Şimdi Ara

Malezyadan PSP Fiyat Yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayın 19 unda abim malezyaya gidicekte psp 3000 alıdırıcam ona ama fiyatı ne kadardır bilmiyorum. Malezya ebay da 160$ (240 TL) gördüm sony sitesinde 899 Malaysia Ringgits (MYR) yani 275 TL diyordu. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim . . . şimdiden teşekkürler .

• Hafıza kartı bu fiyata dahil ise iyi fiyat değilse de bena sana söyleyeyim sen karar ver buradan alırsan kart dahil 350 TL ye malolur. (ama spot)
    Zaten garantiye pek ihtiyacın olmayacak alınca anlayacaksın.
  • garanti aramıyorum custom firmware kullanıcam
    fiyata hafıza kartı dahil değil ve buradan derken türkiyede mi 350 TL ye malolur dediniz ?
  • evet Türkiye de hafıza kartı dahil bu fiyata alabilirsin. fakat biraz araştırma yapman gerekebilir.
  • açıkçası internetten aramalarımda en düşük fiyatı 390 TL ile khalkhedon da gördüm ve hafıza kartı dahil değildi...
  • araştırmadan kastım sadece internet değildi.. ama malezya dan alman senin için daha kolay olur sanırım, sonuçta elinde kesin bi fiyat var ne de olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoradMace

açıkçası internetten aramalarımda en düşük fiyatı 390 TL ile khalkhedon da gördüm ve hafıza kartı dahil değildi...

psp (cfw li) + aparatları (hafıza kartı,usb,şarj,kulaklık vs.) 350tl yanında da istemediğin kadar oyun

fiyatlar hafıza kartı boyutlarına göre aşağı veya yukarıda çekilebilir

düşünürsen iletişim bilgileri imzamda mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalper

psp (cfw li) + aparatları (hafıza kartı,usb,şarj,kulaklık vs.) 350tl yanında da istemediğin kadar oyun

fiyatlar hafıza kartı boyutlarına göre aşağı veya yukarıda çekilebilir

düşünürsen iletişim bilgileri imzamda mevcut.

yok sağol dostum 2. el aramıyorum açıkçası ben malezya dan alan var mı varsa makul fiyatlara nereden bulabilirim, bir sorun olur mu diye sormuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.