Şimdi Ara

Maldonado-2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Arsenal in 2. golünde topu süren Ramsey in önüne çıkmayıp rakibin arkasına saklanmıştı. Ben bu sahtekarı Bate ile oynanan ilk maçta 4. dk ki kırmızı kart ile silmiştim.

+1907 yedi futbol biraz da karakter meselesi örnek selçuğun futbolu tartışılır ama sahada herşeyiyle oynayan karakterli biri
  • salzburg maçında yine bi bacak arası denedi geçiremedi, adam topu çalınca Bate maçındaki tekmenin aynısını salladı ama adama gelmedi, bu kadar kafası çalışmayan adam olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

salzburg maçında yine bi bacak arası denedi geçiremedi, adam topu çalınca Bate maçındaki tekmenin aynısını salladı ama adama gelmedi, bu kadar kafası çalışmayan adam olur mu

Ama foruma bakın her 11 de yazılıyor Kuyt gibi sözleşmesinde var herhalde, "gerçek yada hayali tüm kadrolarda 11 de oynar."
  • Bir işe yaramıyor koy salihi oraya daha iyi oynaar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bırak sen futbol uleması tv yorumcularının meirelesi eleştirdiğini duydun mu, çok bilen Rıdvan daha tek laf söylemedi

ama nedense adam durp dururken sanki sormuşlar gibi Salih için "en fazla Baroni olur" diyo. Kaliteli spor yorumcularına da ihtiyac var, hem yönetim hem taraftar faydalanır bundan...
  • Meireles gidince çok ararsınız. Meireles aslında Topal'ın oynaması gereken yyede oynamalı oranın oyuncusu. Ama biz bekliyoruz ki Meireles çalım atsın, pozisyon yaratsın bu tipte bir oyuncu değil ki Meireles savunma yönü ile öne çıkmış bir futbolcudur.

• jordy clasie Feyenord bu adamı 10 M verene satacak
  • bu adamı ordan alıp yerine kimi koyacaksınız acaba. adam işini yapyor ne fazlası ne eksiği
  • Fatih Terim gibi bir teknik direktör olsa görürüm ben onu takımın en iyisi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

bu adam kötü oyuncu değil maç seçiyor... aynı diğer oyuncular gibi.

bunun sebebide başındaki teknik adamın gerekli baskıyı yapmaması ve otoriteyi kuramaması.Ver bakayım bu adamı Fatih Terim'e maç seçmeye cesaret edebiliyor mu

Hamit bal gibi de mac seciyor kardesim. Bugun ne yapacak Meyro cok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.