Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.422
Cevap
17
Favori
1.022.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmuyor abiii :D tamam ya vazgeçtim eski bir atari salonu bulup inşallah yuzlerce jeton harcar oynarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha_kubilay

olmuyor abiii :D tamam ya vazgeçtim eski bir atari salonu bulup inşallah yuzlerce jeton harcar oynarım :D
    Sevgili Kubilay kardeşim. Bu mesajımın tamamnını okumanı rica ediyorum. Ben Kahramanmaraş'ta yaşayan, arşiv meraklısı Harun Erkan. Eğer dilersen bende 9795 adet rom olan, içinde run and gun 1 ve 2 de olan, (bu romlara mame139 un üst versiyonlarındaki romlar da dahil) 5 full dvd'den oluşan 26.5 gigabyte'lık dvd setim var. Hepsi kendi şahsıma ait. Birçok oyunun %90 gibi büyük bir bölümünün hile dosyası da mevcut. Ancak, bazı eksiklikler var, bunlar da pek önemli değil bence... 1- mame 139, 141 ve 144'ün snapshot, cabinet (oyun makinası resimleri) gibi özellikleri yok... 2- NEO.GEO oyunları mame 139'da full çalışıyor ancak, 141 ve 144'te hata veriyor. 3- Soul Calibur, Soul Edge, Tekken Ve Tekken Tag Tournament gibi cd destekli oynlarda fps sorunu var. Yani oyunlar full çalışıyor ancak düşük hızda çalışıyor. 3- Sistemin orjinalinden olsa gerek auto fire özelliği, yani tuşa basılı tuttuğunda ardarda basma özelliği yok. Zaten 2 ve 3. hatalar mame'nin emülatöründen kaynaklı... Bence bunlar göz ardı edilebilir hatalar. Oyun full çalıştıktan sonra ne gerek var oyun ve makina resimlerine... Dediğim gibi ben arşiv meraklısıyım. Harici ve dahili olmak üzere 64TB harddiskimin sadece 1,5TB'lık alanı boş... İşletim sistemim windows7 ve i7 işlemcim ile sorunsuz oynuyorum. Güvenlik açısından size dilediğiniz şekilde teminat verebilirim. Sevgi ve saygılarımla...

Ayrıca, 1975 yılından bu yana yayımlanmış amiga, commodore 64, sega, sega genesis, mega cd, saturn, dreamcast, nintendo NES, super nintendo, gameboy, gameboy advance, N64, gamecube, ATARI, jaguar, Lynx, playstation 1, 2 ve 3, xbox ve xbox360 emülatör ve oyunları, 1989 yılından beri çıkmış PC oyunlarının neredeyse tamamı, 1950lerderden bu yana yayımlanmış, islâmi fıkıh bilgileri, sohbetler, Kâbe imamlarından Kur'an-ı Kerim ziyafetleri PC fıkıh ve hatim programları, yerli ve yabancı, film, müzik ve kliplerin bir çoğu mevcuttur. Basettiklerim arşivimin sadece bir bölümüdür. Dediğim gibi 63,46 TB, yani 64.983 GB'lık alan sırf arşivim ile doludur. Sevgi ve saygılarımla...

• En iyi tekken 5 bana göre
  • Kubilay kardeşim demek ki traşsın. Ben sana dvd CDsine çekip göndericeem oyunları diyorum kabul etmiyorsun. Ankara'da bu oyunu nerden bulacaksın? haydi buldun diyelim. Jeton ne kadar? en az 50 ortalama 75 kuruş. 75 X 40 = 30 lira... 30 lira verip aynı paraya aynı oyunu ve 8329 oyun daha fazlasını ve bir çok oyunu da hileli ve sınırsız oynamak varken, neden kendini aynı oyunu 40 defa ile sınırlıyorsun ki? Sana oyunların çalıştığına dair istediğin şekilde güvence verebilirim. Hele hele RUN AND GUN 2 oyununun... Demek ki yalan söylüyor, insanları boşuna meşgul ediyorsun. Hiç bir insan olan varlık yoktur ki, insanlığın kurallarını çiğneyip yalan söylesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Clone versiyonu Slam Dunk 2 var . Onu denedinizmi ?

Adam orjinalini bulamıyor. Çakmasını nasıl bulsun? Ana oyun çalışmadan clone versiyonu çalışmaz!
  • quote:

olmuyor abiii :D tamam ya vazgeçtim eski bir atari salonu bulup inşallah yuzlerce jeton harcar oynarım :D

bende de çalışıyor %100 uyumlu değil diyo açılırken..

diğer romları ayıklayıp bi paketlemeye çalışayım halledebilirsem upload ederim bi yere..

edit: Tamam hallettim. içinde sadece rungun2(+slamdunk2) olan çalışır durumda bi emulator olarak paketledim. upload ediyorum bi yere PM at bana yollim linki.
    edit2: pm atmana gerenk yok ben attım linki sana PM olarak.. iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKM -- 14 Aralık 2011; 10:50:35 >
  • EGER ÇALIŞIRSA ADRESINI YOLLA BANA :d sana hiç bişey demiyorum KRAAAAALSın umarım çalışır şimdi denıytecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

bende de çalışıyor %100 uyumlu değil diyo açılırken..

diğer romları ayıklayıp bi paketlemeye çalışayım halledebilirsem upload ederim bi yere..

edit: Tamam hallettim. içinde sadece rungun2(+slamdunk2) olan çalışır durumda bi emulator olarak paketledim. upload ediyorum bi yere PM at bana yollim linki.
    edit2: pm atmana gerenk yok ben attım linki sana PM olarak.. iyi eğlenceler

K.K.M SEN KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLSINNNNNN hertürlü konsol ihtiyacında yanındayım!!!!

• harikasın be adam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADIK_DOST

quote:

Adam orjinalini bulamıyor. Çakmasını nasıl bulsun? Ana oyun çalışmadan clone versiyonu çalışmaz!

Herşeyi bilen muhteşem arşivci Sadık Dost arkadaşım
    Slam Dunk 2 ismi ile bahsettiğim oyun Clone değil. Aynı oyuna ait Avrupa versiyonu ve ayrı bir rom'a sahip.
    Muhteşem arşivinizde olmayabilir ancak başlı başına rom'u ve Clone'ları olan bir versiyon.
    Bilgilerinize...

Edit : Birde düzenleme yapayım yardımcı olmaya çalıştığımız arkadaş adına ; oyunu atari salonunda 6 tuş ile oynayıp , hiç tanımadığınız insanlarla oynamak ayrı bir hazdır.
    Eskiler bilir. Soul Calibur da gayet hızlıdır. Aynen Tekken Tag gibi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisuke -- 14 Aralık 2011; 23:02:33 >

• abi sonuç ben oynuyorum artık muhteşem ötesi hala çok zor ve 3 lukler manyak olmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SADIK_DOST

quote:

Herşeyi bilen muhteşem arşivci Sadık Dost arkadaşım
    Slam Dunk 2 ismi ile bahsettiğim oyun Clone değil. Aynı oyuna ait Avrupa versiyonu ve ayrı bir rom'a sahip.
    Muhteşem arşivinizde olmayabilir ancak başlı başına rom'u ve Clone'ları olan bir versiyon.
    Bilgilerinize...

Edit : Birde düzenleme yapayım yardımcı olmaya çalıştığımız arkadaş adına ; oyunu atari salonunda 6 tuş ile oynayıp , hiç tanımadığınız insanlarla oynamak ayrı bir hazdır.
    Eskiler bilir. Soul Calibur da gayet hızlıdır. Aynen Tekken Tag gibi !

slamdunk 2 adı ile çıkan oyun rungun2 oyununun clone'udur..

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

Slam Dunk 2 (c) 1996 Konami.

- TECHNICAL -

Konami GX hardware
    Game ID : GX505

Main CPU : 68EC020 (@ 24 Mhz)
    Sound CPU : 68000 (@ 9.2 Mhz)
    Sound Chips : (2x) K054539 (@ 48 Khz)

Screen orientation : Horizontal
    Video resolution : 512 x 256 pixels
    Screen refresh : 60.00 Hz
    Palette Colors : 16384

Players : 4
    Control : 8-way joystick
    Buttons : 3

- TRIVIA -

This game is known outside Japan as "Run and Gun 2".

- SERIES -

1. Slam Dunk - B-Ball Show Time (1993)
    2. Slam Dunk 2 (1996)
    Mameinfo:
    GAME: Slam Dunk 2 (ver JAA)
    The video emulation isn't 100% accurate.

0.74u2 [?]
    0.67 [?]

TODO:
    * Completely new video hardware (not System GX)

WIP:
    - 14th July 2007: R. Belmont - I've successfully connected and run an EETools EPROM emulator with my Run and Gun 2 PCB. This means I can run test code on it without the drag of burning and erasing EPROMs. Now to see about pwning that protection chip.
    - 0.74u2: Added Run and Gun 2 (ver UAA) (Konami 1996) and clone Slam Dunk 2 (ver JAA).
    - 0.73: Added clone Slam Dunk 2 (ver JAA) (Testdriver).
    - 20th July 2003: Guru - Received Slam Dunk 2 from R. Belmont.
    - 0.67: Added Run and Gun 2 (Ver UAA) (Testdriver).

Romset: 36096 kb / 23 files / 17.45 zip

ORIGINAL:
    Run and Gun 2 (ver UAA)

CLONES:
    Slam Dunk 2 (ver JAA)

DRIVER: konamigx.c
    0.67 [R. Belmont, Phil Stroffolino, Olivier Galibert]

NOTES:
    - Driver by R. Belmont and Phil Stroffolino.
    - ESC protection emulation and TMS57002 skipper by Olivier Galibert
    - Hardware: The basic hardware consists of: MC68EC020 main CPU at 24 MHz and a MC68000 sound CPU with 2x K054539 PCM chips plus a TMS57002 DASP for effects.

WIP:
    - 0.117u3: Alex Jackson fixed running the KonamiGX BIOS on its own do what it should: Display a scrolling marquee telling the operator to attach a ROM board.
    - 0.111u4: Minor cleanup of mind-bending codec in the KonamiGX driver [R. Belmont].
    - 0.107u3: Minor cleanup and speed hack removal in the konamigx.c [R. Belmont].
    - 0.95u3: smf hooked up KonamiGX driver to use machine\adc083x.c.
    - 0.94u1: R. Belmont started cleaning up KonamiGX driver. Intel Flash improvements [smf].
    - 0.93u1: R. Belmont fixed a KonamiGX crash.
    - 0.82u2: PreGX cleanups [R. Belmont].
    - 0.82: R. Belmont improved Konami GX (vidhrdw\konamigx.c).
    - 14th April 2004: R. Belmont - Got something closer to realistic tilemaps for the roz layers in Type 1 konamigx games, but "closer" is extremely relative in this case.
    - 0.81u5: Konami GX Cleanups [R. Belmont]: Removed Acho's fake dipswitches to avoid confusing real PCB owners. Unified and cleaned up memory maps to latest specs. Some more protection emulation for rushhero (the spritelist is now copied to the right place), but no visible results. Removed unused routines to stop warnings on GCC 3.3+. Fixed the PSAC tile decode for type 3 and type 4 games and fixed the PSAC tilemap flipx/y flags for type 3. Removed 'Background Detail' and 'Character Detail' dipswitches.
    - 11th April 2004: R. Belmont sent in some cleanups to the Konami System GX driver.
    - 0.74u1: R. Belmont improved the type 1 KonamiGX games a bit but none are working well enough to enable yet.
    - 0.73: Some System GX Improvements, mainly to the not yet working games [R. Belmont].
    - 2nd September 2003: R. Belmont sent in an update to the Konami System GX driver, adding Racin' Force and Konami's Open Golf Championship / Golfing Greats 2 (playable but the ROZ graphics layer is missing) and various other games that are not working due to unemulated protection.
    - 0.71u2: R. Belmont cleaned up some Konami GX rom loading.
    - 11th July 2003: R. Belmont cleaned up the Konami GX type 3 and 4 ROM loading.
    - 0.70: Konami GX sound improvements [R. Belmont].
    - 6th June 2003: Acho A. Tang fixed some minor graphics glitches in the Konami GX driver and cleaned up the KonamiIC emulation.
    - 0.68: Various Konami related fixes and improvements [Acho A. Tang, R. Belmont]. Changed gfx1/2 roms to flags 0x80 in all games.
    - 12th May 2003: Acho A. Tang improved the Mystic Warriors and Konami GX drivers again, fixing graphics priorities, shadows and blending in various games.
    - 5th May 2003: Acho A. Tang sent in some minor updates to the Konami GX driver, fixing a few newly introduced bugs.
    - 4th May 2003: Acho A. Tang submitted a major improvement to the Konami GX driver, improving the graphics emulation and emulating the ESC protection in Salamander 2, Dragoon Might and Tokimeki Memorial Puzzle-dama, making them all playable.
    - 22nd April 2003: Acho A. Tang converted the Mystic Warriors and Konami GX drivers to different drawing routines that will allow more improvements later on.
    - 0.67: Added konamigx.c driver, machine\konamigx.c and vidhrdw\konamigx.c.
    - 5th April 2003: R. Belmont fixed the background color methods in the Konami GX driver.
    - 30th March 2003: R. Belmont enabled the shadows in Konami System GX driver and tilemap alpha blending in the Mystic Warriors driver. David Haywood fixed flickering sprites in Metamorphic Force, graphics layer offsets in several games in both the Mystic Warriors and Konami System GX drivers. Acho A. Tang added the infrastructure support for 3 independent colored shadows/highlights as required by the Konami games, and he cracked the protection in Violent Storm. The improvements also allow Twinbee Yahhoo to be fully playable now.
    - 25th March 2003: Acho A. Tang added support for 32bpp shadows and highlights in the core, improving the quality of some graphical effects in Mystic Warriors.
    - 23rd March 2003: Acho A. Tang further improved the sprite/tilemap priorities in Kyukyoku Sentai Dadandarn and Gaiapolis, fixed the missing background layers, visible area and alignment in Kyukyoku Sentai Dadandarn. R. Belmont fixed the dipswitches in all the working games in the recent Konami driver and started fixing the internal ROM tests.
    - 21st March 2003: Acho A. Tang fixed various graphics glitches in Mystic Warriors, Kyukyoku Sentai Dadandarn, Metamorphic Force and Gaiapolis. R. Belmont improved the graphics in the aforementioned drivers.
    - 17th March 2003: R. Belmont added the rotation and zoom graphics layer emulation to Gaiapolis and Kyukyoku Sentai Dadandarn thanks to Olivier Galibert. Nicola Salmoria also improved the ROZ layer emulation in them.
    - 16th March 2003: R. Belmont fixed the intro screen graphics glitches in Sexy Parodius and Gokujou Parodius.
    - 11th March 2003: R. Belmont sent in a Konami System GX driver supporting Lethal Enforcers 2, Gokujou Parodius, Taisen Puzzle-Dama, Sexy Parodius, Daisu-Kiss and Taisen Tokkae-Dama.
    - 10th March 2002: R. Belmont reported some more progress with the Konami GX system driver. Alpha blending is working fine and the priorities are sorted out.
    - 17th August 2001: R. Belmont sent in some pictures of a work-in-progress Konami System GX driver. The sound is fully emulated but there are some graphics problems in the 3 games that are working (Gokujou Parodius, Twinbee Yahoo! and Sexy Parodius) and the rest of the games suffer from unemulated protection.

• Tabii ki öyledir ancak anlatmaya çalıştığım şey açıklamanızın içerisinde mevcut ;

This game is known outside Japan as "Run and Gun 2".

- SERIES -

1. Slam Dunk - B-Ball Show Time (1993)
    2. Slam Dunk 2 (1996)
    Mameinfo:
    GAME: Slam Dunk 2 (ver JAA)
  • Pc Sistemi düşük dh üyeleri belli oldu :::D
  • hepsi değil :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuantum21

Pc Sistemi düşük dh üyeleri belli oldu :::D

Benim sistemim çok düşük. Boşuna kasayı özel getirttim. Üzerinde 2 terabyte ram 512 gb ekran kartı 64tb harddisk ve blu-ray driver var. Bunlar yükseltilebilir olmasına rağmen yine de çok düşük. Sözlerimde yalan varsa, yalan söyleyenin de söuylüyo diyenin de şerefini biiipsinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadshield

ya arkadaşlar benim günlerdir aradığım bi oyun var bi türlü bulamıyorum. bi motor yarışı vardı üstten gösterirdi ekranı öyle oynardık. çölde falan yarışıyorduk ilk bölümün sonunda kamyona falan atlıyodu bitirirken ismini bi türlü hatırlayamıyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi :(

Arkadaşlar bu arkadaşın dediği oyunun adı neydi yav? Bende zamanında çok oynardım ateride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuKahN

quote:

Orijinalden alıntı: dreadshield

ya arkadaşlar benim günlerdir aradığım bi oyun var bi türlü bulamıyorum. bi motor yarışı vardı üstten gösterirdi ekranı öyle oynardık. çölde falan yarışıyorduk ilk bölümün sonunda kamyona falan atlıyodu bitirirken ismini bi türlü hatırlayamıyorum bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi :(

Arkadaşlar bu arkadaşın dediği oyunun adı neydi yav? Bende zamanında çok oynardım ateride.

Rally Bike aradığınız oyun.

Arada oynarım hala. Sahtekar atari salonu sahipleri level (oyunun zoruluk derecesi) en sona getirirlerdi, bir bölümü zor geçerdik. Şimdi acısını çıkartıyorum.

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 18 Ocak 2012; 22:51:59 >

• Arkadaşlar 3 oyun arıyorum mutlaka aranızda isimlerini bilen vardır..

1- Mağara adamı elinde sanırım balta tarzı bişey var bir de kaya fırlatıyor tekerlek şeklinde (eğer uzun süreli basarsan tekerlek büyük oluyor). Ayrıca dinozorlarla savaşıyordu..
    2- Ninja-Bebekli bi tip (makineye biniyordu)-Bi de savaşçı mı ne vardı sanırım.. Samurai kılıklı tiplerle savaşıyorlardı..
    3- Elinde elektrik süpürgesine benzer 2 kişi oynanabilen.. Ruh iskelet vs içine çekip tekrar fırlatan (hatta PoW diye bişey vardı aklımda kalmış) bir oyun..

Umarım açıklayıcı olmuşumdur..
    İyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.