Şimdi Ara

MAMA ICIN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 6 aylık erkek labradorum var 2 aylıkken almıştım kendısını ılk bosch 15 kıloluk kuzu etlı puppy mamasını almıstım labrador gıbı kısa tuylu bı kopege gore ınanılmaz tuy dokmeye basladı. bende sızın gıbı tuy dokumunu engellemenın en ıyı yolunun kalıtelı mama oldugunu bılıyorum fakat o kalıtelı mamayı onerırsenız sevınırım. boschdan sonra ınternette arastırıp onerılere gore 15 kg lık bonacıbo aldım ondada tuy dokumu engelleyemeyıp o bıttıkten sonra royal canın aldım 15 kılolluk oda bıtmek uzere fakat tuy dokumu oncekılere gore bıraz daha azaldı dıye dusunuyorum. bı aıle dostumuzun arkadasında golden varmış golden gıbı tuylu kopeklerı var ve neredeyse hı tuy dokmuyor falan dedı mamasını sordugumda golden sahıbının acana ve eukanuba önerdıgını soyledı sız ne dıyorsunuz plz help

• acana,orijen veya taste of wild
  • Sadece mamadan bir mucize beklemeyin bana kalırsa.Kedim de tüy sorunu fazlasıyla mevcut benimde hills ve proplandan sonra acana kullanıyorum bende bir kaç aydır ama dediğim gibi mucize bir sonuç yok.Biraz azalma vardır illaki.Burada önemli olan sizin bakımını düzgün yapmanız.Düzenli olarak tarama yapmanız en iyi çözüm olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.