Şimdi Ara

MALDİVLER... Bilgi ve tecrübe paylaşımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
9
Favori
26.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım Aeroflot tarifeleri sezona özgü olmuş.Şu an kişi başı gidiş-dönüş 400euroya yakın fiyatlar var ve Setur'un Aeroflot ile anlaşması da varmış.Bu biletleri worldpuan ile ödenebilir yani.Puansız gidecekler için kaçmayacak fiyatlar gerçekten.
  • Maldivler pahalıdır, Fiji öneririm uygun uçak bileti bulabilirseniz.

edit : uçak biletleri fena değil, fijiden ucuz biletler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 17 Aralık 2014; 19:10:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

Maldivler pahalıdır, Fiji öneririm uygun uçak bileti bulabilirseniz.

Fiji benimde ilgi alanımda. Siz gittiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: byob

Maldivler pahalıdır, Fiji öneririm uygun uçak bileti bulabilirseniz.

Fiji benimde ilgi alanımda. Siz gittiniz mi?

iş nedeniyle gittim de gezemedim ben, 1 gün durdum toplamda.

tek başıma olduğum için beni sarmıyor o taraflar, oralara sevgiliyle falan gitmek daha başka olur galiba
  • Fiji içinde baktım ama uçakla bile çok uzak ve pahalı geldi :)
    maldivler için günlük ne kadar para harcanır kişi başı oteline göre değişebilir tabi ama kurumbada kalan arkadaşlar varsa veya genel bi tahmin de olabilir
    bir de aeroflotla trasnit uçan arkadaşlar önemli bilinmesi gerekenler nelerdir ve son olarak maldivlerde gecelik konaklama için otelin aldığı ekstra vergi varmıdır ne kadardır şimdiden okuyan ve cavap veren arkadaşlara teşekkürler...
  • Aeroflot 1300 liraya gidiyor ama 35 saat aktarma var. Rusya vize istemediğinden havaalanı yakınlarında bir otelde kalınabilir.

• 16 saat
  • apocalipto4037 A kullanıcısına yanıt
    Benim baktığım tarihler için 32 saat aktarma gösterdi.
    MALDİVLER... Bilgi ve tecrübe paylaşımı

• Aeroflot
    SU2131
    Online timetable is available 48 hours before flight departure Seat selection is unavailable Online check-in starts 24 h. and closes 1 h. 30 min. before the departure time Request special meal Add flight to Calendar
    14:05
    04 February 2015

Istanbul,
    Ataturk IST
    Terminal: I
    18:20
    04 February 2015

Moscow,
    Sheremetyevo SVO
    Terminal: D
    Class: Econom / N
    Status: Reconfirmed
    Aircraft: Airbus A320-100/200
    Meal: Lunch
    Flight: 3 h. 15 min.
    Moscow, Sheremetyevo SVO Different terminals connection 4 h. 35 min.
    Aeroflot
    SU0320
    Online timetable is available 48 hours before flight departure Seat selection is unavailable Online check-in starts 24 h. and closes 1 h. 30 min. before the departure time Request special meal Add flight to Calendar
    22:55
    04 February 2015

Moscow,
    Sheremetyevo SVO
    Terminal: F
    09:30
    05 February 2015

Male,
    Male International MLE
    Class: Econom / N
    Status: Reconfirmed
    Aircraft: Airbus A330-300
    Meal: Lunch
    Flight: 8 h. 35 min.
    Aeroflot
    SU0321
    11:15
    12 February 2015

• değerli arkadaşlar malede önerebileceğiniz tavsiye edebileceğiniz bi kaç gün kalınabilecek otel tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü aeroflot dönüş uçuşunu 3 gün ileriye aldı tatil planımız mecburen uzadı malede 2 gün fazladan kalıcaz mecbur :)
  • Emiratesle maldivlere dubai aktarmalı olarak gideceğiz.Dubai aktarmasında bir vize almama gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Emiratesle maldivlere dubai aktarmalı olarak gideceğiz.Dubai aktarmasında bir vize almama gerek varmı?

Hayır gerek yok. Bagajı İstanbul'dan verirsiniz Male'de alırsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Emiratesle maldivlere dubai aktarmalı olarak gideceğiz.Dubai aktarmasında bir vize almama gerek varmı?

Hayır gerek yok. Bagajı İstanbul'dan verirsiniz Male'de alırsınız.

Cevabınız için tşkler...Ben hollandadayım şuanda amsterdam dan dubai aktarmalı emiratesle gidicem bir fark olmaz dimi?
  • MPS-55 kullanıcısına yanıt
    Amsterdam'da iki uçağın da biniş kartlarını veriyorlarsa sorun olmaz.Transit olarak hemen geçersiniz.Ayrıca aktarma saatiniz kısa ise Dubai havaalanında transitte de olsa güvenlik kontrolü oluyor ve burada kuyruk olabiliyor dikkat edin.Malum Emirates her daim geç kalkar geç iner..
  • Güzel kony bilgilendirdigin için tesekurler

• quote:

Amsterdam'da iki uçağın da biniş kartlarını veriyorlarsa sorun olmaz.Transit olarak hemen geçersiniz.Ayrıca aktarma saatiniz kısa ise Dubai havaalanında transitte de olsa güvenlik kontrolü oluyor ve burada kuyruk olabiliyor dikkat edin.Malum Emirates her daim geç kalkar geç iner..

Oradaki elektirik prizleri fakrlı olduğu yazıyor bir aparat getirmemize gerek varmı?Yanımızda getirecek önemli eşyalar nelerdir sizce?
  • peki balayi olarak gidince toplamda nekadar odeniyor Bilgi verirmisiniz ..

• MPS-55 kullanıcısına yanıt
    Kaldığımız otelde bizim prizlerden de vardı ancak sayıları azdı.Diğer prizlere de cep telefonu-kamera şarj cihazlarını takabildik.Garanti olsun diyorsanız almanız elbette tavsiye edilir ama almazsanız da sorun yaşamazsınız.İhityaç halinde oteller de temin edebilir.(otelden otele değişir elbette bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahnisa_

peki balayi olarak gidince toplamda nekadar odeniyor Bilgi verirmisiniz ..

Öncelikle balayı olması fiyatı değiştirmiyor burada yanlış anlaşılma olmasın.Siz otele biz balayı için geliyoruz derseniz küçük sürprizlerle karşılaşırsınız hepsi bu.

Fiyat olarak biletler zaten 4 binTL ve üzeri tutacaktır.Otel olarak günlük ise 300 liradan 5bin liraya kadar hatta daha pahalı seçenekler mevcut.Balayı için minimum 1500 lira civarı bir otel seçtiğinizi varsayarsak 5 günlük maliyetiniz 11bin TLyi bulabiliyor.

Başka sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz..
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Kaldığınız otelin adı neydi acaba? Bu sene evleceğim balayı için bende Maldivler düşünüyorum ancak resimlerden karar vermek risk gibi geliyor çevremde gidip gelen de yok ne yazk ki. Tecrübelerinizi paylaşmanız gerçekten çok iyi olmuş, Maldivler'de karar kılmama çok yardımcı oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.