Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
78
Favori
387.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde 1.6 dizel otm. Platinum Premium için fiyat alan oldu mu? Telefonda 165 dediler, daha önce forumda 160 civarı konuşuluyordu.

Bu rakamlara çıkınca 3008 ve Tucson 4x4 de çok kafamı karıştırıyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 16 Ekim 2017; 14:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Bayilerden bazıları nissan olması yeter diyor bazıları qashqai olacak diyor.. o konuda net bir karar yok
  • elel E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Kapora verip sipariş verenler yazılı bir teklif ya da sözleşme alıyorlar mı bayiden, yoksa her şey sözlü mü oluyor? Araç geldiğinde fiyat arttı diyebilirler mi mesela?
    Ayrıca bayi ile anlaştığımız fiyattan başka, masraf adı altında bayi herhangi ekstra bir ücret talep ediyor mu? Daha önce hiç sıfır araç almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 16 Ekim 2017; 16:51:39 >
  • Merhabalar hangi bayiden 113 bin e design pack anlaştınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Eski nissan müşteri indirimini nasıl yaptılar? ŞU an hala üzerinizde nissan araç mı var, yoksa temsilcinin inisiyatifine mi kalmış?

3 kere üst üste aynı bayiden nissan araç aldık.
  • 1.5 dci 110 DESING PACK 117BN TL .ye anlaştık hayırlısı olur, bu motordan memnun kalırım inşallah.

Artı olarak tam boya koruma kauçuk paspas ve trafik seti.

• ali6511 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hangi bayiden aldınız acaba? Ne Zaman teslim edilecek? Paspas gerçekten kauçuk mu yoksa plastik pas pas mı? Bana bir bayi kimse kauçuk pas pas vermez plastik paspas verir. Kauçuk paspas 400 TL falan dedi.

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Sertepe otomotiv bursa dan hocam valla inan p anda heyecandan kauçuk mu plastik mi sormadım anlaştık birşeyde ama😁. Fiyat nasıl sizce
    Haftaya gelecek araç salı veya çarşamba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali6511 -- 16 Ekim 2017; 19:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Son günlerde 1.6 dizel otm. Platinum Premium için fiyat alan oldu mu? Telefonda 165 dediler, daha önce forumda 160 civarı konuşuluyordu.

Bu rakamlara çıkınca 3008 ve Tucson 4x4 de çok kafamı karıştırıyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

2018 yeni kasa Tuscon gelecek biraz bekleyin derim

Fiyat gayet uygun hocam bence. Tam boya koruma dedikleri ne oluyor onu sordunuz mu

• Alan, kullanan arkadaşlar sağlıkla keyifli günlerde kullansınlar.

Ancak şunu söylemek istiyorum;

120-160 bin TL arası araç kapış kapış satılıyor.Sonra da ötv ve yakıt fiyatları neden bu kadar artıyor diye şikayet ediyoruz.

Elbette ötv ve yakıt fiyatları çok çok çok yüksek.Ancak bu kadar araç talebini gören birileri bu fırsatı maalesef kullanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: subutay3838

quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Son günlerde 1.6 dizel otm. Platinum Premium için fiyat alan oldu mu? Telefonda 165 dediler, daha önce forumda 160 civarı konuşuluyordu.

2018 yeni kasa Tuscon gelecek biraz bekleyin derim

160K bandında dizel a/t Tucson nerede?

@hoktuaslan Eğer bütçenize uyuyorsa 3008 düşünün derim, çok istedim ama kısmet olmadı peugeot da kalmayı..

En azından güncel kasa, en az 5 sene ufak tefek makyaj dışında büyük değişim göstermez. Yakıtta avantajlı ve otomatiği sorunsuz. QQ dan sonra o sınıfın en çok satanı diye hatırlıyorum.
    QQ 2 seneye kasayı tamamen değiştirecek, mevcut makyaj öncesinde de çok ciddi farklar yok. İyi araştırıp karar verin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

1.5 dci 110 DESING PACK 117BN TL .ye anlaştık hayırlısı olur, bu motordan memnun kalırım inşallah.

Artı olarak tam boya koruma kauçuk paspas ve trafik seti.

Hocam bende 1.5 dci TEKNA : 109.500, SKY PACK 114.500 fiyat aldım yarın bayi ile görüşüp son kararımı vereceğim.

Motordan memnun kalırsınz özellikle tüketimi çok iyidir. Bende eski kasası var şu an 156bin km'dir hiç üzmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 16 Ekim 2017; 23:40:31 >
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekürler size de hayırlısı olur inşallah.

Hocam özelden bir türlü mesajına cevap gönderemedim.

Sen de sonunda kararını vermişsin hayırlı olsun. Benim benzinli tercih sebebim evdeki 2. araç oluşu (Dizel passat mevcut) ve yıllık 10.000 km civarı kullanılacağı içindi.

Allah kaza bela vermesin..
  • Arkadaşlar tekna ile visia arası baya açıldı. 1.2 visia alınmazmı 95.000 visia 107.000 tekna

• quote:

Orijinalden alıntı: calwincalwin

Hocam bende jetta 1.2comf manuel var. 1.6dci otomatik tekna kafama takildi. Arastiriyorum su anda. Test surusu yapıp ona gore karar verececegim.

Test sürüşü yapabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: platin1111

quote:

Orijinalden alıntı: calwincalwin

Hocam bende jetta 1.2comf manuel var. 1.6dci otomatik tekna kafama takildi. Arastiriyorum su anda. Test surusu yapıp ona gore karar verececegim.

Test sürüşü yapabildiniz mi?

Ben bugün test ettim, manuel dizel Passat B8 kasadan buna geçmek mantıklı geldi, 1.6 dci baya hoştu.

Test parkuru kısaydı biraz ama 100 e hızlandım yine de, araba epey seri, şanzımanın etkisiyle kesintisiz hızlanıyor.Virajlarda da eski kasası kadar yatmıyor gibi geldi bana

• arkadaşlar merhaba ben yeni kasayla ilgili görüşmek için gittim ama anladığım kadarıyla 2017 araçları fena halde elden çıkarmaya çalışıyorlar yeni kasanın çok bi değişikliği yok kadar fark verilmez dedi temsilci 2017 black edition için 128 bin fiyat verdi.Fiyat kötü değil ama verilirmi yeni kasa varken ? yeni kasa skypack içinde araç yok ama 142 son fiyat dedi
  • ve bir kaç günlük yoğun araştırmalar sonucunda bugün kaporayı verdim aracın.

aklımda fiyat yüzünden tekna almak vardı ama ilk aldığım fiyatın üstüne bayiden biraz daha indirim alınca sky pack tercih ettim. Ekstra olarak kauçuk paspas hediye ettiler.

vakit kaybetmeden kredi işlemlerini hallettik ve 40bin tl %0 faiz kredim hemen çıktı.

Ruhsat ve plaka işlemlerinin tamamlanmasının ardından kısmetse Cuma günü aracı teslim alacağım.

1.5 DCİ SKY PACK METALİ GRİ (FÜME)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.