Şimdi Ara

malatyada gece radar uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malatyada gece 22:30 sıralarında çevreyolunda ilelerken hızım 90 ile 100 arasındaydı gece radarı denilen radar uygulaması varmış ilk defa denk geldim acaba radara düşmüş olabilirmiyim? (malatyada çevre yolu şehir içinde) ama çevirme yoktu çevirmeye girmedim sizce ceza gelirmi? gelirse postayla eve mi gelir.... bu konu hakkında bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler... cevaplarınızı bekliyorum

• Eger karsida polis otosu bekliyoduysa, kesin yakalanmissinizdir. Bizim burada gece gunduz farketmiyor. Pusuya yatmis bekliyorlar valla. Gecmisolsun. İnsallah katlamali gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çevreyolu altgeçit çıkışlarında çoğu zaman bekliyorlar orda mı yakalandınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondrtan

malatyada gece 22:30 sıralarında çevreyolunda ilelerken hızım 90 ile 100 arasındaydı gece radarı denilen radar uygulaması varmış ilk defa denk geldim acaba radara düşmüş olabilirmiyim? (malatyada çevre yolu şehir içinde) ama çevirme yoktu çevirmeye girmedim sizce ceza gelirmi? gelirse postayla eve mi gelir.... bu konu hakkında bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler... cevaplarınızı bekliyorum

Malatyada radar çevirmesi yok hocam. Postayla adresinize gelecek. Orada hız sınırı 70. Her türlü yediniz geçmiş olsun.
  • O çevre yolu, o şehre yakışmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli olmuyo acı acı yardirdigim yerlerde oldu gelmedi Elazığ'da valilik onunde gece 4 de ceza yedim bu da var tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Hocam çevreyolu altgeçit çıkışlarında çoğu zaman bekliyorlar orda mı yakalandınız?

Ben alt geçitte yakalandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AcayipKuark kullanıcısına yanıt
    aynen elazığ yönünden ankara yönüne doğru tam maltepe parkın çıkışında shell petrolün önündeydi farları yanıyordu siren falan yoktu
  • Zizu Z kullanıcısına yanıt
    inş hocam ya ne işdir bu böyle...
  • seven44 S kullanıcısına yanıt
    kaçla yakalandınız ve ne kadar ceza geldi hocam size postaylamı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven44

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Hocam çevreyolu altgeçit çıkışlarında çoğu zaman bekliyorlar orda mı yakalandınız?

Ben alt geçitte yakalandım

kaçla yakalandınız ve ne kadar ceza geldi hocam size postaylamı geld
  • quote:

Orijinalden alıntı: ondrtan

kaçla yakalandınız ve ne kadar ceza geldi hocam size postaylamı geldi

70 girmişim radara yirmi yirmi beşgün sonra posta ile geldi 187 tl en kısa zamanda yatırdım 142 falan tuttu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.