Şimdi Ara

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
9
Favori
31.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen yazacak daha çok şey varda neyse..

comnet@

Valla bende bıktım hocam, bi millete bu kadar zulüm olmaz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelişmiş ülkelerde devlet vergiyi kazançtan toplar, yani çok para yapan çok vergi verir, az kazanan az vergi, ilave olarak çok az olarakda tüketimden satış vergisi toplar.

bizimkiler kazanç vergisi hiç toplamıyor, bütün vergiyi tüketim mallarına bindiriyor, o zamanda herkes eziliyor. zenginler zaten hiç vergi ödemez, ekonominin büyük kısmı kaçak, taşınmaz mal/mülk vergilendirme sistemi tamamen çağdışı.
  • Bluflame B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten adaletli vergilendirme yapılabilse tuketim ürünlerine bu kadar vergi konulmaz. Oran olarak zenginlerin daha az vergi verdiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu düzenleme geçsin hepsiburada, n11 gibi yerli rakiplerden alışveriş yapmayacagım. Boynerlerin de ismi geçiyor.
    Küçük güvenilir esnafı tercih edeceğim. Nasıl bulacaksın derseniz forumlar neden var derim. Son iki telefonumu forumdaki satıcılardan aldım.
    Ayrıca BTK sayesinde Imei işlerini çözdük. Maliye sayesinde bitcoin ve alt birimlerini de çözeriz. Yurtdışı bankalarda hesap açmayı da öğreniriz. Maliye ile kapalı kapılar ardında pazarlık yapan yerli düdükçülerden daha zekiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 27 Haziran 2017; 16:33:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin bütün gelirleri geri dönüşümü olmayan şeylere ve israfa gidiyor

200.000 makam aracı var ve onlar için benzin parası

TOKİ varken bakanlıklar kiralık binalarda duruyor -yandaş para kazanması için-

Ordu kadar Polis teşkilatı var

Ordu kadar imam-müezzin kadrosu var

daha var ama bunlar bile yeter şimdilik

müdürler ,belediye başkanları passat yerine Audi binmesi için vatandaştan 3-5 dolar kopardıklarını kar belliyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun

• alışveriş yapıp vergi ödeyen oldu mu acep ? nasıl anlayacaz , ben şimdi 60 dolarlık alışveriş yaptım , nasıl olacak bu vergilendirme yoksa farkında olmadan ödedim mi vergiyi ?
  • Adamlar göz göre göre bizi eziyor yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Bu düzenleme geçsin hepsiburada, n11 gibi yerli rakiplerden alışveriş yapmayacagım. Boynerlerin de ismi geçiyor.
    Küçük güvenilir esnafı tercih edeceğim. Nasıl bulacaksın derseniz forumlar neden var derim. Son iki telefonumu forumdaki satıcılardan aldım.
    Ayrıca BTK sayesinde Imei işlerini çözdük. Maliye sayesinde bitcoin ve alt birimlerini de çözeriz. Yurtdışı bankalarda hesap açmayı da öğreniriz. Maliye ile kapalı kapılar ardında pazarlık yapan yerli düdükçülerden daha zekiyiz.
    Adamsın

• Böylelikle muafiyet sınırı sıfırlanır...

• Benim 500 dolar siparişim olacak fedex dhl takılıyor china postun eml si var oda hızlı o takılır mı acaba yine ..2 sis farı 2 far 2 tane bagaj rayı alıcam hummer için bu arabalarda %20 ye ek ne vergi çıkar acaba ?
    aliexpress.com
    US $230.99 34% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
    https://tr.aliexpress.com/item/-/32973800987.html

aliexpress.com
    US $98.78 24% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı
    https://tr.aliexpress.com/item/-/32825394280.html

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.