüksek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    PPP ne oluyor hocam affedin bilemedim.

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    *PPP = Platinium Premium Pack

• Düşünüyoruz hala arkadaşlar,1.2 benzin otomatik spy.

• subutay3838 kullanıcısına yanıt
    Biz de düşünüyoruz.. ama karar veremiyoruz dizelden benzinliye geçmek çok mantıklı gelmiyor..

• Yeni alacak arkadaşlara tavsiyem 4x4 ü değerlendirin
    1,5 manuel test ettim motorun çekişini çok beğendim ve eğer 1,5 bukadar iyiyse 1,6 manuel nasıl olur diye araştırma yaptım sonuç 1,6 manuel sürüş dinamizmi olarak 2000 motoru aratmıyormuş
    Aynı zamanda arkada tam bağımsız süspansiyon sadece 4x4 lerde varmış ve bu süspansiyon un maliyet fiyatları çok yüksek yol tutuşta hayat kurtarıyor
    Nissan All mode 4x4i özelliğini YouTube dan inceledim tavsiye ederim çok etkileyici sadece arazide değil viraj performansındada etkili yakıta yansıması ise 0,2-0,3lt
    Depo 65 lt
    Tüm bu detayları fayda maliyet anlamında değerlendirdim
    Fiyatı inanılmaz iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben yarın teslim alıyorum inci beyaz 4x4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: subutay3838

Düşünüyoruz hala arkadaşlar,1.2 benzin otomatik spy.

Bende düşündüm, dizel zaten sevmiyorum en kötü lpg taktırtırım ama en üst paket hariç halojen farlar ve ekranın 1980 den kalma olmasından şansını kaybetti... Alana hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Bende düşündüm, dizel zaten sevmiyorum en kötü lpg taktırtırım ama en üst paket hariç halojen farlar ve ekranın 1980 den kalma olmasından şansını kaybetti... Alana hayırlı olsun :)

Haklısınız,keşke bunlarda iyileştirme yapsalardı.

• 2020 de avrupada dizel araç artık üretilmeyecek.2025 yılında ise dizel araçlar tamamen ortadan kalkacak.Bu yıldan itibaren zaten firmalar hibrit/yarı elektrikli-benzinli araçlar çıkarttı.

• Hyundai kona'yı bekliyorum.İnşallah Kasım sonu gibi Türkiye de olacak araç.2018 Mart ayında ise kkna elektrikli girecek ülkemize.400 km ye yakın tek şarjla mesafe katediyor.Şuan ingiltere,Avusturya,İspanya da 16 bin aurodan en fulü ise 24 bin aorodan satışta.

• Hocam ben Eskişehir Teknik Oto ile görüştüğümde 30000 tl 15 ay %0 faiz kampanyası söylenmedi, üstelik üstüne basa basa başka kredi seçenekleri olup olmadığını sormama rağmen. O konuyu biraz daha açarsanız sevinirim çünkü bu aracı alma arefesindeyim. Bayiden bayiye değişen bir kampanyamı bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5N5 -- 22 Ekim 2017; 22:30:17 >
  • 40 bin TL ye 12 Ay % 0 faizle hepsi veriyor.

• Kampanya tüm bayiler için geçerli

• 40000 12 ay %0 faiz kampanyasını biliyorum, 30000 15 ay %0 faizi soruyorum

• Bu kampanyayı ilk defa duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Aynen hocam umarım kazasız belasız bir sakatlık çıkmadan teslim alırız şu araçları.Yeni Nissan Qashqai şu piyasa koşullarında dediğiniz gibi resmen BEDAVA.Özellikle 1.5 dCi manuel skypack ve 1.6 dCi otomatik tekna.Birde 40.000 12 ay %0 faiz 30.000 15 ay %0 faize cabası.Karar veremeyenler acele etsin bence.

Arkadaş söz etmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Haklısınız,keşke bunlarda iyileştirme yapsalardı.

Yapsaydı da 5000 lira fazla olsaydı... veya 5000 lira opsiyon ile daha iyi ekran ve far sunsaydı...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.