Şimdi Ara

Malatya maçına bilet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya İstanbul’da olacağım Malatya maçına gitmeyi çok istiyorum. Fakat birkaç sorum var arkadaşlar.
    1-Öncelikli bilet almak için Gs mobile hat çıkartmayı düşünüyorum. Sırf bu maç için. Hat aktif olduğu an bilet alabilir miyim? Belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?
    2-Bilet fiyatları Beşiktaş maçına kıyasla nasıl olur?
    3-Biletler öncelikli olarak satışa çıktığında 8. kategoride yani doğu yada batı üstte yer olur mu? Yoksa sadece 4,5,6 kategori gibi pahalı yerler mi olur?
    Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olur musunuz lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Hat aktif olunca hemen bilet alabilirsin.
    2- Beşiktaş maçı kadar olmaz bence ama o seviyeye yakın olabilir, belki trabzon maçı ile aynı fiyatlar olur. (benim şahsi düşüncem)
    3- Hem sezonun son iç saha maçı hem de bir ihtimal şampiyonluk maçı bu sebeplerden ötürü öncelikli satışta 6. kategoriden daha düşün yerlerde bilet bulmak zor olur. Eğer maça ciddi olarak gitme planın var ise kendini 5-6. kategoriye hazırla. Madem İstanbul'a gideceksin; maça gidemeyip biletini gişe fiyatına veya gişe fiyatının az biraz üstüne devredebilecek kombine sahiplerini de araştır bu hafta. Ama sakın durumu fırsata çevirip gişe fiyatının 2-3 katını isteyen KAN EMİCİ'lere fırsat verme.
  • igunduz kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bir arkadaşımla gideceğim 2 adet yan yana lazım bana. Devir olabilir ama böyle bir maçta gişe fiyatından veren bulamam herhalde. Ortalık kan emici kaynıyor dediğiniz gibi.
    Biletler satışa çıktığı anda 8. kategoride yer olmaz mı diyorsunuz? Eğer orası dolu olursa gidemem herhalde kötü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.