Bildirim
Malezyadan PSP Fiyat Yardım ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hafıza kartı bu fiyata dahil ise iyi fiyat değilse de bena sana söyleyeyim sen karar ver buradan alırsan kart dahil 350 TL ye malolur. (ama spot)
Zaten garantiye pek ihtiyacın olmayacak alınca anlayacaksın. -
garanti aramıyorum custom firmware kullanıcam
fiyata hafıza kartı dahil değil ve buradan derken türkiyede mi 350 TL ye malolur dediniz ? -
evet Türkiye de hafıza kartı dahil bu fiyata alabilirsin. fakat biraz araştırma yapman gerekebilir. -
açıkçası internetten aramalarımda en düşük fiyatı 390 TL ile khalkhedon da gördüm ve hafıza kartı dahil değildi... -
araştırmadan kastım sadece internet değildi.. ama malezya dan alman senin için daha kolay olur sanırım, sonuçta elinde kesin bi fiyat var ne de olsa. -
quote:
Orijinalden alıntı: JoradMace
açıkçası internetten aramalarımda en düşük fiyatı 390 TL ile khalkhedon da gördüm ve hafıza kartı dahil değildi...
psp (cfw li) + aparatları (hafıza kartı,usb,şarj,kulaklık vs.) 350tl yanında da istemediğin kadar oyun
fiyatlar hafıza kartı boyutlarına göre aşağı veya yukarıda çekilebilir
düşünürsen iletişim bilgileri imzamda mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: scalper
psp (cfw li) + aparatları (hafıza kartı,usb,şarj,kulaklık vs.) 350tl yanında da istemediğin kadar oyun
fiyatlar hafıza kartı boyutlarına göre aşağı veya yukarıda çekilebilir
düşünürsen iletişim bilgileri imzamda mevcut.
yok sağol dostum 2. el aramıyorum açıkçası ben malezya dan alan var mı varsa makul fiyatlara nereden bulabilirim, bir sorun olur mu diye sormuştum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X