Şimdi Ara

Mambo destek Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mambo konusunda acil desteğe ihtiyacım var cpanelden backup dan aldığım yedekleri yeni hostta nasıl kuracaz ? database oluşturupğ siteyi olduğu gibi upload ettim aşağıdaki hatayı veriyor Warning: main

(/home/turkiye/public_html/includes/version.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/turkiyew/public_html/includes/mambo.php on line 37

Fatal error: main(): Failed opening required '/home/turkiye/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/turkiyew/public_html/includes/mambo.php on line 37

• Veritabanını kaldır yeniden kur. ondan sonra düzelecektir. Yanlız, daha önce db adı ve şifresini ne girmişsen onu yap
  • malasef denedim olmadı . db yi yeniden kurdum kaldırdım olmadı.
  • Hım. Bende de olmuştu bu sorun. Hatta phpbb forum kurarkende karşıma çıkmıştı. Veritabanına ikinci yazmayı yaparken bu şekilde problem veriyor. DByi silip tekrar eski kullanıcı adı ve şifresi ile kurduunda düzelir diye ummuştum. Eğer olmadıysa, mamboyu sıfırdan kur, eski kurulumun dosyalarını yavaş yavaş servera at! Sanırım işe yarar. Aklıma başkada bişey gelmiyor.
  • teşekkür ederim artık en son care onu yapacam
  • ARKADAŞLAR MAMBOCU YOK MU HİÇ FORUMDA.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum Destek
    12 ay önce açıldı
    youtube destek maili nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.