Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness

Aynı sorun bende de var. Ve sanırım çözüm yok.

Tamamen kullandığımız işletim sistemiyle ilgili bir problem. Windows XP kullanırken gayet iyi çözünürlükte oynuyordum. Win 7'ye geçtikten sonra hem MAME'de, hem WINKAWAKS'ta çözünürlük aynen anlattığın gibi piksel piksel oldu. Ayarlar menüsünden çözünürlüğü artırsan da sonuç değişmiyor.

Evet dostum bende Windows 7 kullanıyorum XP de problem yok directX ten mi kaynaklı acaba anlamadım Direct3D hatası veriyo çünkü yazık yani 9000 tane oyunum heba olucak oynayamamaktan

• bir de 3 boyutlu oyunların kasılması neden olur mame de bilgisi olan vaarmı??
  • run and gun 2 yokkkkmu??? bana bunu çalıştıran arkadasa yuklu odeme yapacaklar...
  • var ve çalışıyor...mame 139 versiyonunda çalışıyor, ve ben 2 senedir oynuyorum...
  • abi sana nasıl ulaşırız nasıl oynarsın sen ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

var ve çalışıyor...mame 139 versiyonunda çalışıyor, ve ben 2 senedir oynuyorum...

her emuyu denedim olmuyo
  • merhaba arkadaşlar.Uzun yıllar ateri salonlarında oynadığımız oyunları yad etmek adına Mame dünyasına girmeye karar verdim.

Yalnız şöyle bir sorunum var ; Mame'nin kendi sitesinden en güncel versiyonunu ve commandline'ı indirdikten sonra.Herhangi bir oyun attığımda "the selected game is missing one or more requirement Rom or CHD images" hatasını alıyorum hiç bir oyun oynayamadım.Nedir sizce sorun?
  • zip race
  • araba yarışlarında tuş sorunu var yeni kurdum bilen help
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_kubilay

quote:

var ve çalışıyor...mame 139 versiyonunda çalışıyor, ve ben 2 senedir oynuyorum...

her emuyu denedim olmuyo

pm attım
  • Herkese Selâmlar.. Bu konuda aradım fakat bir tarifden başka bir tarif bulamadım. Bazı arkadaşların Tecmo world cup 98 Oyunu istekleri için yardım istekleri olmuş. Onlardan bende yararlanmak istiyordum lâkin tarif edilenleri anlatıldığı şekilde yapmama rağmen yinede oyun ağır ve sistem bozuk şekilde çalışıyor. Bu oyunun en son halinde şu anda bilgisayarda sıfır sorunlu şekilde oynayan varsa yardımdımlarını acil rica ediyorum. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreco -- 3 Aralık 2011; 18:43:18 >
  • quote:

quote:

her emuyu denedim olmuyo

benim konuyu çözen yok :=) şaka gibi ya
  • http://www.dailymotion.com/video/xain37_100-best-arcade-games-on-mame-emula_videogames

sa arkadaşlar bu vıdeodakı 5 inci sırdakı oyunun adını bilen biri soyleyebılırmı bu oyun için 22 gb name oyunu çektım ama adını bılmedıgım için sap gibi ortada kaldım şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercü58

http://www.dailymotion.com/video/xain37_100-best-arcade-games-on-mame-emula_videogames

sa arkadaşlar bu vıdeodakı 5 inci sırdakı oyunun adını bilen biri soyleyebılırmı bu oyun için 22 gb name oyunu çektım ama adını bılmedıgım için sap gibi ortada kaldım şimdiden tşkler

Mutant fighter olabilirmi :)
  • ALLAH senden razı olsun kardeşim sayende 22 gb oyun tek tek incelemekten kurtuldum rabbımde senı bi derdinden kurtarsın inşALLAH ellerin dert gormesın....
  • quote:

quote:

quote:

her emuyu denedim olmuyo

benim konuyu çözen yok :=) şaka gibi ya

Senin derdinin çözümü basit

Oyuna ait rom elinde olduğunu varsayıyorum, google a MAME ALL BIOS yaz. bu 30 küsür mb boyutunda bir dosyadır..

Daha sonra oyuna ait rom dosyasını, ve MAME ALL BIOS.rar dosyasını extract diyerek mame emulatorunun içindeki, roms klsörüne aç

F5 tuşuna bas ........

Bu kadar basit, ben sana ulaştırayım diyeceğim ama işten güçten bir türlü fırsat bulamadım... :

• quote:

Orijinalden alıntı: dreco

Herkese Selâmlar.. Bu konuda aradım fakat bir tarifden başka bir tarif bulamadım. Bazı arkadaşların Tecmo world cup 98 Oyunu istekleri için yardım istekleri olmuş. Onlardan bende yararlanmak istiyordum lâkin tarif edilenleri anlatıldığı şekilde yapmama rağmen yinede oyun ağır ve sistem bozuk şekilde çalışıyor. Bu oyunun en son halinde şu anda bilgisayarda sıfır sorunlu şekilde oynayan varsa yardımdımlarını acil rica ediyorum. Saygılarımla..

Bildiğim kadarıyla tam emule edilemedi henüz... Sıkıntı ondan kaynaklanıyor.

Şimdi kontrol ettim mame de kırmızı olarak gözüküyor açılıştada zaten grafik sorunundan bahsediyor.

Bekliyeceksin malesef...

• Clone versiyonu Slam Dunk 2 var . Onu denedinizmi ?
  • İlginiz için teşekkürler TURK-ŞAD. Peki şöyle birşey söylesem; elimde bir Sega ST-V Jamma board ve Tecmo world cup 98'in kartuşu var. Daha yeni getirttim. Bunu nasıl çalıştırabiliriz. Kablolar vs. ile nasıl Tv'ye ya da standart monitör görüntü girişine nasıl çevirip oynayabiliriz. Yardımcı olursanız sevinirim. İstanbul'dan bağlanıyorum. Birebir yardımda rica ediyorum eğer bu konulardan anlayan varsa. Saygılarımla..
  • trfighter diye bir site var bak istersen....
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.