Şimdi Ara

+++ MAKYAJLI YENİ QASHQAİ 2017 +++ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.349
Cevap
78
Favori
387.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10.000 indirim yapsalar bile 125 e verirler en son.

Sen 109 a iyi kapatmissin teknayi. Guzel alisveris olmus.

Nissan cok cakal davrandi. Bu dusuk fiyatlarla herkesi bayilere cekti, ellerindeki az arabayi bu fiyatlara tüketti simdi kademeli olarak çeker fiyatlari yukari.

Bende temmuz sonu haziran basi 109.00 a skypack almistim.

Valla cok guzel araba. Cok memnun kalacaksin.

Keske yeni teknanin cantlari cok kollu olsaymis, onun haricinde gözümde kusursuz araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Nissan'ın sitesinde lansmandan beri 2 liste bulunuyor.

Sitenin üst kısmındaki kampanyalı fiyatlar:
    https://www.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/turkey/fiyat-listesi/Ekim-2017-Tavsiye-Edilen-Fiyat-Listesi-AD-04102017.pdf

Tekna Dizel Otomatik: 124.758

Sitenin en alt kısmındaki normal fiyatlar:
    https://www.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/turkey/fiyat-listesi/2017-MODEL-YILI-EKIM-2017-AC-TAVSIYE-EDILEN-ANAHTAR-TESLIM-FIYATLARI-DETAYLI.pdf

Tekna Dizel Otomatik: 144.900

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

10.000 indirim yapsalar bile 125 e verirler en son.

Sen 109 a iyi kapatmissin teknayi. Guzel alisveris olmus.

Nissan cok cakal davrandi. Bu dusuk fiyatlarla herkesi bayilere cekti, ellerindeki az arabayi bu fiyatlara tüketti simdi kademeli olarak çeker fiyatlari yukari.

Bende temmuz sonu haziran basi 109.00 a skypack almistim.

Valla cok guzel araba. Cok memnun kalacaksin.

Keske yeni teknanin cantlari cok kollu olsaymis, onun haricinde gözümde kusursuz araba

Dizel manual tekna lansman fiyatı 116 bin bu durumda bahsedilen araç için 6300 civarı indirim yapılmış ki çok aşırı yüksek bir indirim olmamakla beraber yüzde olarak iyi bir indirim düşüncesindeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında bu fiyatlar mı geçerli olur acaba?Tekna dizel otomatik için 119.000'e anlaşmıştık bayiyle araç kasım ayı başı gelecek dediler.Visia felan mı alsak?Napacağımızı hiç bilmiyoruz.

• dizel otomatik dolu bir qq 150 bine gelir mi? gelirse lider kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    İnşallah geçerli olur hocam. Birçok insan 117-118-119-120 civarı rakamlara kapora verdi. Ben de dün Antalya'da 120.500 için kapora verdim. Fiyat garantisi vermediler, zam gelirse, vazgeçersen kaporayı iade ederiz, dediler.
    Merakla bekliyorum...
    Eğer olmazsa, Kasım'da gelecek olan Opel Grandland X'e bakacağım, o araç daha çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 15 Ekim 2017; 21:53:42 >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Müşteri çekme taktiği bence de.
    Dün sordum, Antalya bayisine, fiyat-performans aracı olan ve çok talep gören dizel Tekna'dan sadece 5 adet gelmiş.
    "Olmayan aracı, olmayacak fiyattan satışa çıkarıp müşteri çekmek; sonra da başka araç kakalamaya çalışmak" gibi bir amaç var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

Müşteri çekme taktiği bence de.
    Dün sordum, Antalya bayisine, fiyat-performans aracı olan ve çok talep gören dizel Tekna'dan sadece 5 adet gelmiş.
    "Olmayan aracı, olmayacak fiyattan satışa çıkarıp müşteri çekmek; sonra da başka araç kakalamaya çalışmak" gibi bir amaç var sanırım.

Ben satis temsilcisiyle uzun uzun gorustum

Adamlarda bu ayda gelmesini beklemiyolarmis.

2018 ilkbaharda bekliyorduk ama erken geldi bana kalirsa nissan sene bitmeden adet yapmak icin böyle bi hamle yapti dedi satis temsilcisi.

Gaytte akla yatkin.

İlk partiden araba alanlar kesinlikle karli olacaklar.

Fakat insallah bi kronik problem falan yasamazlar.

• ilk partiden kalmamıştı alamadım bu hafta gelecek dediler bakalım yarın belli olur ikinci partiler
  • apoykalips kullanıcısına yanıt
    Tekna dizel otomatik mi gelecek?Hangi bayi?Hangi şehir?

Fiyat konusundan bilgi var mı ? hangi bayi bilgi verirseniz sevinirim..
  • Ben de 1.2 benzinli otomatik skypack ile 1.5 dizel manuel skypack arasında kararsız kalmıştım. Bugün 1.2 benzinli için kapora bıraktım.

Nissan Park 1.2 benzinli otomatik skypack için 110.250
    1.5 dizel manuel skypack için 115.000 fiyat verdi.(Nissan sadakat indirimimiz var.)

Aynı fiyatları Bostancıoğlu Nissan da vermişti. Ay sonuna teslim edilmesi planlanıyor.
  • istanbuldan mar oto ve tepretoğullarına sorun gelecek arabalar var diyorlar ben tekna dizel otomatik için kapora verdim.pazartesi salı gelir dediler bakalım inşallah.
    Bizde tekna dizel otomatik için kapora verdik.Bizim görüştüğümüz bayi Nissan Park otomotiv.Pek net bişey söylemediler.Bu ayda olabilir gelecek ayda dediler.Bakalım ne olacak göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: since75

quote:

Orijinalden alıntı: elessar13

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

19 inç kadjar denemiş ve kasislerde tümsek ve çukurlarda çok rahatsız olmuştum geçen sene.

Makyajlı QQ denemiş olanlar acaba 19 inç ppp denediler mi? Süspansiyon ve yoldaki konfor nasıldı?

Merhaba, makyajlı skypack test ettik. Süspansiyonları çok beğendik hatta ama inanın jantlarına hiç dikkat etmedim. Ama skypack olduğuna göre 17 dir tahminen.

O kadar istememize rağmen test edemedik makyajlı kasayı Ankara da. Sürüş konforu ve özellikle ses izalasyonu hakkında yorumunuzu paylaşabilir misiniz? İyileşme düzeyini merak ediyorum.

Diğer bir konuda makyajlı kasada led gündüz ve arka stoplar şu anda var mı yoksa kasım da gelecek araçlarda mı olacaklar?

Eski kasayı çok yıllar önce sürmüştüm o yüzden sürüş konforu ve ses izolasyonu konusunda iyileşme olup olmadığını yorumlamam mükün değil. Ama genel sürüş performansı gayet güzel gelmekle birlikte ilk defa uzun soluklu suv tarzı bir araç kullanmamdan kaynaklı biraz sesli geldi aracın içerisi. Ayrıca motor sesi de beklediğimden yüksekti biraz. Ön ve arka ledlere gelince kullandığımız araç skypack ti ve önde ledler vardı ama arka stoplara hiç dikkat etmedim ama salı günü oralardan geçeceğim ve tekrar ayrıntılı inceleyeceğim bu gidişle ::)

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Golften qhasqai ye geçelim diye düşünüyorduk, sizin mesaj sayesinde grandland x i farkettim.

Rekabetçi bir fiyatla iyi iş yapar. Gerçi pug 3008e yakın konumlandırabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nissan internette ki fiyat ile pek uyuşmuyor. bayiye gittik bizi ilk karşılayan hanımefendi dizel manuel araçlara 120-140 bin lira dedi, internette ki 104.000 tl lansman fiyatını gösterince daha yetkili birinin masasına geçtik. çoğu müşterinin kafası karışıyor fiyatlar hakkında doğrudur. ekim ayının sonuna kadar bu fiyatlar sürecek bu yüzden 2 farklı fiyat listesi var dedi.

1.5 dci manuel visia 98000 tl'ye aldık. (100'e kadar düşme opsiyonu varmış satış temsilcisiniz. içerden bilgi çaktırmayın. 2000 lira da eski nissan müşterisi olduğumuzdan verildi. zorlayın bu ekim ayı tüm stokları eritecekler belli.)
  • 1.5 dizel manuel skypack kullanan varmı performas nasıl bu kasada 1.2 otomatik skypack ile arasında karar veremiyorum.
  • Senceroo kullanıcısına yanıt
    Eski nissan müşteri indirimini nasıl yaptılar? ŞU an hala üzerinizde nissan araç mı var, yoksa temsilcinin inisiyatifine mi kalmış?
  • 1.2 benzinli otomatik Design pack için 113'e anlaştık bu hafta satın alım işlemini yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.