Şimdi Ara

Maliyeti Düşük Olan Kaliteli Oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda böyle bir başlığın bulunması taraftarıyım. Şahsen Gaziatenspor'un başındayım ve benim türevimdeki tüm takımlar için bir transfere 10-15 milyon euro vermek ütopyadan öte değildir bu yüzden eldei parayı iyi değerlendirmek lazım. Bu yüzden de böyle br konu açıp herkesin tecrübelerinden yararlanmak bana mantıklı geldi. Umarım herkesin işine yarar ve herkesin de bir katkısı olur konuya. Sizden de gözlemler bekliyorum. Ben ilk gözlemimle başlayayım.

Darwin Quintero

Başladığı Takım : Santos Laguna
    Alabileceğiniz Ücret : 3m Euro
    Oynatılan Rol : Poacher(Fırsatçı Golcü)
    3. Sezon Sonundaki Profili

Fiziksel Özellikleri

1.66 boya ve 64 kiloya sahip olmasına rağmen dayanıklılığının 13 olmasından hiç de kolay yıkılmayacağını anlayabiliyoruz. Dengesinin 15 olması da rakip oyuncuyu eksiltirken ne kadar başarılı olacağının bir göstergesiyken doğal formunun 13 olması da bir Güney Amerikalı'ya göre istikrar problemi yaşamayacağının habercisi. Güç konusunda sıkıntılar yaşasa da o mükemmel sürat ve hızıyla oyuncunun yanından sıyrılıp giderken buna ihtiyaç bile duymuyor. Gerçekten muhteşem bir hız ivmesi var. Aman önünde bir 10 metrelik boşluk olmasın, o 10 metrede ivmesini yakaladığı andan itibaren markajı 17-18'den aşağıya olan hiçbir oyuncunun durdurması mümkün dahi değil. Tabi eğer günündeyse.

Mental Özellikleri
    Bir forvette olması gereken en önemli özelliklerden birisi de soğukkanlılık ve bu da yeterli düzeyde var, zaten o kadar çok pozisyona giriyor ki birini kaçırsa birini atıyor. Yaratıcılığının 14 olması da at gözlüklü olmadığının ve çok kurnaz bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Topsuz alanda ise pozisyon alması gerçekten çok iyi. Mental özellikleri genelde stabil düzeydeyken inanılmaz tekniksel ve fiziksel özelliğe sahip olan bir oyuncu için bence gayet yeterli.

Tekniksel Özellikleri
    Bir forvet dediğimizde şüphesiz aklımıza gelecek en belirgin tekniksel özellikler bitiricilik, top sürme, teknik ve ilk dokunuştur. Quintero'da ise ilk 3 özellik nirvana durumunda. Buldu mu affetmeyecek cinsten bir bitiricilik becerisi, rakiplerin başını döndürecek bir tekniği ve ayağını roket gibi kullanabileceği bir top sürme kabiliyeti var. İlk dokunuş konusunda usta olmayan Darwin, yine de yeterli bir first toucha sahip. Kafa topları ise Darwin için değil. Yani eğer Darwin'i aldıysanız sistemde havadan topu tamamen kaldırmalısınız.

Bu da bendeki o muhteşem form grafiği. Gerçekten bu fiyata alınabilecek mükemmel bir forvet. Antep tarzı takımlarda kral olacak bir adam ve Sevilla Porto Tottenham hatta Arsenal gibi takımlar için de gerçekten kaliteli bir sistem parçası oluyor.

Gözlem tamamen bana aittir. Umarım işine yarayan olur. Bu şekilde gözlemlerime devam edeceğim ve sizlerin de gözlemleriyle konunun büyümesini diliyorum. Umarım herkes gözlemlerini paylaşır güzel bir paylaşım konusu olur. İyi akşamlar.

• Güzel konu mesajım bulunsun
  • Hocam gerçekten herkezin yararlanabileceği bir konu olmuş.Teşekkürler...
  • İlerleyen zamanlarda daha yararlı bir konu olacaktır. Üstlerde bulunması gerekir.
  • Bony Wilfried

Başladığı Takım : Vitesse
    Alabileceğiniz Ücret : 2.5 M (Serbest Kalma Maddesi)
    Uyruk : Fildişi Sahili
    Boy : 182
    Kilo : 84
    Oynatılan Rol : Poacher, Target Man

2. Sezon Ortasındaki Profili

Fiziksel Özellikleri
    Wilfried'in fiziksel özelliklerinde gördüğümüz gibi bu adamı devirmek imkansız! Balance(denge) 20, strenght(güç) 19, stamina(mücadele gücü) 15. 182 cm ve 84 kg olmasına rağmen hızı ve hızlanması 14, çevikliği ise 18. Yani hem hızlı hem de güçlü. Fiziksel özelliklerinde geriye kalan zıplama özelliğinin biraz daha yüksek olması daha iyi olurdu fakat yine de yeterli seviyede. Gördüğümüz gibi Wilfried'in olağanüstü fiziksel özellikleri var..

Mental Özellikleri
    Wilfried'in mental özellikleri bir forvet için yeterli seviyede. Soğukkanlılık, Sezme, Kararlılık, Topsuz alan oyunu bunların hepsi 12-14 arasında. Çalışma azminin 15 olması ise onun ne kadar hırslı ve kendini geliştirmeye açık bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Ekleyeceğim bir nokta da Wilfried kendini gerçekten çok sevdiriyor takıma. Takımdaki en az 5 oyuncunun favourite player kısmında onun adını görüyorum. Takımına da çok bağlı. Chelsea-City gibi büyük kulüplerin teklifini reddetsek bile hiç sorun çıkarmıyor.

Tekniksel Özellikleri
    Bir forvet için önemli ve gerekli olan Dribling, Bitiricilik, İlk Dokunuş 14, Teknik ise 15. Bunlardan sonra söylenecek çok şey yok herhalde.

2. sezonun bir kısmına kadarki istatistikleri:

Şunu da ekleyeyim; Fenerbahçe kariyerimde 3. sezon sonunda Afrika'nın En İyi Oyuncusu ve En İyi Forveti Ödülünü almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeRozan -- 5 Şubat 2012; 15:55:25 >

• Yararli konu
  • çok güzel bir konu olmuş,takip edeceğim teşekkürler.
  • Kara,Romario incelemesi bekliyoruz
  • John Fleck araştırması bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Forumda böyle bir başlığın bulunması taraftarıyım. Şahsen Gaziatenspor'un başındayım ve benim türevimdeki tüm takımlar için bir transfere 10-15 milyon euro vermek ütopyadan öte değildir bu yüzden eldei parayı iyi değerlendirmek lazım. Bu yüzden de böyle br konu açıp herkesin tecrübelerinden yararlanmak bana mantıklı geldi. Umarım herkesin işine yarar ve herkesin de bir katkısı olur konuya. Sizden de gözlemler bekliyorum. Ben ilk gözlemimle başlayayım.

Darwin Quintero

Başladığı Takım : Santos Laguna
    Alabileceğiniz Ücret : 3m Euro
    Oynatılan Rol : Poacher(Fırsatçı Golcü)
    3. Sezon Sonundaki Profili

Fiziksel Özellikleri

1.66 boya ve 64 kiloya sahip olmasına rağmen dayanıklılığının 13 olmasından hiç de kolay yıkılmayacağını anlayabiliyoruz. Dengesinin 15 olması da rakip oyuncuyu eksiltirken ne kadar başarılı olacağının bir göstergesiyken doğal formunun 13 olması da bir Güney Amerikalı'ya göre istikrar problemi yaşamayacağının habercisi. Güç konusunda sıkıntılar yaşasa da o mükemmel sürat ve hızıyla oyuncunun yanından sıyrılıp giderken buna ihtiyaç bile duymuyor. Gerçekten muhteşem bir hız ivmesi var. Aman önünde bir 10 metrelik boşluk olmasın, o 10 metrede ivmesini yakaladığı andan itibaren markajı 17-18'den aşağıya olan hiçbir oyuncunun durdurması mümkün dahi değil. Tabi eğer günündeyse.

Mental Özellikleri
    Bir forvette olması gereken en önemli özelliklerden birisi de soğukkanlılık ve bu da yeterli düzeyde var, zaten o kadar çok pozisyona giriyor ki birini kaçırsa birini atıyor. Yaratıcılığının 14 olması da at gözlüklü olmadığının ve çok kurnaz bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Topsuz alanda ise pozisyon alması gerçekten çok iyi. Mental özellikleri genelde stabil düzeydeyken inanılmaz tekniksel ve fiziksel özelliğe sahip olan bir oyuncu için bence gayet yeterli.

Tekniksel Özellikleri
    Bir forvet dediğimizde şüphesiz aklımıza gelecek en belirgin tekniksel özellikler bitiricilik, top sürme, teknik ve ilk dokunuştur. Quintero'da ise ilk 3 özellik nirvana durumunda. Buldu mu affetmeyecek cinsten bir bitiricilik becerisi, rakiplerin başını döndürecek bir tekniği ve ayağını roket gibi kullanabileceği bir top sürme kabiliyeti var. İlk dokunuş konusunda usta olmayan Darwin, yine de yeterli bir first toucha sahip. Kafa topları ise Darwin için değil. Yani eğer Darwin'i aldıysanız sistemde havadan topu tamamen kaldırmalısınız.

Bu da bendeki o muhteşem form grafiği. Gerçekten bu fiyata alınabilecek mükemmel bir forvet. Antep tarzı takımlarda kral olacak bir adam ve Sevilla Porto Tottenham hatta Arsenal gibi takımlar için de gerçekten kaliteli bir sistem parçası oluyor.

Gözlem tamamen bana aittir. Umarım işine yarayan olur. Bu şekilde gözlemlerime devam edeceğim ve sizlerin de gözlemleriyle konunun büyümesini diliyorum. Umarım herkes gözlemlerini paylaşır güzel bir paylaşım konusu olur. İyi akşamlar.
    Lucas Andersen

Başladığı Takım : Aalborg Boldspilklub
    Alabileceğiniz Ücret : 2014-2015 sezonunda Bossman kuralına göre bedavaya alındı. Değeri yaklaşık 4.5m euroydu.
    Oynatılan Rol : Poacher, AMR de ise winger veya inside forward
    2016 yılı Profili

Fiziksel Özellikleri

75 kg 184 cm gerçekten çok hızlı bir kanat veya forvet denebilir. Yalnız hava toplarında etkisizdir. Topu alıp koşmaya başladı mı durdurmak zordur.

Mental Özellikleri
    Yaratıcılık, topsuz alan, sezgiler oldukça iyi.

Tekniksel Özellikleri
    Top sürme, teknik, pas ve ilk dokunuş 15 üzeri olan gayet yeterli olduğunu düşündüğüm özellikleri.

Bu da bendeki o muhteşem form grafiği.

Gözlem tamamen bana aittir. Umarım işine yarayan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 5 Şubat 2012; 22:10:33 >

• Önümüzdeki 1-2 hafta içinde Fleck, Kara ve Kravets ve Samaras gibi oyuncuları gözlemleyeceğim arkadaşlar.
  • İsteyen olursa Kara nın 2016 profilini paylaşabilirim...
  • siphiwe thsabalala 500 bin euroya alınabiliyor. düşük takımlar için çok iyi bir futbolcu.
  • 3-4 M az paramı Yokmu 500- 1M arası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assising

3-4 M az paramı Yokmu 500- 1M arası ?

Hoca sen de iyice mezarcı oldun
  • Ad: Rhodolfo
    Mevki: Dc
    Kulüp: Sao Paulo
    Ülke: Brezilya
    Genç ve iyi bir oyuncu çoğu takımda forma giyebilecek düzeyde.Maximum 3m € karşılığında takıma katabilirsiniz.
  • Ivan Badalovski candır.
  • julian luque ofansif orta sahanın her bölgesinde iyi oynuyor özellikle sol kanatta çok iyi 1-2 yıl içerisinde de gelişiyor, 2012-13te 825k €'ya almıştım deportivo kariyerinde..
  • biraz pahalı olucak ama bu oyundaki butun takımların defans göbeğinde oynayabılecek biri yunan papadoupulos.malımı mülkümü satar alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

İsteyen olursa Kara nın 2016 profilini paylaşabilirim...

Merak ettim koy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.