Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
78
Favori
387.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam araç dizel mi benzinli mi? manuel mi otomatik mi? Kaç km oldu alalı? Ayrıca sanırım premium a kadar gündüz ledleri malesef küçük sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoykalips -- 19 Ekim 2017; 0:9:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Sadakat indirimi var hocam bu gün görüştüm Bursa sertepe plaza ile. Aile.den birinde nissan olması gerekir miş. Ben dün sattım nissan note aracımı dedim noter belgesi ile gelin 2bin tl indirim yapalım dedi bayan.

Sertepe ile hangi paket için görüştünüz acaba? Ne fiyat verdiler?
  • Bende 1.6 DCI/ X-TRONIC Tekna paket (metalik gri) rengi için anlaştım.

Teslim tarihi en iyi ihtimal 10-15 KASIM en gec KASIM sonu dediler.

Sabit fiyat prensibi ile anlastık fiyatı sölemeyeyim. Etik bulmuyorum.

2 renk opsiyonu istediler. Tercihim metalik gri ve metalik gri oldu. Bence aracı çok daha kaliteli ve ağır başlı gösteriyor. Eski 1.5 dci qashqaim beyazdı. Beyazdan sıkıldım artık.

Mavi 2-3 yıldır moda bir renk. Nissan bu rengi çok geç getirdi. Ancak ben pek suv'lara bu rengi yakıstıramıyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.

Herkesin aracı hayırlısı olsun
  • apoykalips kullanıcısına yanıt
    Dizel manuel 150 km oldu olmadi yani

Bu hafta sonu bi sehir disi yapip biraz zorlayimmi araci diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le_Penseur kullanıcısına yanıt
    Araç teslim süresi gittikçe uzuyor gibi geldi.
    Geçtiğimiz cumartesi kapora verdim, ekim sonu veya kasım başı gelir, demişlerdi. İnşallah bu ay gelir de zamdan etkilenmeyiz.
  • Ben de bugun derin mavi manuel VISIA icin anlastim, kaporayi verdim, araci 10 gun icinde teslim alacagim. Istedigim model/renk bulana kadar cok ugrastim ama zahmete degdi diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul bayilerinden bir tanesi için 1,6 dizel otomatik tekna paket 118 bine anlaştık.kapora verildi , renk tercihlerim 1.derin mavi,2.metalik gri ,3.üzüm siyahı , kasımın ortası teslim , Fiyat garantisi yok , 2000 liraya kadar OK derim ama 2000 üstü zam gelirse almayacağımı söyledim. intercity 2014 modele bile 110 diyor ;)))
  • Arkadaşlar bayiden çağırdılar kredi işini halledelim sözleşme yapalım araç geliyor dediler.Kasım başı teslim.Araç 1.6 dizel otomatik tekna.İnci Beyazı gelecekmiş bu parti hep.Fiyatta değişim yok 119.000 tl.

• gnc.ali G kullanıcısına yanıt
    QQ 1.5dci aldım hocam dasıng pack 117 bn tl ay sonuna kadar gelecek dediler.
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Herhalde tüm araçlar satılmış galiba kasım ortası dediler bana az önce...

• haftabaşında bayii ile anlaşmıştım ve genel merkezde 1 adet istediğim özelliklerde araç olduğunu söylemişlerdi fakat bugün aradılar ve bu aracın olmadığını söylediler.

Pazartesi günü teslimat beklerken gecikme yaşadık. Şİmdiki aracımı satmadığım için arabasız kalmadım.

Şu anda gemide olan istediğim özelliklerde 1.5 dci füme renk aracı bana opsiyonladıklarını söylediler. Fiyat farkı yansıtmadan Kasım'ın ilk haftasında teslim edeceklermiş.

Salı günü ruhsat işlemleri için vekaletnameyi bayiye vermiş, %0 faizli 40.000 tl kredi içinde başvurumu yapmıştım. 1.000 tl'de kapora verildi.

Şimdi beni korku sardı. Araba kasımda teslim oluyor diye %0 faizli 40.000 tl kredi yalan olur mu, anlaştığım fiyatın üstüne zam gelir mi korkuyorum.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Zam için bir şey diyemem ama bugün bayiden arandık dün bir aorun yaşamıştık ing bank ile görüşmüşler muhtemelen kredi kampanyası devam edecekmiş..

• Arkadaşlar linkteki haber yeni araç bekleyen bizleri etkiler mi?

https://m.mynet.com/japon-devi-acikladi-uretimi-askiya-aliyoruz-finans-140947

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1.2 visia otomatik en ucuz ne fiyat alabildiniz önerdiğiniz bir yer var mı?

Sadık müşteri indirimine kolaylık sağlayan yada önerisi olan varsa özel mesaj atabilir mi?

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkanhirik E kullanıcısına yanıt
    Turkiye'ye araclar Nissan'in Ingiltere fabrikasindan geliyor.

• Etkilemez diye düşünüyorum

• Kimse resim falan paylaşmıyor. Aracı teslim alan foruma uğramıyor sanırım.

• platin1111 kullanıcısına yanıt
    97 bin fiyat aldim bugun

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

97 bin fiyat aldim bugun

Herkes 95 fiyat veriyor. Size yüksek fiyat vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platin1111 -- 19 Ekim 2017; 22:17:10 >
  • En çok ta 25 kasım ötv ve kur öncesi araç alıpta her araca 30 bin fazla isteyen 2,el sahiplerine üzülüyorum. Teşekkürler NISSAN ;)))
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.