Şimdi Ara

youtube destek maili nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi turlu bulamadım mail atmalıyım kendi videolarım hakkında nasıl ulaaşbilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Destek E-posta Adresi

YouTube ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya yardıma ihtiyacınız varsa, resmi destek e-posta adreslerini kullanabilirsiniz.

YouTube'un genel destek e-posta adresi support@youtube.com'dur. Bu adres üzerinden kanalınla ilgili sorunlar, içerik politikaları veya diğer genel konular hakkında destek alabilirsin.

Telif hakkı ihlalleri, spam veya taciz gibi daha spesifik konularda destek almak için aşağıdaki e-posta adreslerini kullanabilirsin:

• Telif Hakkı İhlalleri: copyright@youtube.com
    • Spam veya Taciz: abuse@youtube.com

E-posta göndermeden önce, YouTube Yardım Merkezi'nde konunla ilgili mevcut makaleleri ve kaynakları kontrol ettiğinden emin ol. Yardım Merkezi'ndeki bilgiler sorunu çözmeye yardımcı olmazsa, yukarıda belirtilen e-posta adreslerinden destek alabilirsin.

Destek e-postası gönderirken, şu bilgileri eklemeyi unutma:

• YouTube kanalının adı
    • Sorunun açık bir açıklaması
    • Sorunu gidermek için attığın adımlar (varsa)
    • İlgili ekran görüntüleri veya dosyalar (gerekirse)

YouTube destek ekibi, e-postanı mümkün olan en kısa sürede yanıtlamaya çalışacaktır. Ancak, yüksek talep dönemlerinde yanıt almak biraz zaman alabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ne hakkına iletişim kurmak istediğinize bağlı.Youtube yardım merkezinde diyor ki kişisel attığınız mailleri sallamıyoruz.Kişisel olarak ancak verdiğim linkten ulaşılan kanuni durumlar bölümünden ulaşabilirsin.Ancak şunlara cevap veriyorlar;
    Defamation, Invasion of Privacy, Copyright, Trademark, and other Legal issues (including Circumvention of Technological Measures
  • hocam benim videoların sesini bozuyorlar derslik videolarım var 44100 16 bit oldukca kaliteli ama dikat etiğimde üst frekansları goturmusler.sanırım sıkıstırma olabilir.

videolarım wmw 2 şer saat ve youtubeye bu knouda mesaj atıp sansımı deneyceğim bi link verebilrmisinz ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

hocam benim videoların sesini bozuyorlar derslik videolarım var 44100 16 bit oldukca kaliteli ama dikat etiğimde üst frekansları goturmusler.sanırım sıkıstırma olabilir.

videolarım wmw 2 şer saat ve youtubeye bu knouda mesaj atıp sansımı deneyceğim bi link verebilrmisinz ben bulamadım

kusura bakma boşluğuma gelmiş linki eklememişim işte
    http://support.google.com/youtube/bin/request.py?hl=en
  • ya hocam orada bir tek şey bulabildim oda tacize uğrdayısanız yada güvenlik ile ilgili 2 yer var idi.

ben genel bi şey arıyorum öneri olabilir yada direkt şikayet olabilir yani her sitede olan facebookta da var belki youtube de de vardır.
  • malesef keşke olsa ama işte adamlar umursamıyor.Sadece kanuni işlerle ilgili bir sorun varsa iletişim kurun bizle diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X (Twitter) haber tweet botu var mı?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.