Şimdi Ara

Maldonado-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bazısı var çok yetenekli olmasa da elinden geleni yapıyo aldığı parayı sonuna kadar haketmeye çalışıyo,
    bi de Meireles gibileri var takımın belki en kapasiteli oyuncusu ama gel gör ki 19 yaşındaki çocuk bile orta sahada ondan daha çok sorumluluk alıyo, Fenerbahçe adamın umrunda bile değil parayı garanti mi alıyo ?

Sürekli fantezi peşinde, lan bi adam her birebirde bacak arası dener mi mahallede tek kale mi oynuyon,sürekli en kolaydaki adama pas denemesine rağmen onda bile hata yapıyo... çıldıracak bu herif beni gördüğüm zaman kan beynime sıçrıyo

iyi oynadığı maç yok, gol attığı maçlarda bile kimse konusunu açmadı çünkü gol dışında yine bişey yapmadı, yediği kırmızıları sölemiyorum bile ve en az 3M alıyodur aldığı paralar haram olsun.

Ersun Yanala kızıyorum ama kadroya baktığımda hakikaten Aykut Kocamandan enkaz devraldı, en az 9 tane çöp adam var ve Can Bartunun da dediği gibi çoğu yabancı....

• Sahada en çok sinir olduğum milyonluk ruhsuz odun ilk isteyene verelim gitsin

Maldonado-2
  • geldiğinden beri 3 maç oynadi adam gibi borussia benfica ve webonun 2 tane attığı gs maçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

geldiğinden beri 3 maç oynadi adam gibi borussia benfica ve webonun 2 tane attığı gs maçi

borussia
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

geldiğinden beri 3 maç oynadi adam gibi borussia benfica ve webonun 2 tane attığı gs maçi

borussia

mönşıngıladbah almanyada ki
  • quote:

quote:

borussia

Mönchengladbach grup maçını diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sneıjder'i Gönderip 4-4-2..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mücadele sonrası kendisini arayan Telegraaf muhabirine açıklama yapan Kuyt, “Yarım gördüğüm gözüme rağmen kafayla golü attım. Top kafama geldiği anda gözümü sakınmak aklımdan geçmedi. Ben canımın acıyacağını düşünüp kafamı toptan kaçırsam ve 3 puanı alamasak, bu kez sadece benim değil herkesin canı acırdı” şeklinde konuştu.

bide böyle bi adam var
  • Orta sahadaki en kapasiteli oyuncu ama başarı umrunda değil.
  • Biz ysrarla oyunculary bireysel olarak de?erlendiriyoruz. ?u takymda takym olmadan parlayabilecek tek isim var o da yetenekleri ile Salih.
    Onun dy?ynda gerçek anlamda takym olmadan Sow dahil öyle aman aman performans gösterebilecek bir adam yok. Meireles de o ?ekilde. Az biraz takym oyunu oynamaya ba?layabilirsek vazgeçilmez olur.
    Ancak topu bu kadar sabit ve temposuz oynayan bir takymda mümkün de?il kimseyi memnun edemez performansy ile.
  • Lazio maçında da iyiydi . 2-0 kazandığımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaygcl

Lazio maçında da iyiydi . 2-0 kazandığımız

bencede söylenebilecek tek iyi maçı belki lazio maçıdır, o maçta taşın altına elini sokmuştu biraz
  • Bence en iyi maci benfica maciydi kadikoydeki.

• Ben yinede Raul süz orta saha düşünmem...Belindeki sakatlık filan iyice geçsin. Belliki çok yüklenemiyor..En azından kafası çalışan, pozisyon almayı bilen oyunculardan saha içinde
  • 10 milyon bu adam ya yazık günah valla insan farklı şeyler bekliyor parayı verınce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Belindeki sakatlık filan iyice geçsin. Belliki çok yüklenemiyor..

• Maç seçmese takimdaki en kaliteli oyunculardan biri.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Belindeki sakatlık filan iyice geçsin. Belliki çok yüklenemiyor..

• Orta sahamız çok kötü futbolda şuan en önemli yer orta saha ve bizim ortada şu oldu dediğimiz kimse yok.

• Adam cok uyanik.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.