Şimdi Ara

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
9
Favori
31.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: triptister

Sesini çıkarmayanların ve bunun gibi ot çöp vergisi alanların,aldıkları tüm haklarımı öbür tarafta en alasına kadar alacağım.Hakkım varsa hâram olsun.Allah büyük er ya da geç bu da bitecek.

Öbür tarafta aldığın haklarınla artık bu dünyadan ahirete gümrüksüz ürün getirtirsin.

Bizim milletin bu ahiret inancı beni öldürecek.

Bir de hiç düşünmez misin ahiret varsa bu oy vermediğin dinci adamlar orada misliyle güçlü olurlar, burada hesap sorulmuyor orada oyda vermemişsin hiç hesap sorulmaz diye ?

Neyse boş verin kafanızı karıştırmayım ben sizin bildiğiniz gibi yapın, ahirette sorarsınız hesabını.
  • Makarnaya zam gelmedikçe sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 20 Temmuz 2017; 0:38:39 >
  • Bu tam bi orrrrrrrrrrrrrrrrganize iş.

• çakıyorsunuz bari limitleri kaldırında isteyen istediğini vergisini ödeyip alabilsin.
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    İlahi ya çok güldüm
  • Bize gelişmekte olan ülke sıfatını kim koyduysa bir daha koymasın. Gelişen ve gelişmekte olan ülkelerin en büyük ortak özelliği en birinci hedefi kendi vatandaşının refah içinde yaşamasıdır. Ancak şu anki hükümet vatandaşa nasıl yaslarız, nasıl sömürürüz, nasıl hayat enerjilerini ve umutlarını tüketiriz derdindeler ve bu doğrultuda kararlar verip uygulamaya koyuyorlar. Yazıklar olsun ne diyelim
  • referandum oldu. benim canım güzel komşularım ve suratlarında vermiş ve rahatlamışlığın inanılmaz sırıtması. insan aptal olur salak olur da bunların ne olduğunu ben çözemedim.

Daha önce okuduğum ir yazıdaki cümle hiç aklımdan çıkmaz. bence canım ülkemi bir cümlede özetlemek mümkün.

" İNSANLARININ OMUZLARINA KUŞ SIÇTIĞINDA KOŞA KOŞA PİYANGO BİLETİ ALDIĞI BİR ÜLKEDE, AĞIZLARINA SIÇANA OY VERMELERİ ÇOK DOĞAL "
  • Bu işin kulak arkasıda kalmadı

• Meşhur bir laf Joe bilir misin. Her millet hakettiği şekilde yönetilir diye.
  • Venedik'de binaların suyun içerisinde nasıl durduğunu hiç düşündünüz mü?
    Tahtalar sayesinde. Bildiğiniz suda şişen tahtaları adamlar zamanında bataklık olan yere teker teker çakmışlar. Bataklıkta oksijen bulunmadığı ve dibinde zengin aluvyonlar oldugu için bu tahtalar reaksiyona girmemiş aksine çelik gibi sertleşmişler. Aralarına da daha da sağlam olsun diye çakılvari şeyler dolduran venedikliler bugünki devasa şehri oluşturmuş düşmanlar kendilerine ulaşamasın diye de bilmem ne nehrinin akış yönünü değiştirerek şehrin etrafını sular altında bırakmıs ve şehri bugüne kadar ayakta tutmuşlardır.
    Bu anlattıklarının konuyla ne ilgisi var diyorsunuz biliyorum. Bu şekilde alınan stopaj vergisinin sistemle ne kadar alakası varsa o kadar alakası var venedik tarihinin de konumuzla hem hiç değilse genel kültürünüze kültür kattım azıcık.

Venedikliler kazıkları insanlık için bataklığın dibine çakmış arap yalamaları da bize çakıyor işte ne olacak amekaspor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 12 Haziran 2017; 22:34:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isem

Geç kalınmış bir uygulama, bir an önce yürürlüğe sokulması gerekiyor...

bencede. yurtdışından alışveriş yapmayandan bile alışveriş yapıyor gibi vergilendirilmeli. Yok öle yaşamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dev holdinglerin borçlarını sıfırlayıp, vatandaşı soyanlara zehir zıkkım olsun
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    1. Kime oy verdiğimi bilmiyorsunuz
    2.er ya da geç hak yerini bulur niye laf söylediniz ki ?
    3.Burada elimize geçen fırsatların hepsini ülkece teptik ? Elinizden birşey geliyorsa yapın,ben yaptım hiç bir işe yaramadı kanıtlarıyla gördük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2001 - 2002 yıllarında AKP ilk başa geldiğinde ekonomik kriz içinde bulunan ülkemin dolar kuru 1.20-1.35 tl arasındaydı şimdi oldu 3.5 - 4 tl. Bütün devlet kurumları özelleştirildi, arazileri satıldı, limanlar özelleştirildi , verginin vergisinden vergi almaya başladılar halen daha doymadı açlar.

Hazinedeki paraları partilere aktarmayı iyi biliyorlar ama.. Kimse bu paralar nereye gidiyor nereye harcanıyor diyemiyor herkesin eli kolu bağlı. Tek parti rejiminde sorgulama yapılamaz. Millet bunu istedi referandum da sonuç bu oldu. Şikayet etmek yersiz ödeyeceğiz vergilerimizi. Bu durumda dışardan da alsanız içerden de alsanız fiyat farkı kapanacak ürünlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 12 Haziran 2017; 22:52:3 >
  • En güzeli hiç alışveriş yapmamak, malları ellerinde patlayınca ne olacak bakalım...

• Buyrun canımızı alında rahatlayalım.

• "Eyiye gidiyo eyiye"
  • Tulumbada su kalmadı, sata sata bitirdiler devletin mallarını şimdi satacak birşey kalmadı. Şimdi para toplamak vatandaşa yükleniyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ülke tamamen şu filme dönmüş vaziyette artık hani fren tamamen boşalmış artık öyle hissediyorum... Şu filmden tek farkımız oyuncuların biz, izleyip gülenlerin ise dünya olması.

oo panpa idiocracy favorimdir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.