Şimdi Ara

MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
11
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-orjinal-italyan-montaj-dizel-punto-201300709/detay/

alın size bir serefsiz daha
    hatasız boyasız dediği aracın tavan,kaput,sol taraf komple boyalı çıktı. arayan kişiye helen boya yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_3406

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-eksiksiz-fiat-panda-201041643/detay/

Aracın kilometresi orjinal değil. Muayene verileri satıcıyı yalanlıyor..

satıcıya mesaj attım bakalım en son muayene raporunu paylaşacak mı ?

Ben mesaj attım.. Kilometreyi güncelledi. 67000'e çıktı birden ama hala sıkıntı var verilerde.. 465km'de ikinci muayenesine girmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hboluk H kullanıcısına yanıt
    hocam hem tavsiyyenize uyucağım hemde kimseye tavsiye etmem.
    ancak ankarada araç baktığımdan pahalı :(
    meecbur ankaradan alıcam
  • son günlerde 2 anlaştım dediğim araçların satıcılarına bir daha ulaşamıyorum. sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum? adamla konuşuyoruz bir kere telde ayrıntısına kadar tamam anlaştık deniliyor ertesi sabah ayrıntıları konuşalım diyorsun hop bir daha adam teli açmıyor, teline ulaşılamıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor? neden acaba? sizin başınıza geldi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

son günlerde 2 anlaştım dediğim araçların satıcılarına bir daha ulaşamıyorum. sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum? adamla konuşuyoruz bir kere telde ayrıntısına kadar tamam anlaştık deniliyor ertesi sabah ayrıntıları konuşalım diyorsun hop bir daha adam teli açmıyor, teline ulaşılamıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor? neden acaba? sizin başınıza geldi mi

Sizden sonra arayıp daha fazla veren ilk adamla anlaşıyor bir çoğu. O sebeple en temizi arabanın başına gidip beğenilirse makul bir kapora verip "Arabayı aldım" demektir.

Bu arada kapora için en fazla 100 TL verdim şimdiye kadar. Daha fazla da vermeyin. Araba ne kadar temiz olursa olsun. 200 - 250 den fazla kapora isteyen adamlar bence tehlikeli. Dolandırılsanız koyar adama. 1000 TL kapora veren adam duydu bu kulaklar.

Kapora sembolik bir rakamdır. İnsanlar arasındaki güveni rakamın yüksekliği belirlememeli bence. Sattığım araçlarda bile aracı almaktan vazgeçen olursa adamla-kadınla buluşup kaporasını vermişimdir.

• hboluk H kullanıcısına yanıt
    işte böylece satış fiyatı belirliyorlar demek ki, aslında satmayacaklar, veya karşılığında ticaretinde borca alacaklar. Kendimi ifşa edeyim benim araç 06 JPH 66 gösterge 179.000 da ama , kendisi 400.000'e dayandı bugünlerde. Ama problemi yok, Allah tan servis kayıtlı. Arkadaşlar sırf bu yüzden çok eski araç almamakta ve şirket aracı olup kayıtlarının tutulmasında nasıl fayda var anlayabiliyor musunuz? Adama dava açma şansımız oldu, resmi bir kurumdan belge alabiliyoruz...
  • gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar , şimdi sizin dediğinize göre malum siteye yazalım topluca, bu telefon nolu şahsı bloke etsinler. Ben varım belgesini yayınlayın burada...
  • Belge yok hocam compiteste soktum araci.50 lira verdim aracta boya cikinca haberim yok kizim kullaniyordu falan demeye basladi, yuzsuz herifin biri.kaypak se t efsizin biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer omer

Arkadaşlar , şimdi sizin dediğinize göre malum siteye yazalım topluca, bu telefon nolu şahsı bloke etsinler. Ben varım belgesini yayınlayın burada...

Cevabiniz yukarida

• Arkadaslar konu dışı ama bir fikir veren olur belki. Simdi opel astra 2011 model hb essentia confort paket 65binde. Aracin ilk sahibi satici. Kaput ve tampon degismis sag arka kapi yarisi lokal boysliymis. Harici birsey cikarsa masraflarin bana ait diyor. Kaza resmini gönderdi. Kaputun onu hafif egrilmis kaskodan degustirmisler. Hasar kaydi 4bin küsür. Durustlugune guvendim. Bu hafta almaya gidecektim. Ama bazi sanayideki ustalar easytronic alma falan diyirlarmis. Forumlari arastirdim sarsintili gecer vites diyolar ama bir kac kez easytronic araca bindim yolcu olarak ama oyle bisi hissetmedim. Hic otomatik aracim olmadı. Bu arac basima is acar mi. Ayni donanim ve yastaki araclara minimum 38 yazmışlar bu eleman 34e verecek kaput sebebiyle. Bu araci alayim mi. Yoksa kia ceed lpgli 120binde 32500 veya i30 eski kasa 2008 lpgli 110binfe 32bine bunlari mi degerlendireyim. Acil fikir

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil

Yukarıdaki ilanı bir süredir takip ediyordum. İlanın süresi bitmişti tekrar çıkarmış.
    Bir önceki ilanda küçük 2 kaza ve 3 parça arka çamurluk boyasından bahsediyordu.

şimdi ise yanlara 4-5 parça boyalı eklenmiş. Ayrıca kaza sayısı 4 ve diğer kazaların miktarı yüksek.
    Tutarsızlık var bariz yalan söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer omer

adama mesaj atıcam. boya yok derse (tampon dışında) utanacağı bir mesaj yazıcağım
    alçak herifler yaa insanları neden yoruyorlar ayaklarına kadar yormayı geç yalan söylüyorlar
    varsa soylesınler olan şeylerini.
    abi aslında bu sahibinden boya değişen yazmayan satıcılara ilan verdirmeyecek
    yanlış yazanda şikayet belli sayıda alırsa 2. ilanı 1 ay sonra verebilecek

arkadaşlar tavsiye satıcının dediğinin dışında birşey çıkma ihtimaline karşı ekpertiz parasını bölüşelim diye anlaşın
    zaten güvenmiyorsa aracına kabul etmez güveniyorsan yapalım diyin

• gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    genelde böyle yüzsüz oluyorlar
    madem boya yok ilanı neden düzeltmiyor adi
  • accyln kullanıcısına yanıt
    hocam link bozuk ilan numarası yazabılır mısın
  • rawski kullanıcısına yanıt
    İlan no: 197804210
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-askeri-personelden-temiz-ve-bakimli-fiesta-197820399/detay araç sahibi iyiydi ancak 21750 olan araç ilan fiyatından pazarlık telefonda yapmıyalım diye ben söyledim maksat rencide olmasın tam araç basında tyaparız dedım
    araç basına gıttıım
    tek parca sağ on kapı boyalıydı telefonda
    araç başında ön tampon değişti ve sol çamurluk boya isteyen bi sürtme gibi birşey var dedi
    triger 80 binde değişti dedi yakınen sordum tam emin olamadı ama götürrü dedi
    fiyata gelelim pazarlığa bakın şimdi
    21750 ilan fiyatı
    aracın muayenesi yok dedi vergisini ben yatıracam o benım borcum dedi
    herneyse
    muayene sen yaptırısan 21500 ben yaptırırsam 21750 dedi
    şimdi güler misin ağlar mısın tam birşey beklememek lazım bazen ama
    ben 21 e kesin razı olur dıye yola cıkmıstım 20 500 bile düşünüyordum bi ara..
    abi bunu da şuna göre söylüyorum sahibinden favori ilanlarıma bi bakıyorum araç ıkı gun allınmayınca 24 750de 21 bine bi anda pıt diye dusuyorlar
    haksızmıyım haklı mıyım anlamadım
    velhasıl kelam son 21 500 veriyim muyanesini hallet ver dedim kabul etmedi
    okadar yolu bosuna yurumus olup eve döndüm

şimdi arkadaşlar bana şu pazarlık konusunda yardımcı olur musunuz pazarlık falan yapamıyorum ben
    tavsiyede bulunursanır bahtiyar edersiniz beni

• quote:

Orijinalden alıntı: rawski

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-askeri-personelden-temiz-ve-bakimli-fiesta-197820399/detay araç sahibi iyiydi ancak 21750 olan araç ilan fiyatından pazarlık telefonda yapmıyalım diye ben söyledim maksat rencide olmasın tam araç basında tyaparız dedım
    araç basına gıttıım
    araç başında ön tampon değişti ve sol çamurluk boya isteyen bi sürtme gibi birşey var dedi
    21750 ilan fiyatı
    herneyse
    abi bunu da şuna göre söylüyorum sahibinden favori ilanlarıma bi bakıyorum araç ıkı gun allınmayınca 24 750de 21 bine bi anda pıt diye dusuyorlar

şimdi arkadaşlar bana şu pazarlık konusunda yardımcı olur musunuz pazarlık falan yapamıyorum ben

bende pazarlıktan hiç anlamam. ama aklımda bir rakam vardır o araç için yaklaşık 4 aydır ikinci el araç arıyorum ve piyasada hangi fiyatın satış fiyatı hangi fiyatın kar fiyatı olduğunu anlamaya başladım. bunu da favorilere eklediğim araçların satış hızına göre belirliyorum. örneğin honda city son kasa 70 binde bir ilan kondu aradım 31500 son dedi lpgsiz ve donanımı üstün olan versiyon. ciddi kazası yok, ben araca yabancıyım biraz araştırayım dedim 2 saat sonra araç satıldı. hemen aklıma yazdım. bu aracın hızlı satılır fiyatı 32bin. benim baktığım ilanlar var ankarada biri baz versiyonuna 38bin yazmış onu geçtim. biri aynı donanıma 35500 yazmışdı onu ekledim favorilere. şuan fiyatını 34750ye indirdi. bende fiyatın alıma yaklaştığını gördüm. adama mesaj attım. satıcı 33500 teklif edenlere vermedim falan dedi sana da son oluru 33750 dedi. bende 250 için keşke beklemeseydin dedim. o fiyata satamazsan haberleşelim dedim ben o zaman teklifimi yapacağım dedim ve o araç için ona söyleyeceğim son fiyat 32500 olacak. verirse alırım vermezse 4 ay bekledim 1 ay daha beklerim :) tabi karşı tarafın araç satma iştahı ile sizin alma iştahınız da pazarlığı belirliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

quote:

Orijinalden alıntı: rawski

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-askeri-personelden-temiz-ve-bakimli-fiesta-197820399/detay araç sahibi iyiydi ancak 21750 olan araç ilan fiyatından pazarlık telefonda yapmıyalım diye ben söyledim maksat rencide olmasın tam araç basında tyaparız dedım
    araç basına gıttıım
    21750 ilan fiyatı
    herneyse

bende pazarlıktan hiç anlamam. ama aklımda bir rakam vardır o araç için yaklaşık 4 aydır ikinci el araç arıyorum ve piyasada hangi fiyatın satış fiyatı hangi fiyatın kar fiyatı olduğunu anlamaya başladım. bunu da favorilere eklediğim araçların satış hızına göre belirliyorum. örneğin honda city son kasa 70 binde bir ilan kondu aradım 31500 son dedi lpgsiz ve donanımı üstün olan versiyon. ciddi kazası yok, ben araca yabancıyım biraz araştırayım dedim 2 saat sonra araç satıldı. hemen aklıma yazdım. bu aracın hızlı satılır fiyatı 32bin. benim baktığım ilanlar var ankarada biri baz versiyonuna 38bin yazmış onu geçtim. biri aynı donanıma 35500 yazmışdı onu ekledim favorilere. şuan fiyatını 34750ye indirdi. bende fiyatın alıma yaklaştığını gördüm. adama mesaj attım. satıcı 33500 teklif edenlere vermedim falan dedi sana da son oluru 33750 dedi. bende 250 için keşke beklemeseydin dedim. o fiyata satamazsan haberleşelim dedim ben o zaman teklifimi yapacağım dedim ve o araç için ona söyleyeceğim son fiyat 32500 olacak. verirse alırım vermezse 4 ay bekledim 1 ay daha beklerim :) tabi karşı tarafın araç satma iştahı ile sizin alma iştahınız da pazarlığı belirliyor.

Hocam şu an sitedeki tüm ilan satış fiyatları şişirme.tok satıcı ayağında herkes, toz kondurmuyorlar kendilerine.
    piyasayı tamamen herkes kendi belirliyor o da diğer adamın arabası bu fiyat ise benimkinin ne eksiği var deyip 2 fazlasını yazıyor ve böyle devam ediyor.

Ne bu KARDEŞİM ALMIŞ GİTMİŞ BAŞINI FİYATLAR.YAZIK YA. UTANMASA SIFIR FİYATINI İSTEYECEK.
    HEPİMİZE ALLAH SABIR VE KOLAYLIK VERSİN.

3-4 AYDIR UYGUN ARAÇ BULAMAYAN MAĞDURDAN SEVGİLERLE.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aile-arabasi-arayana-195937614/detay/

aracın ön sağ camurluk değişim diyor. doğrudur. Fakat 5664 e mesaj atıp ayrınltılı sonuç alınca ön takımlar -rot-salıncak-tekerlek-far-tampon vs vs vs..hepsi değişmiş çıkıyor. bilgilerinize arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_3406

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aile-arabasi-arayana-195937614/detay/

aracın ön sağ camurluk değişim diyor. doğrudur. Fakat 5664 e mesaj atıp ayrınltılı sonuç alınca ön takımlar -rot-salıncak-tekerlek-far-tampon vs vs vs..hepsi değişmiş çıkıyor. bilgilerinize arkadaşlar.

İLAN NO:195937614
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.