Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
78
Favori
388.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun. Memnunum. Kullanımı rahat. Tüketim için çok fazla km yapmadım daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni qq 1.5 dci duz vites visia onerir misiniz? 101 bin fiyat aldim. Hali hazirda 2015 1.6 otomatik corolla aracim var.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Kredi işini hallettik.Aracı 29 ekimde teslim edecekler.Araç şu an gemide.

hocam benim araçta gemide

Bugün siparişi verdiğim bayiye tekrar gittim. Geminin yolda olduğunu cuma günü Türkiyeye gelmesini beklediklerini söylediler.

ondan sonraki haftada aracın nissan genel merkeze gitmesi, genel merkezden bayilere sevkiyatının yapılması,

bir sonraki haftada aracın aracın plaka ve ruhsat işlemlerinin yapılması dedi.

bana verdiği tahmini teslimat tarihi kasım 7-8

umarım bir an önce gelirde, bizde bir aksilik olmadan araca kavuşuruz

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 21 Ekim 2017; 19:4:56 >
  • 1.6 xtronic teslim aldım bugün.Tüm yeni alan arkadaşlar kasasız belâsız bineriz inşallah. Uzun yolda fazla sıkıştırmadan gösterge ortalama 5.1 litre pompa 5.4 civarı. Yaklaşık 630 km yol yaptım dolu depo yola çıktım 169 liralık tekrar doldurdum. Gidişi iyi fazla sıkıştırmadım kolay hızlanıyor. Bu arada benimde her iki çamurlukta ısınma vardı ama rahatsız edici değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoykalips -- 21 Ekim 2017; 21:20:19 >
  • apoykalips kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin inşallah.
    Hangi modeli? Kaça aldınız?
    Yeni parti araçlar geldi mi acaba?
  • Bu visia alınır. Ama 100 bine vermeleri için zorlayın.

• Teşekkür ederim Yeni kasa ikinci parti fiyat yazmayayım çünkü lansman günü anlaştım fiyatlar az çok belli ama şimdi artmış diyorlar

Çamurlularda ne var hocam anlayamadım.

• 10 gün önce istanbul nissan kuzey bayiiden sipariş verdim. 1000 tl kapora verdim. 1.6 tekna otomatik. Araçlar gemide deniliyor. "İki gemi geldi ancak hiç tekna yok" dedi satış temsilcisi. Üçüncü gemide bekliyoruz dedi. Ancak tarih vermiyor ve size zam olsa dahi fiyat artışı yansımayacak deniliyor. Bekleyip göreceğiz.

• Ankara baykoçlarda park edecek yer yoktu ciddi ciddi!

Bir göz ucuyla baktım yoğunluktan.

Ppp çok heybetli gelmedi bana

Gözümde büyütmüşüm sanırım :)

Grisi ve beyazı hoş duruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 21 Ekim 2017; 20:37:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

Ankara baykoçlarda park edecek yer yoktu ciddi ciddi!

Bir göz ucuyla baktım yoğunluktan.

Ppp çok heybetli gelmedi bana

Gözümde büyütmüşüm sanırım :)

Grisi ve beyazı hoş duruyor :D

hocam keske PPP fotosu cekebillseydiniz... Babama alicam da beyaz ve grisini cok gormek isterdim acikcasi.

Henuz denk gelemedim...
  • Daha önce 1.2 teslim alan arkadaşlar bahsetmişti çamurlukta ısı var diye aynısı benim araçta da var onu belirttim

Anladım hocam. Acaba neden ısınır merak ettim doğrusu.

• Donanımlar tek tek var ama bunun bir tablosu yok mu? Tekna ile skypack arasında (cam tavan hariç) ne gibi farklar var? 1.2 benzinli için 5000km civarı tüketim deneyimi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naviga70

Katalogda yok böyle bir bilgi hocam. Sadece PPP versiyonda Led adaptif far olduğu yazılı. Diğer tüm versiyonlarda farlar halojen.

Bu bilgi kesin ise saçma olmuş. PPP den aşağıda hiç olmadı xenon olmalıydı... Birde android auto koymak çokmu zor
  • Bendeki.koku gelmedi tekrar. Ilk calistirmadandi galiba. Teknada kapilar otomatik kilitlenmiyor. Yazilimla eklerler herhalde. Cocuk kilidi tusu yok. Manuelmis. 10 yillik arabamda bile otomatik bunlar hep.

Kilit tusunun yanindaki tus ne ise yariyor acaba.

Birde surus yardim ekraninda hep ayarlar yazisi var. Ayarlardan cikamadim bir turlu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism72 -- 22 Ekim 2017; 11:53:45 >
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Halojen far kesin hocam maalesef. Reklamlarda, resimlerde görünen far iç alt kısmından başlayıp üst kısmından boylu boyunca geçen gündüz ledi de sadece PPP versiyonda. Diğer versiyonlarda eskisi gibi farın içe bakan ucunda < şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: apoykalips

1.6 xtronic teslim aldım bugün.Tüm yeni alan arkadaşlar kasasız belâsız bineriz inşallah. Uzun yolda fazla sıkıştırmadan gösterge ortalama 5.1 litre pompa 5.4 civarı. Yaklaşık 630 km yol yaptım dolu depo yola çıktım 169 liralık tekrar doldurdum. Gidişi iyi fazla sıkıştırmadım kolay hızlanıyor. Bu arada benimde her iki çamurlukta ısınma vardı ama rahatsız edici değil.

Hayırlı uğurlu olsun. Renk incibeyazımı grimi acaba?
    Selamlar,
  • bugün diğer markalardaki fiyatlarla karşılaştırmak için bir kaç markaya uğradım, resmen bedava şu anda siparişini geçtiğim 1.5 dci skypack.

RENAULT KADJAR : Emsal donanımla Kadjar benim sipariş fiyatımdan 8.250 tl daha pahalı. Ekstra olarak led far ve yarı deri koltuk var.

FORD KUGA : Emsal donanımlı Kuga benim sipariş fiyatımdan 15.250 tl daha pahalı. Üstelik bu araçta navigasyon ve cam tavan yok.

SEAT ATECA : Emsal donanımlı Ateca benim sipariş fiyatımdan 32.500 tl daha pahalı. Üstelik bu araçta navigasyon yok ama artı olarak cam tavanı açılıyor.

PEUGEOT 3008 : Liste fiyatı 150.000 görünce zaten hiç gitmeye gerek görmedim.

VW TİGUAN : Liste fiyatı 145.000 görünce zaten hiç gitmeye gerek görmedim.

HYUNDAİ VE KİA : Bu markalar zaten dizel otomatik araç getirmiyorlar.

Uzun lafın kısası hala sipariş vermeyi düşünen varsa acele etsin. Bayilerde 114.500 - 115.000 arası skypack veriyorlar.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam umarım kazasız belasız bir sakatlık çıkmadan teslim alırız şu araçları.Yeni Nissan Qashqai şu piyasa koşullarında dediğiniz gibi resmen BEDAVA.Özellikle 1.5 dCi manuel skypack ve 1.6 dCi otomatik tekna.Birde 40.000 12 ay %0 faiz 30.000 15 ay %0 faize cabası.Karar veremeyenler acele etsin bence.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.