Şimdi Ara

Malphite Mid = Gizli OP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • full ap rünler masterylerler mage doran 2 pot başlayın w ye hiç vermiyoruz önce q maxliyoruz karşıda ap varsa abbsyel scepter yoksa rod of ages çıkıyoruz ardından rabadon iceborn ludens hatta zhonya yardırın 6 lvlda doran + 40 ap veren sopa ile istediğiniz mage i ulti q e ignite combosu ile tekleyebiliyorsunuz pasif sayesindede lanede adam gibi dürtemiyorlar sadece farmına alışmak lazım

• Malphite ı midde ap janna bile ezebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full ap late malphite oyunun en güçlü herosu
  • Önce q fulluyoruz ve 2 tane q attıktan sonra 0 mana ile karşıdaki champin bizi öldürmesini bekliyoruz

• Karsimiza orianna lulu syndra geliyor q atiyoruz ooo 100 vurdu sonra bakiyoruz mana yok syndra bizi düz kesmiş

• Galio'yu da tekliyor mu? Ona göre alıcam. Yoksa önce manası biten mi tekliyor?
  • 1v1 lanesi zor biraz. skill shot yok. ayrıca doranla gelirse zorlanır daha çok. 500luk mataradan alıyorsun. sadece dürtme için mana harcıyorsun. ama malp mid varsa karşı takımın midi camplemesi gerekir. kolay bir koridor. 1v1 lanede kesmek zor. 6da garanti kill sayılabilir.
  • mana yok diyenler bilmiyor beyler iyi farm yapınca gayet yettiriyorsunuz e tabi jungleda blueyu verecek mage sonuçta bu harbi çok güçlü alın geçen karşıma heirmerdinger geldi ki malphite midin ana counterlarından deli gibi pushladı 25 farm falan geri düştüm 6 lvl olunca 40 ap itemi çıkıp doranla birlikte adama ultiyi bir gömdüm herif 3 skillde geberdi chatten wtf yazıyor maç sonu durum:
    https://store.donanimhaber.com/fd/41/8d/fd418da60beccb00cec0e0e7a790058f.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 24 Ocak 2016; 1:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

1v1 lanesi zor biraz. skill shot yok. ayrıca doranla gelirse zorlanır daha çok. 500luk mataradan alıyorsun. sadece dürtme için mana harcıyorsun. ama malp mid varsa karşı takımın midi camplemesi gerekir. kolay bir koridor. 1v1 lanede kesmek zor. 6da garanti kill sayılabilir.

500 lük dalgaylada çok denedim yeni sezon öncesi flaskla daha iyi oluyordu şuanda tercihim doran şahsen daha iyi buluyorum farma alıştıktan sonra bence doran alınmalı
  • Tank kassada tek atıyor.

• Denemeden yorum yapmamak lazim. Mana potlarinin kaldirilmasiyla sampiyonlarin mana regeni artti, ozellikle 2. Doran ve tp alarak mana sorununu ve kotu erken oyun sorununu halledebiliriz gibi geliyo acikcasi

Edit: Ap run ve kabiliyetle girdim fakat buildi yine tank odakli ciktim. Karsimda zed vardi. Doran yuzugunun iyi bir baslangic olmadigini soyleyebilirim. Matara veya doran kalkani baslamak sustain icin daha iyi. Csde geri kaldim, feedledim buzdogan eldivenden sonra tasidim. Lafimi geri aliyorum, malphitein ciddi anlamda mana sorunu var. Buzdogan eldivenle bile mana sorunu cekiyorum tek skillde mana barinin 3de1i gidiyor nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 25 Ocak 2016; 1:29:58 >
  • En kolay boost yapmma şekillerinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz şöyle şeylerle uğraşmayın topa çıkıp 6 item tank kasıyorsunuz apden daha iyi tek atıyor ve 5v1 ölmeden tanklıyabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 24 Ocak 2016; 11:35:59 >
  • geçen oyun bizim ahriyi 16 dakikada 7 kere kesmiÅŸ malph vardı iÅŸte o adam oyunun aÄŸzına etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün oyunuma geldi. Sağolsun sığır midlane ve jungler feedlemeyi başardığı için tek atmadığı adam yoktu. Sadece rabadon ile ulti ile %20 canımı bırakmıştı.
  • Düşük elo da dediğin gibi oynarsın ama yüksek elo da karşı ormancı kamp atarsa işin zor.Karşında ki midde sürekli dürtebilecek bir şampiyonsa oyundan düşersin.
  • Kim ne derse desin çok güçlü durumda. Yakında nerf yer diye düşünüyorum. Her oyun karşıma geliyor ve saçma bir hasarı var.
  • Valla beyler nerf yiyecek apsi demedi demeyin eskiden ap amumu ile deli elo kasmıştım ap ratiosunu öldürdüler malphite ın başınada aynı şey gelmeden pickleyin harbi fena op..
  • Tam bu yazıları okuduktan sonra karşıma mid malp geldi galio aldım ve ezildi tank kadar işlevi yok manası çabuk bitti useless
  • malphite ya banlaniyo yada soloya aldirtiyoz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.