Takımda başka kim iyiydi bu son maçlarda ? Ona göre onlar kalsın, kalanı yollayalım...
Mert, Bruno, Alper...Başka ?
Shadow Fox
kullanıcısına yanıt
zaten kötü olan herkesi eleştiriyoruz, diyorum ya çok çöp adam var. ama baştan sayarsak en başa Meireles yazılmalı sanırım çünkü en büyük beklenti ve maliyetle gelen oyuncu.
Herkesin Fernandesi Selçuk İnanı vardı, bizde heveslendik standartların üstünde bi adamımız olsun diye 10M euro para verdik aldık, kepazeliğe bak
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow Fox
Takımda başka kim iyiydi bu son maçlarda ? Ona göre onlar kalsın, kalanı yollayalım...
Mert, Bruno, Alper...Başka ?
Bir sürü kötü oyuncu var zaten takımı çöpe atsak kimse almayacak.
2.5 m e alynan belluschi meireles in verdi?i katkynyn 3-4 katyny veriyor
yabancıların türklere yaptıkları klasik taktik bu oyuncuda. zamanında verim alabildikleri kadar oynattılar, sonra baktılarki olmayacak, zarar etmemek içinde biraz boş beklettikten sonra kolay bi maç denk getirip artık kadroda düşünmedikleri adamı 1-2 maç oynatıp sanki ideal 11 deymiş gibi .
menejer lerde böyle cilalayıp f.bahçe ye 10 kagıda çaktılar mis gibi. bu adam satıldıktan sonrada eminim kutlama yapmışlardır aralarında. taraftarları gözyaşı fln dökmüştür, caddelere taşıp meyro yu satan bizi satmış demektir fln diye galeyana bile gelmiş olabilir.
amaa yyooo olsun meyro gelecek dertler bitecekti tam da aradıgımız gibi takımı toplayacak ,şaha kaldıracak adam buydu geçen sene öyle dedi forumdaşlar.
ama neyse belindeki agrılar geçince bambaşka bi meyro izleyecegiz hepimiz.
Satalım gitsin bir halt olmaz bu heriften.
quote:
Orijinalden alıntı: sedoman34
Bu takımın bugün bu halde olmasının en büyük sebebi belki de Meireles. 10 M verip aldığımız adam Meireles yerine Fernandes gibi biri çıksaydı, bu takım böyle kepaze top oynamazdı
: yaptırımı olmaması sebebiyle takımlardaki en büyük sıkıntı yönetici anlayışı, bilgisizligi : transfer izleme, etüd, arge ekibi kuramayacak cahillikteki takım elbiseliler. + bunların dogal sonucu olarak ta şike, ceza gibi saçmasapan işlerle ugraşmak zorunda kalmak, rastgele menejer oyunlarıyla temin edilmiş , etüdü yapılmamış futbolcular toplulugu (bazılarımız takım fln diyor bu tür topluluklara )
not: f.bahçe bölümündeyiz ama yazdıgım herşey türk futbolunun tamamı için 3/5 degişik durumlarla aynı dertler.
Bu adamın sorunu tamamen gamsızlık başka bişey değil bana kalırsa yetenek ve kalite olarak elit ortasaha lardan ama adamın malesef başarı umrunda değil doymuş mu artık naaapmışsa
bu adam kötü oyuncu değil maç seçiyor... aynı diğer oyuncular gibi.
bunun sebebide başındaki teknik adamın gerekli baskıyı yapmaması ve otoriteyi kuramaması.Ver bakayım bu adamı Fatih Terim'e maç seçmeye cesaret edebiliyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: Spoderman
bu adam kötü oyuncu değil maç seçiyor... aynı diğer oyuncular gibi.
bunun sebebide başındaki teknik adamın gerekli baskıyı yapmaması ve otoriteyi kuramaması.Ver bakayım bu adamı Fatih Terim'e maç seçmeye cesaret edebiliyor mu
Fatih Terim sinirli bi adam Sneijderi falan da sallamıyo hiç, ilk yarı bitmeden alır kenara meirelesi.... . Ama Ersun Yanaladamı bu futboluna rağmen oynatıyosa Meirelesin de canına minnet, hem sahada hiç yorulmuyo hemde her maç banko, niye düzeltsin ki kendini
fenere başarıya aç oyuncu lazım. meireles fenere gelmeden önce şl kupasını kaldırdı.. normal
şu aurelio'dan beri adamakıllı biri gelemedi bu mevkiye, sıkıntısını halen çekiyoruz.
Bu adama kızıyoruz ama bu adam tam bir profesyonel. Ben ıslıklandığı maçta şimdi dedim tribünlere ota parmağını gösterecek ama kafasını öne eğip çıktı sahadan. En ufak birşeyde ne kadar çirkefleştiğini biliyorsunuz bu adamın. Ama orada saygı gösterdi. Çoğu futbolcunun yapamadığını yaptı adam.
Adam laf ediyorsunuz ama gecen sene de raul olmadıgı maçların %90 nında puan kaybettiik her maç gol atıcak hali yok ama pozisyon alıyor oyunun gorunmeyen kısmında etkili aslında tek sorun uzun pas atma sevdası bence
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Adam laf ediyorsunuz ama gecen sene de raul olmadıgı maçların %90 nında puan kaybettiik her maç gol atıcak hali yok ama pozisyon alıyor oyunun gorunmeyen kısmında etkili aslında tek sorun uzun pas atma sevdası bence
o zaman şöyle sorayım ; 1,5 yıl öncesine dönsen ve takımımızdaki Fernandes veya Selçuk İnan gibi bir oyuncunun boşluğunu kapatmak için 10 M gözden çıkarılmış olsa yine Meireles alınsın ister miydin ?
quote:
Orijinalden alıntı: he_man
quote:
o zaman şöyle sorayım ; 1,5 yıl öncesine dönsen ve takımımızdaki Fernandes veya Selçuk İnan gibi bir oyuncunun boşluğunu kapatmak için 10 M gözden çıkarılmış olsa yine Meireles alınsın ister miydin ?
hayır ama bi josico maldonoda da tekrar alınsın istemezdim peki sen 1,5 sene once meirelees geldiğinde nasıl bir tepki verdin.Suan daha iyisini almaya gerek duyan bir yonetim yok elimizde meireles var elimizdekileri arasında en iyisi sadece motive edilmesi gerekiyor bence oyuncuların çogu ersun hoca ya saygı duymuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: he_man
quote:
peki sen 1,5 sene once meirelees geldiğinde nasıl bir tepki verdin.Suan daha iyisini almaya gerek duyan bir yonetim yok elimizde meireles var elimizdekileri arasında en iyisi sadece motive edilmesi gerekiyor bence oyuncuların çogu ersun hoca ya saygı duymuyor
meirelesin sorunu motivasyondan çok profesyonellik anlayışıyla ilgili Chelseade oynayan adam buraya yatmaya gelmiş. Drogbanın etkisi malum, Kuytun hali ortada çok yetenekli olmayabilir ama elinden gelenin en iyisini yapıp aldığı parayı haketmeye çalıştığından kimsenin şüphesi yok.
Yönetim hangi mantıkla 10 M ödeyip yıldız almaya çalışıyo ? gelen adam iyi profesyonel olsun,mazeretsiz sorunsuz çıkıp oynasın, takıma direk katkı versin diye. Yoksa 10 m bonservis ödediğimiz yılda 3M alan adamı nazlanarak oynatacaksak işimiz var, Salihi kazanmaya çalışırız daha iyi...
Arsenal in 2. golünde topu süren Ramsey in önüne çıkmayıp rakibin arkasına saklanmıştı. Ben bu sahtekarı Bate ile oynanan ilk maçta 4. dk ki kırmızı kart ile silmiştim.