Şimdi Ara

maliyet muhasebsi dersini nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilen arkadaşların yorumlarını çok büyük bir merakla bekliyorum

• NASIL BILMEM KARDES BENI MAHVEDEN BI DERS. NE OYLE AGBI YA. GIDER DAGITIM TABLOSU. OMRUMDEN MUR GIDIYOR YA. DAGITANA KADAR. GIDERI EN KUCUK BIRIMLERE KADAR DAGIT YETMEDI TEKRAR ESAS GIDER YERLERINDE TOPLA. GECEN DONEM 4 AAT SINAV OLDUM. SIRAYA YAPISTIUM YA. KALKAMADIM. SONUÇ HAZIN TABI....
  • Sen biliyon bu işi
  • vay yüksel bi maliyet muhasebesi görünce direkt dalmışın.

Neyse maliyet 1 geçtik sırada maliyet 2 var.maliyetin vizesi çok kötü geçti.

Ah mevlüt ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_342

vay yüksel bi maliyet muhasebesi görünce direkt dalmışın.

Neyse maliyet 1 geçtik sırada maliyet 2 var.maliyetin vizesi çok kötü geçti.

Ah mevlüt ah

ah nejat ah.... benı yedı bıtırdı mevlut tukettı ya. ama ıkının vızesı ıyı gıbıydı bakalım ne gelecek. bundanda kalırsak varya. halımız duman ya.

• neyse yaz okulun da hallederiz
  • benim de bugün maliyet muhasebesinden sınavım var .Gel de bana sor nasıl bildiğimi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolay bir ders olarak bilirim
  • okuldaki en zor derslerden biridir. hele hele benim gibi muhasebe ile arası olmayan biri için daha da zordur. ama şansıma bu dersin hocası yeni gelmişti ve cok kolay sordu. butun sınıf rahatca gecti. bence okul tarihinde en rahat gecilen derslerden biri olmustur butun sınıf icin ama kalanlarda olmadı degil. bu sene alttan alanlar baska hoca geldigin için baya zolandı. vizelerde 50 den yukarı alan nerdeyse pek yoktu. ama butlerde millet 70-80 falan aldı. ama baya kastılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

kolay bir ders olarak bilirim

kardeş neresi kolay ya kafayı yedirtir adama valla
  • şirketler aldım envanter aldım sıra maliyet muhasebesinde.. ama onu almıcam işim olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_mac

quote:

kardeş neresi kolay ya kafayı yedirtir adama valla

kardes nersı kolay ya. yedı bıtırdı bızı.
  • quote:

ya senin kafan baska turlu calisiyo arkadasim yada bende bi gariplik var nasil kolay olur yaw
  • cost accounting...daha bugun vize olduk...zevkli biders
  • Arkadaşım ben kütahya meslek yüksek okulu 2. sınıf muhasebe öğrencisiyim. Dersi birinci dönem CC ile geçtim. Şimdi ise Yönetim muhasebesi var o daha da zor ve karmaşık.. Maliyet dersini iyi dinleyince anlaşılıyo. Aslında o kadar bi zorluğu yok. Biraz karmaşık işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

Arkadaşım ben kütahya meslek yüksek okulu 2. sınıf muhasebe öğrencisiyim. Dersi birinci dönem CC ile geçtim. Şimdi ise Yönetim muhasebesi var o daha da zor ve karmaşık.. Maliyet dersini iyi dinleyince anlaşılıyo. Aslında o kadar bi zorluğu yok. Biraz karmaşık işte..

Kardeş bende Gazi Muhasebe ve Finansman Öğretmenlindeyim bizde bir mevlüt hoca var .
    Hoca mükemel anlatıyo ama gel gelelim sınavdada mükemmel istiyor.
    gecen dönem maliyet muhasebesi final sınavı tam 3.5 saati 4 sayfa soru 18 sayfa cevap kağıdı vardı. Allaha şükür Dc+ la geçtim ama bu dönem zor gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

cost accounting...daha bugun vize olduk...zevkli biders

<evet daha bugun vizesini olduk shamseytanı da arkamda oturruyodu.........Bana kolay geldi bu ders be
  • [Deleted by Admins]
  • Bir de bunun devamı sayılabilecek Yönetim Muhasebesi vardır hatta. O da çıldırtıcıdır diye hatırlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

Arkadaşım ben kütahya meslek yüksek okulu 2. sınıf muhasebe öğrencisiyim. Dersi birinci dönem CC ile geçtim. Şimdi ise Yönetim muhasebesi var o daha da zor ve karmaşık.. Maliyet dersini iyi dinleyince anlaşılıyo. Aslında o kadar bi zorluğu yok. Biraz karmaşık işte..

evet ya nedir o yönetim muhasebesi.Allah'tan son sınıfta aldık da okulu bitirsinler gitsinler muhabbetine geçirmişti hoca.yoksa tüm sınıf iptaldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.