Bildirim
+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (13. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herkese aracı hayırlı olsun 116.5'e 1.6 dizel otomatik yeni kasa tekna paket için anlaşmıştım.
Şimdi aracı teslim alacağım ama seramik kaplama teklif ettiler 1000 liraya. Sizce bu işlem ne kadar faydalı, Bu paraya değer mi?
Selamlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayirli olsun. Seramik kaplamayi bilmiyorumda o fiyata nasil ayarladiniz.merak ettim
Lansman günü alanlar bu ve benzeri fiyatları aldı hocam. İlgi olunca günden güne indirimi düşürdüler.
Sakın hocam. Auto King ‘de hem de güya indirimli 1750 gibi bir rakama yaptırmıştım, hiç bir şeye yaramıyor. Paranıza yazık.
Benim naçizane önerim bu tip teklifleri es geçin gitsin.
Buradaki renk metalik gri mi?
quote:
Orijinalden alıntı: phatron_23
Buradaki renk metalik gri mi?
aynen hocam, metalik gri olarak geçiyor Nissan'da.
Aslında metalik füme. -
Hayırlı olsun. Mutlu günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim.
Teşekkür ederim.
Hocam fiyatlar açıklandıktan sonra ilk gündü. Ankaradan İstanbula birçok bayiyle telefonda görüşüp pazarlık yaptım. Bu fiyata İstanbul'da iki bayi düşmüştü. Metalik gri elinde olan bayii tercih ettim.
Biraz kısmetimize denk geldi.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Şimdilik ben de yaptırmama taraftarıyım.
Çok tşklr cevap için.
Sevindim sizin adiniza. Gule gule kullanin. Nissan sadakat indirimi var mi bu fiatta? Hangi bayiden aldiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calwincalwin -- 17 Ekim 2017; 21:14:16 >
Yeni araca kaput koruma ve yan kapıların alt bölmelerine film kaplatan var mı işe yarıyor mu boya koruma vs yerine yaptırsak sökülünce iz falan kalır mı acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: calwincalwin
Sevindim sizin adiniza. Gule gule kullanin. Nissan sadakat indirimi var mi bu fiatta? Hangi bayiden aldiniz
Avcılar ve Kadıköy bayileri bu fiyatı vermişti.
Sadakat indirimi yok.
Arkadaşlar ben aracı teslim aldım. 1.5 dci dizayn paket. Araç yakıt olarak ŞAKA gibi. Passat cc de kullanıyorum. İşten eve 4 kmlik mesafede passat ortalama tüketim 11.2 lt. Kaşkay da 5.6 Şuan şehir içi ortalama tüketimim 4.9 trafik normal. Gerçek olduğuna inanmakta güçlük çekiyorum. Abartıyosun diyenler olursa yarın resim de atabilirim. Süspansiyonlar sert gibi geldi biraz bana. Biraz da bağımsız süspansiyon ve yükseklikten sanırım cc ye göre sallanıyorum gibi fakat alışırım herhalde. Cam tavan da manyak bir şey. Aracın tavanında gökyüzü var sanırım. Tek sıkıntım jantlardan da olabilir süspansiyon sert gibi geldi. Belki de janttan. Biraz ses takıntım var çukurlardan geçince rahatız etmiyor ama bir tık daha tok ses olsa süper olurdu. Trim sesi olarak da bir yerinden ses gelmiyor şuanlık. Bu olay biraz da benlik tabii ki senelerdir şu ses takıntısı olayını aşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: apoykalips
Yeni araca kaput koruma ve yan kapıların alt bölmelerine film kaplatan var mı işe yarıyor mu boya koruma vs yerine yaptırsak sökülünce iz falan kalır mı acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar
Ben yaptıracağım, ön kaput ve tampona uzun yolda çok taş geliyor. Nokta nokta boya kalkınca sinir bozucu oluyor. Yaşadığınız şehirde kaliteli malzeme ve işçilik yapan bir yeri tercih edin. Kesinlike sorun yaşamazsınız. Boya korumanın çok bir esprisi yok artık.
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. Yorumlarınızı tecrübelerinizi bekliyoruz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ön taraf çok fazla pulsara benzemiş
yaya güvenliği için kaputu iyice düşürmüşler burnunda sümük akarak ağlayan çocuğa dönüşmül ama iyi sattı qashqai bellediğim gibi dizel cvt hatası da fazla çıkmadı parasını hak ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 18 Ekim 2017; 4:33:31 > -
Gülan bayisi. Tabi aracımı takasa verdim onun da etkisi vardır illaki normalde inerler mi bu fiyata bilmiyorum.
Takaslardan iyi kazanıyorlar çünkü.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X