Şimdi Ara

MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
11
Favori
12.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar dikkatli olun araştırmalarıma göre hacizli arabaların noterden satışı mümkün ve sorun cıkmamakta aman diyim malum sitede bircok ilanda hep haciz var...

Siz siz olun edevletden sorgulayın, ben dün bir araç baktım seat cordoba araç edevletde gri renk yazıyor aracın sitedeki rengi siyah, 2009 da plakası değişmiş... Adamı aradım tavanda boya yok diyor... Hacizli araç adamı galeriyi arıyorum hacizi onlar koydutmus falan filan yahu onun adı rehindir HACİZ değil.... falan filan

Sitedekilerin çoğu yolunu bulmaya çıkmıs çakal hep.... Valla 3 kuruş param var dikkatli olmasak onuda bunlara kaptıracaz diye korkmaya başladım...En sonunda girecem borca gideceğim sıfır araç alacağım..
  • http://www.sahibinden.com/205459301
    Bu ilan tam olarak ne anlamadım kapora versem ilanı kaldıracagını söylüyor bende şase vermeden olmaz dedim, Muğla'dan kimse yok mu yardımcı olacak icim gidiyor ama bu kadar kolay olamayacagını da biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcem06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-model-30000-kmde-fulll-195712836/detay/

Sizce KM orjinalmi?

Hocam ilan galerici ilanina benziyor. Edevletten sorgula bakalım son ruhsat tarihi ne. Kisa ise kesin galericidir. Galericiden uzak dur bence. Hele kendine sahibinden süsü verenden iki kereuzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaradannn A kullanıcısına yanıt
    Plakasını sorgulattığımda ilk muhayenesine 13.000 kmde 2013 de girmiş. Adam ikinci sahibi olduğunu söylüyor ama güven vermiyor üstadım. Edevletten nasıl sorgulanıyor son ruhsat tarihi?
  • quote:

Plakasını sorgulattığımda ilk muhayenesine 13.000 kmde 2013 de girmiş. Adam ikinci sahibi olduğunu söylüyor ama güven vermiyor üstadım. Edevletten nasıl sorgulanıyor son ruhsat tarihi?

Edevlet sifren varsa zaten giriş yaptiginda arac sorgulama diye anasayfada alttta gorunuyor. Plakayi giriyorsun. Aracin markasi rengi son ruhsat tarihi model yili calinti kaydi olup olmadigi ve uzerinde herhangi bir rehin kisitlama olup olmadigini veriyor. Buraya bakmadan asla arac alma

• quote:

Plakayı verebilirseniz sorgulayabilirim.
  • quote:

Birde saseyi vermedi mi bu satici. Saseyi sorgulamadan asla alma. Saseyi vermiyorsa gundeminden cikar hemen

• oğuz*han kullanıcısına yanıt
    34 tv 991 Plakası Üstadlar. Şaseyide istedim bekliyorum.
  • quote:

34 tv 991 Plakası Üstadlar. Şaseyide istedim bekliyorum.

Aracın ruhsat tarihi 27.08.2014
     MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI

Teşekkürler, bakalım şaseyi verecekmi. Adam hiç güven vermiyor ama.
    Wvwzzz3czbp002545 da şase numarasıymış üstadım. Adam doğru söylüyor olabilirmi? 20.000 KM de aldım diyor.
  • quote:

Wvwzzz3czbp002545 da şase numarasıymış üstadım. Adam doğru söylüyor olabilirmi? 20.000 KM de aldım diyor.

Şahıs, büyük ihtimalle galericiye benziyor, ruhsat tarihi üzerinden 6 ay kadar bir zaman geçmiş, çoğu galerici aracı kendi üzerine almıyor.Ruhsat sahibinin, satıcının kendisi olup olmadığını da sorarsanız iyi olur. Şase numarası ile gerekli sorgulamalari yapin, hasar kaydı falan çıkarsa sigortalının tc kimlik numarasını da isteyerek eksper raporuna ulaşabilirsiniz.

• aanalog A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar düşünün bunu yapan gerçektan polis olabilir ama bilmiyor ki, iletişim bu devirde çok önemli ve herkes akıllı hakkını arama gücü var, sanıyor bi kendi akıllı. İsmini versen şimdi burada ekmeğinden de olabilir, o yüzden memerların çok daha güvenilir ve akıllı olmaları şart... Salaklık yapanlar bedelini ödemeli tabi, ayrıca savcıya da derki eşime, kızıma aldım ama, o model arayanlar için bir şanssınız; siz özelden adını paylaşırsınız umarım. Ama bu pisliklerin cezalandırılması öncelikli hedefim bir tanesiyle ben dava ile uğraşıyorum. Lütfen siz de üç beş demeyin, düzenbazlar heryerde problem olur, temizlemek lazım...
  • Bu serefsizlerin yuzunden canakkaleye kadar gittim araba daha 100 metreden skntli oldugu bellidi herif disina fotoshop yapmis kabin icini ise ayni model aracin kabin fotosunu koymus bu kadar serefsiz adini hatirlamadigin kucuk bir ilce o herife dikkat edin

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-67000-km-de-landirenzo-lpg-li-astra-203192816/detay

arkadaşlar şu araba hacizli ve adam haftalardır ilanını güncel tutuyor ve açıklamasında aracın haczinden hiç ama hiç bahsetmiyor... Bir yere şikayet edilecek olsa kime nereye şikayet edilir bu tür yalan açıklamalı ilanlar... Düşünsenize şikayetimiz üzerine karakoldan ya da savcılıktan bir çalışan bu tür ilan verenleri arayıp yanlış beyanda bulunduğu için uyarı verse ve bu biraz kulaktan kulağa dolaşsa kimse milleti aptal yerine koymaya çalışmaz sanırım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: shapsgh

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-67000-km-de-landirenzo-lpg-li-astra-203192816/detay

arkadaşlar şu araba hacizli ve adam haftalardır ilanını güncel tutuyor ve açıklamasında aracın haczinden hiç ama hiç bahsetmiyor... Bir yere şikayet edilecek olsa kime nereye şikayet edilir bu tür yalan açıklamalı ilanlar... Düşünsenize şikayetimiz üzerine karakoldan ya da savcılıktan bir çalışan bu tür ilan verenleri arayıp yanlış beyanda bulunduğu için uyarı verse ve bu biraz kulaktan kulağa dolaşsa kimse milleti aptal yerine koymaya çalışmaz sanırım ...

Benim arabamda hacizliydi. Ve sahibinden uzerinden sattim.
    Once hacizi kaldirdim sonra sattim. Hacizli araba satilamaz zaten.

İsyaniniz boş bir çaba.

• luzyto kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aracın fotoğrafında bile hile yapan adamla lütfen ilgilenmiyin varsa buralara yazalım... Ayrıca her normal insan fotoğrafını isteyince gönderir, şaseyi bile belki göndermeyebilir ama fotoğraf ve geçmişi konusunda bilgi alamadıklarınızdan alışveriş yapmazsak problemler azalır... Her araca da soru sorma hakkına sahibiz, çekinmeyelim... Fiyat en son konudur ciddi alışverişlerde, aracın durumuna göre değişir zaten...
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    İlan nosu kalkmış ama araç Adana da sanırım, Honda civic otomatik; arkadaşlar teşekkürler paylaşım için, büyük nimet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Orijinalden alıntı: shapsgh

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-67000-km-de-landirenzo-lpg-li-astra-203192816/detay

Benim arabamda hacizliydi. Ve sahibinden uzerinden sattim.
    Once hacizi kaldirdim sonra sattim. Hacizli araba satilamaz zaten.

İsyaniniz boş bir çaba.

Hacizli arabanın noter satışı mümkündür, satışı aldıgınız an hacizide üzerinize almış olursunuz. Benden söylemesi...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.