Şimdi Ara

MALTA DİL OKULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maltada Dil okulu yapmak isteyen arkadaşlara daha önceden gidip görüp eğlenıp öğrenıp gelen bir kişi olarak hertürlü bilgiyi ve deneyımlerımı paylaşabilirim :)

• malfakine M kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam türk çok diyorlar doğrumu eğitim nasıl birde fiyatlar
  • Hocam bende 1 aydır Malta'dayim,5 ay daha buradayım.Kışın fazla türk olmaz diye geldim ama çok türk var.Fiyat olarak benim geldiğim okulun kampanyası vardı 6 ay okul,konaklama,gidiş dönüş uçak bileti 4950 euro.Burda harcayacagin para sana bağlı ama ortalama 500 euro yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tylerdurden10 kullanıcısına yanıt
    hangi okul ve şirketlemi gittin nasıl türk çokmu sınıfta ingilizcn nasıl gelişme varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden10

Hocam bende 1 aydır Malta'dayim,5 ay daha buradayım.Kışın fazla türk olmaz diye geldim ama çok türk var.Fiyat olarak benim geldiğim okulun kampanyası vardı 6 ay okul,konaklama,gidiş dönüş uçak bileti 4950 euro.Burda harcayacagin para sana bağlı ama ortalama 500 euro yeterli.

hocam bahsettikleri gibi yurt-aile yanı ortamlar bakımsız pis mi ? çok fazla serseri tipli insanlar oldugu söyleniyor. ve ayrıca ingilizce için yeterli mi ? genelde maltaca-maltiz v.s konuşldugu söyleniyor ana dil olarak. acentelerde hyr ana dil ingilizce sadece yaşlılar maltaca konuşur diyor. 3 ay yeme içme konaklama bilet dahil 9200 tl fiyat verdiler.
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 7 kişilik dairede kalıyorum.Her hafta temizlik var yanı pis falan değil. Öyle serseri tipler yok.İngilizce olarakta halk kendi arasında maltizce konuşuyor ama hepsi ingilizce biliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ben 7 kişilik dairede kalıyorum.Her hafta temizlik var yanı pis falan değil. Öyle serseri tipler yok.İngilizce olarakta halk kendi arasında maltizce konuşuyor ama hepsi ingilizce biliyor.

bana 12 haftalık uçak biletleri dahil. 9200 tl fiyat verdiler. 3 kişilik oda dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    DİL ÖĞRENİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Dil Okulu ile İrlanda
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

bana 12 haftalık uçak biletleri dahil. 9200 tl fiyat verdiler. 3 kişilik oda dediler.

Malta'da 30'dan fazla dil okulu olduğu için fiyatlar konusunda ucuz yada pahalı diye yorum yapmak pek doğru olmaz. Hatta bazen 2 okulun arasında 2 kat fiyat farkı olabilir. Ben 2013 de 3 ay dil eğitimi almıştım. 2 farklı okula gittim. Fiyatlar arttıkça haliyle eğitim ve konaklamaların fiziki imkanları da daha yüksek oluyor. Evlerin, mobilyaların yeni olması gibi. Ayrıca eğer acenta ile gidecekseniz (ki tavsiyemdir) acentanın size okulun resmi fiyatını verdiğinden emin olun. Varsa okulun websitesinden de fiyatlara bakabilirsiniz. Özellikle uçak bileti içinde verilen fiyatların biraz şişirilmiş olma ihtimali çok yüksek. Gidecek olursanızda sadece okul fiyatı üzerinden konuşun, uçak biletinizi kendiniz alın derim.

• arkadaşlar bende mart ayı gitmeyi düşünüyorum maltaya ingilizce dil okullarına.. Ama çok fazla okul var ve seçemiyorum. Fiyat önemli benim için çünkü belli bir bütçe ayırdım ve aşmamam lazım. EC, ESE, Champer, LAL, NSTS, ELA, ACE.. bu okulları listeme koydum ama karar veremiyorum. Benim için türk öğrencinin az olması önemi ilk başta, sonra da verdikleri eğitimin kalitesi, öğrenciyle ilgili alakalı olmaları ve okulun genel fiziki kalitesi, sundukları imkanlar... Bunları göz önüne alınca seçim yapamıyorum her okulun kendine özgü olanakları ve kalitesi söz konusu.. Bilgili olan arkadaslar veya deneyimli olan arkadaslardan ricam bana yardımcı olun. okullar hakkında bılgınız varsa yazar mısınız bana burda.
    Şimdiden teşk ederim..
  • Ben teklif aldım Malta London School of Commerce'ten 24 hafta sadece okul 2250 euro, herşey dahil 4910 euro.http://www.londonvizyon.com/dil/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.