Şimdi Ara

Malzahar mı rework ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi baktım malzahara rework geliyor dedimki omg beyler inceledim biraz efsane olmuş

pasifi sivirin e si gibi damage engelliyor

q su eski q su ile aynı

w su eski pasifteki böcekleri spawnlıyor 3 ten fazla böcek çıkartabiliyoruz aynı anda anladığım kadarıyla

e skillide aynı yine e attığımız kişiye dalıyo böcekler.

r skilli yine sindirme tek farkı eski w otomatik olarak açılıyor altta.

yeni kombo şudur w spamlayın ilk en az 3 tane çıkarın sonra herife e atın sonrada u atın bide gerekirse duduştur bırakın.

itemler yine aynı
    -asırlık
    -rylai
    -liandry
    -rabadon
    -zhonya
    -çizme

Tam olarak kombo ise w+e+r+ignite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki yıllardır tuttuğum anadolu takımı şampiyonluğa koşuyor gibi hissettim .Çok güzel olmuş , umarım profesyonel arenada oynanmaz da çok nerf yemez
  • senbenlekal kullanıcısına yanıt
    Bende malzahar değişti diye çok üzülmüştüm efsane olmuş w sunu sadece u ile kullanıyorduk nerdeyse.Artık otomatik açılıyo ultiyle en sevmediğim skili w su idi şimdi çok hoş olmuş koridorda iken w su spamlicaksın her taraf böcük dolcak sonra e yi minyona mı adamamı atarsanız bilmem ama bi böcek ordusu saldırcak o kişiye o kesin. Ad malzahar başlaybilir eğer böcekler aynı ise yani ad kasınca böcekler güçleniyosa güzel şeyler çıkabilir ortaya.

• bu rework değil update olabilir taric gibi baştan reworklenmedı sonucta
  • Jung malz = New graves

• bundan sonra jg oynanır
  • Main herom fena bir reworkle geliyor

Artik direk yutucaz

Asırlık, rabadon ,buyu nüfuzu veren ayakkabi,hiclik,ryla,maske

Ap itemleri değişiyor sonradan ne olur bilmem

• Son dönemde 8w 2 l ile oynuyordum pat diye rework ile hepten op oldu. Şimdi ban rate artacak
  • Ap ratio düşmüş bütün skillerinin bizde seviniyoruz aslında nerf yemiş beyler bütün mageler update ayağına nerf getirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_endless -- 20 Nisan 2016; 13:05:40 >
  • Efsane olmuş ama maalesef nerf garanti gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Ap ratio düşmüş bütün skillerinin bizde seviniyoruz aslında nerf yemiş beyler bütün mageler update ayağına nerf getirdiler

Ap ratioları ve base damageleri normal değildi zaten. Oyunda o kadar fazla olan başka şampiyon yoktu hatta, biraz azalması normal.

• güzel
  • Çok süper artık jungle çok rahat yapabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.