Şimdi Ara

MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
11
Favori
12.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Eski aracimizi malum sitede gorduk. Sattigimizda arac 162000 kmdeydi ve sag taraf komple boyaliydi. Sahsiyet kmyi dusurup kazasiz diye yazmis. Sattigimiz kisi polis oldugunu ve kizina aldigini soylemisti. Kizina ait vekalet ile kizi adina aldi. Ne kadar dogru bilemiyoruz. Ilani sikayet ettim sonuc olur mu bilmiyorum ama bilgilendirelim diye dusundum. Ilan no:201644123 aracin plakasi 07 TB 288.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Pazar Etimesgut'tan Abidinpaşa'ya gittim bu İ30'a bakmak için aracın şahsına diyecek birşey yok ama ilana ne var ne yok yazsa iyi olacaktı, ön ve arka tampon boyanmış ama renk tutmamış, sağ ön çamurluk ucu , sağ arka çamurluk ucu rütüş atılmış fırça ile şoför koltuğu sökülmüş, sol arka kapıda göçük var, buna güvenerek başka şehirden gelmiş olsaydım yaptığım yol yanıma kar kalacaktı. Arabaya ilk binen siz değilseniz bu devirde 2. elde her şeye hazır olun derim.

• Benim basimdan da bo tip bir olay gecti. Sahibindene sikayet ettim. İlan kaldirildi sonra.
    İlgilindegimiz arac 2005 fiestaydi. Km dusuk, fiyati uygundu. Konyadan ankarayi aradik. Adam kaza yok, boya yok siraladi. Tamam dedik bu araba olur bize. Rengi kirmizi heralde fiyat ondan biraz cazip.
    Ankarada ki amcaoglumla iletisime gectim. Hemen bir check upa sokup, trameri kontrol ettik. Arac sagdan darbe yemis. 6000 tl hasar kaydi. Degisenler,boyalar vs.
    Dedigim gibi sikayet ettik. İlan yayindan kaldirildi.

• 2004 C3 Dizel Cam Tavan Ankara'da bulunan bu araca bugün gidip baktım, ön iki çamurluk ve sol arka çamurluk boyalı bagaj kapağı ortası lokal boyalı, ön tampon işlem görmüş, tavan fitilleri çalınmış, sunroof perdesi siyah renk, sol far su almış, arka sol lamba çatlak ve film kaplı, ön tampon altı naylon kement ile kartel muhafazaya bağlanmış, ön panjur çatlak ve logo eksik, sol arka lastik başka marka ve yazlık vs vs vs, son fiyatı da 19.500.

Belki ilgilenen olur boşa vakit kaybetmesin.

• Afyondan uyanik abimiz dikkatli olalim
     MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI

• gecegelen06 G kullanıcısına yanıt
    adam mesajları da kapatmış :D
  • Arkadaşlar bu dökümleri bir excel formatına dönüştürüp ilk mesajda yayınlayamaz

MARKA / MODEL / YIL / BULUNDUĞU YER / KM / RENK / PLAKA / PROBLEMİ gibi bişeyler olamaz mı mesela ?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-i30-1.6-cvvt-style-tam-otm.benzin-lpg-176766260/detay/

İstanbulda bir i30 otomatik. ilanda birçok şeyi yazmış arkadaş ama hasar kaydı kısmını biraz eksik yazmış. ilanda parça parça toplam 10bin tl hasar kaydı var diyor. bende sms göndermeden 4 parça 2500 falan diye düşünüp epey konuştum ettim. hiç ciddi kazası olmamış aracın dedi. ufak tefek kazalardan bir çok parçasını boyattım dedi. sms sonucunda tek parçada 11500 hasar kaydı var ve 4 tane de rakam yazmayan hasar kaydı var. 11500 tllik hasar olan kaza ufak bir kaza olamaz diye düşündüm. kmsi orijinal çıktı muaeyeneye göre. düşünen olursa bunu bilsin. fiyatı da 28bine iniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaradannn

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-i30-1.6-cvvt-style-tam-otm.benzin-lpg-176766260/detay/

İstanbulda bir i30 otomatik. ilanda birçok şeyi yazmış arkadaş ama hasar kaydı kısmını biraz eksik yazmış. ilanda parça parça toplam 10bin tl hasar kaydı var diyor. bende sms göndermeden 4 parça 2500 falan diye düşünüp epey konuştum ettim. hiç ciddi kazası olmamış aracın dedi. ufak tefek kazalardan bir çok parçasını boyattım dedi. sms sonucunda tek parçada 11500 hasar kaydı var ve 4 tane de rakam yazmayan hasar kaydı var. 11500 tllik hasar olan kaza ufak bir kaza olamaz diye düşündüm. kmsi orijinal çıktı muaeyeneye göre. düşünen olursa bunu bilsin. fiyatı da 28bine iniyor

plaka 34FD6178 İstanbul Ümraniye kırmızı bir i30. satıcının art niyetinden değil sanki çevresindekiler böyle yaz demiş. bir de aracı temmuz 2014de almış.

• İlan no: 203290678
    Km si ile oynanamış muhtemelen taksi çıkması
     MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI

• Araç temiz olunca da pahalı diyoruz. İlginç bir milletiz

Arkadaşlar ilanlara göz gezdirirken bana da 38 bin tl civarı 98 model üzeri BMW Mercedes ya da AUDI bakar mısınız?

Gözünüze takılırsa yani sevinirim.
  • Ben sahsim adina soyleyeyim 2. Elde kusursuz arac aramiyorum. Tek aradigim ne alacagimin durustce anlatilmasi... ayrica fiyatla temizlik arasinda bir baglanti kurmaya calisan cok buyuk kazik yemeye de yakin olabilir. Piyasa cakal kayniyor.

• İlan no : 204187316

16 P 3728
    16P3728

Araç sağ önden ve arkadan ağır hasarlıdır.

PERT. ( Ağır hasarlı olarak serviste işlem yapılmadan alınmış- dışarıda toplanmış )
  • Arkadaşlar altına yorum yazılan resim atılan bilgi paylaşılan bir ikinci el sitesi kuran kurmaya çalışan yokmu??? Bunlar nedir yav...
    Donanımhaber adminlerine duyurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: shapsgh

Arkadaşlar altına yorum yazılan resim atılan bilgi paylaşılan bir ikinci el sitesi kuran kurmaya çalışan yokmu??? Bunlar nedir yav...
    Donanımhaber adminlerine duyurulur

Malum siteye yazdim. Adamlar cevap bile vermediler

• akadaşlar kayseride ford fiestahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-model-otomatik-vites-58000-km-titanyum-x-paket-204478223/detay aracın 9 parçada 20bin tl üzerinde hasar kaydı var. ya ilan sahibinin haberi yok ya da söylemek istemiyor. bunların ikisi 8000bin biri 4 bin diğerleri de muhtelif rakamlar.
    şaseden sorguladım ve muayene kaydı bilgisi yokmuş

plaka 38GC634
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-servis-bakimli-ilk-sahibinden-197035250/detay/ alın bide benden piyasa harbi çakal dolmus adamın aracı rehinlimiş

REHİNLİ (R) AKBANK A.HİSARI ŞB. 03/03/2006 BİLA
  • 34dn3804 km düşürülmüş araç.

ilan no : 204542491

Araçta km çekilmiş olup 2013 yılında 160.000km de servise girmiştir. !!

Bu arada aracın ön kısmı komple değişmiş, kaput radyator vs vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 16 Mart 2015; 17:09:17 >
  • https://www.araba.com/298100715/Opel-Insignia-20-CDTI-Cosmo
    Fiyat yanlıştır diye atladım gayet iyi konuşan biri sitede Harun yazıyor kendi ismet dedi sıkıntı yok bende şase ve plaka istedim plaka var ama şase için ruhsat yanımda değil dedi 01sp11 sonrasında bende Hollanda'dayın burda bir akrabanız varsa diye devam edince yok diyip uzatmadın aksiyon isteyen şansını denesin :)
    Sahibinden.com/203293816 araç su hasarlı sahibinden ve bir çok sitede sanki sahibinden satılıyormuş gibi gösteriliyor 4 gün sonunda şase alıp sorgulattım öyle ögrendim.

• arkadaşlar sonunda 2. el arama belasından kurtuldum. darısı başınıza. temiz ilk elden 2010 model bir opel çorsa buldum 46bin de tam otomatik lpgli enjoy 111. yıl donanımlı. Hem yetkili servise hem de kendi ustalarıma ekspertiz yaptırdım. arabayı çok beğendiler.
    Çok şükür kurtuldum. Darısı diğer araç arayanların başına. Çok inceleme diyenlere sakın kulak asmayın. alabildiğince ince eleyip sık dokuyun. geç olur ama güç olmaz. daha yeni eşimin işyerinde pert aracı satmışlar adama. 29a aldığı aracı 20ye satmak zorunda kalmış. sadece plakadan sorgulamış temiz çıkmış.
    siz siz olun şase numarasını vermeyene direk telefonu kapatın. ekpsertizi çok güvendiğiniz usta yoksa muhakkak yetkili serviste yaptırın. ve acele etmeyin. :) ben tam 5 ay da aldım. ha aklımda çorsa almak yoktu. ama temiz dürüst bir satıcı uygun fiyata da verince aldım gitti. nasılsa hanım kullanacak :)
    Çevremde ikinci el araç bakıyorum diyenlere direk Allah kurtarsın diyorum :) Bu başlık aktif olsun ki bir çok şerefsizi deşifre edelim. malum site yapmıyor. biz yapalım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.