Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mame'yi açın ve Option sekmesinden Default Options seçeneğine tıklayın. Açılan penceren Controllers sekmesine gelin, Use Joystick'e resimdeki gibi işaret koyun ve Tamam düğmesine basıp pencereyi kapatın.

Joystiğin tuşlarını ayarlamak için herhangibir oyunu açın, klavyenizdeki TAB tuşuna basın, karşınıza çıkacak menüde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tuş ayarlarını yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz yön yada vuruş tuşunun üzerine gelin, klavyenizde ENTER'a basın daha sonra joystiğinizdeki tuşları istediğiniz biçimde ayarlayın.

http://www.konsoloyunlari.net/portal.phpKONSOL OYUNLARI

• pehhh... konuya bak 2005 ten beri burdaymışız demek ki...
  • Bu Sevda bitmez.......Rampaların ustasıyım gözlerinin hastayım....Vs..vs..vs.....
  • BASKET SUPER DEFANS SUPER SHOOT

sürekli aranan oyun budur yaw buldum sonunda..

evet süper defans olduğu oyun...

Hoops '96
  • Mesajımı bulunduram favorilere ekleyem eve gidince bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmigamaN

işte favorilerimden biri """CAPTAIN COMMANDO"""
    http://www.emuasylum.com/index.php?page=roms&type=list&system=MAME&letter=C

Tek jeton yeterdi bu oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Mame'yi açın ve Option sekmesinden Default Options seçeneğine tıklayın. Açılan penceren Controllers sekmesine gelin, Use Joystick'e resimdeki gibi işaret koyun ve Tamam düğmesine basıp pencereyi kapatın.

Joystiğin tuşlarını ayarlamak için herhangibir oyunu açın, klavyenizdeki TAB tuşuna basın, karşınıza çıkacak menüde aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tuş ayarlarını yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz yön yada vuruş tuşunun üzerine gelin, klavyenizde ENTER'a basın daha sonra joystiğinizdeki tuşları istediğiniz biçimde ayarlayın.

http://www.konsoloyunlari.net/portal.phpKONSOL OYUNLARI

şu controller olayına bır bakayım.logitech'in joypadini tanır umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM
    BASKET SUPER DEFANS SUPER SHOOT

Hoops '96

Aslında eski sayfaları okusaydınız orada linkleri vermistik. Dunk dream olarak geçer ayrıca.
  • Bu yılın başında Metal Slug 6 mame için dump edilmişti Oyunun romunu bulup indirdim Ancak siyah ekranda kalıyor ve hala oynanır duruma gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 1 Haziran 2011; 13:07:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

Orijinalden alıntı: KKM
    BASKET SUPER DEFANS SUPER SHOOT

Hoops '96

Aslında eski sayfaları okusaydınız orada linkleri vermistik. Dunk dream olarak geçer ayrıca.

açıkcası arkadaş emuasylum da hoops '96 olarak geçtiğinden, ben de o isim ile konu içinde arattığımdan daha önce werildiğini fark etmemişim..

ama linkte de görüldüğü üzere hoops '96 yani ben naapim

edit: az önce baktım da.. dunk dream japonca versiyonu olarak hoops '96 altında çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 1 Haziran 2011; 19:57:43 >

• Cadillac & Dinosaurus gibi oyunlar varmı çok severdim o oyunu.
  • efsane oyun ya.
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.MAME 0.140 emulatörünü kullanıyorum.Punisher oyununu yükleyip açtığımda birden fazla hata vererek oyunu başlatmıyor.Yardım eden olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycl88

Arkadaşlar benim bir sorunum var.MAME 0.140 emulatörünü kullanıyorum.Punisher oyununu yükleyip açtığımda birden fazla hata vererek oyunu başlatmıyor.Yardım eden olursa sevinirim.

MAME32 Plus ı dene en kararlı sürümü o.
  • ya arkadaşlar benim günlerdir aradığım bi oyun var bi türlü bulamıyorum. bi motor yarışı vardı üstten gösterirdi ekranı öyle oynardık. çölde falan yarışıyorduk ilk bölümün sonunda kamyona falan atlıyodu bitirirken ismini bi türlü hatırlayamıyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycl88

Arkadaşlar benim bir sorunum var.MAME 0.140 emulatörünü kullanıyorum.Punisher oyununu yükleyip açtığımda birden fazla hata vererek oyunu başlatmıyor.Yardım eden olursa sevinirim.

ekran görüntüsü eklersen yardımcı olmaya çalışalım, yaa daha detaylı anlatabilirsen ne hatası veriyor.?
  • selam arkadaşlar konuyu artık takip eden var mıdır bilmiyorum benim de elimde 18gb'lik bir mame arşivi var yaklaşık 9000 oyun falan var sanırım. yanlız şu ekran görünümünü bir türlü ayarlayamadım. böle piksel piksel oluyor oyunlar. aynı sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlar olduysa yardımarını bekliyorum.
  • Aynı sorun bende de var. Ve sanırım çözüm yok.

Tamamen kullandığımız işletim sistemiyle ilgili bir problem. Windows XP kullanırken gayet iyi çözünürlükte oynuyordum. Win 7'ye geçtikten sonra hem MAME'de, hem WINKAWAKS'ta çözünürlük aynen anlattığın gibi piksel piksel oldu. Ayarlar menüsünden çözünürlüğü artırsan da sonuç değişmiyor.
  • Üstad 2 yıldır bi oyun arıyorum, oyun neredeyse cadillac ve dinazorus kadar popüler bir oyun ama piyasada yok.
    O kadar aradık olmadı, artık yardım etmen lazım

Aradığım oyun Bomberman
    Hatta dynswar diye başka bir sürümüde vardı(tamamen aynısıydı ismi farklı)
    Neyse aradığım oyunu hatırlamışsındır, piyasada çok sürümü var ama istediğim orjinal jetonlu atari sürümü malesef yok.
    Ya eski versiyonları var, yada yeni versiyonları, insan merak ediyor bu kadar güzel oyunu ne yaptılar diye :D
    Klasik 6 bölümde boss kapışması olan 12. oyunda bulut gelen sürüm.

Hımm dur bi tane daha istiyelim
    Ama bu zor ilerlemeli bir pocket game gibi bir şeydi.
    Elinde bi balyoz vardı yere vurunca elektirik fln çıkıyordu, oyun bayağı bir zordu birde hight score kısmına uzun sayılabilecek küfürler yazabiliyorduk

Birde mame oyunları için sıkı bir emulatör önerirsen süper olur.

• arkadaşlar slm, uzun zamandır bir oyun arıyor bulamıyorum, oyun tek karede ilerliyor, kahramanımızın samuray tarzı bir tipi var, hesss diye bir ses çıkarıyordu :) korku tarzı bir oyun, yaratık falan öldürüyordu, ilk rakipte büyük kurtçuklar geliyordu, oyunun ilerki bölümlerde civcivler çıkıyordu onları yakalamk çok zordu, her yakaladığın civciv bir adam veriyordu. süper gücüde vardı, çok eski olduğu için aklımda bunlar kaldı :) olurda bilen biri çıkarsa oyunun adını yazsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.